Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārāk ātri novecojis

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Sveikas, šajā aukstajā pirmdienā.:)
Gribēju padiskutēt par jautājumu, kas mazliet sācis skart mani. Varbūt kāda no Jums ir saskārusies ar ko līdzīgu un varēs izteikt viedokli.
Man pēdējā laikā ir sajūta, ka mans vīrs ir pārāk ātri novecojis. Viņš pats arī tā jūtoties.
Nevis pēc skata, bet tieši iekšēji. Darbs, mājas, bērni, darbs mājas, bērni, sporta zāle. Ik pa laikam mēģinam kaut kur aizbraukt, kādā ceļojumā vai tepat pa Latvijas pilsētām braucam.
Sekss arī ir retāks. Vīrietis kādreiz vairāk ar draugiem tusējās, tagad griboties tikai mājās, pie ģimenes. Es tikai priecājos par to, bet tāda pasivitāte no viņa ir, ka es sāku domāt - kā lai atgūst viņa jaunības degsmi, jo vecums nav pat 30!
Visādi citādi ļoti mīlošs, biežāk ir mājās, vakaros labprātāk izvēlas piekļauties man klāt un iemigt, nekā pasākt ko pikantu. Tāds kā noguris vectēvs.
Es, pat ar saviem 2 bērniem, jūtos jauna un spirgta, gribas pucēties, romantiku, kaisli, bet blakus man vecs vīrs.
Esam runājuši par to, bet viņš neprot paskaidrot kāpēc viņš tā jūtas. Savukārt, man bailes, ka arī viņš mani, manos gados "nepaņem" līdzi un mēs nepaliekam par vecu pāri ar 2 maziem bērniem.
Kā lai atgūstu viņa jaunību? Mīlam viens otru ļoti, ļoti.
20.01.2014 09:10 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Šķiet, tavs vīrs jau ir dzīvē "noparkojies" :D Viss viņam ir. Sieva, bērni, darbs. Iespējams, uz doto brīdi, liekas, ka viņam viss ir un nav uz ko tiekties, kas liek pierimt un nedzīties ne pēc kā vairs.
Reizēm man arī liekas,ka man ir pensis pie sāniem, bet reizēm es pati jūtos kā pense:D ceru,ka tas ir pārejoši.
Pieļauju, ka tev vajag mazliet pacietības. Iespējasm viņam trūkst kādu vitamīnu, ja viņš tev liekas pasīvs. Vai arī varbūt tas ir kaut kāds pārejas vecums:D vai vīriešiem tāds ir?:D
20.01.2014 09:18 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
apnicis viņam viss...neredz jēgu vairs iziešanai no mājām ,nesagādā viņam tas prieku. viņš labāk izvēlas palikt mājas ligzdiņā. man arī tāds pats mājās sēdētājs.
eju visur kopā ar draudzenēm un pa retam ar draugu. jau apnicis ir mēģināt viņu,kaut kur pierunāt iet.
nopērc,kaut vai biļetes uz kino, teātri un noliec fakta priekšā-nākamo 5dienu ejam !
20.01.2014 09:19 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Es domaaju,ka tas vareetu buut nogurums sava zinjaa. Man viirs arii taads pasiivaaks palicis uz ieshanu tuseeties. Es tik saku- ejam uz restoraanu,ejam uz baaru,ejam pie draugime...vinjhs ar labpraat vnk paskatas filmu uz diivaana ar mani,bet muusu gadiijumaae s zinu,ka vinjhs ir saguris,jo stradaa 12 h dienaa... Un vikendaa njemamies ar ziidaini,...mums ar taam aukliiteem pieklibo.nav neviena sakariiga,kam atstaat beebi,tapec arii retak sanaak iziet. Un veel mans viirs aizraavies dikti ar politiku,tagad viapaar mazaak laika sanaak ,kad vnk iztuseeties,jo vienmeer taas runas un visaadas konferencea,ko jaapmeklee...vee...man riebjas politika.
20.01.2014 09:19 |

Reitings 2310
Man liekas,ka manam viiram vajag jaunu projektu,lai ir,kur teereet enegjiju,par ko domaat...veel bez ikdienas. Tad,nu,izdomaajaam,ka pirksim savu dziivokli,lai varam iekaartoto,domaat parr emontiem utt...
20.01.2014 09:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut cilveks tiesam ir noguris, un vinam nav energijas?
20.01.2014 09:20 |

Reitings 321
Nu noteikti viņš darbā nogurst. Tāpat kā pirms 3 gadiem, tāpat arī šobrīd nogurst. Darbs ir sēdošs, ofisā. Pārnāk mājās, ja ōmīti sarunāja, ejam abi uz zāli kaut ko padarīt, izkustēties. Ja nesanāk, tad paēdam, un vīrs nododas mazuļiem, kas acīmredzami, viņam sagādā prieku. Parunājamies un jau ļoti laicīgi ejam pie miera. Biežāk izkrīt seksa reizes, biežāk atsaka draugiem pasēdēšanas.
Ja es ko ierosinu, tad viņš nestīvējas pretī- ja saku, ka brīvdienās daram to un to, tad daram, bet viņš neko neierosina kā kādreiz. Ja es sāku rosīties pa māju, kad mazajiem ir čučēšanas laiks, tad viņš visbiežāk atnāk, samīļo mani un saka, lai nāku ar viņu pasēdēt. Tā nu mēs sēžam apskāvušies un neko nedaram, līdz arī mums ir laiks iet gulēt.
20.01.2014 09:27 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nav viņam kaut kāda depresija vai kas tāds?
No malas tāds nomākts izklausās.
20.01.2014 09:34 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Vai šis periods jau ir ieildzis? Ja ne, tad tam ir visai vienkāršs iemesls - ir ziema. Cilvēkiem vispār mazāk enerģijas nekā pavasarī/vasarā. Un ar katru gadu paliek ar vien mazāk enerģijas, tā nu tas ir. Varbūt tas vienkārši ir tāds periods.
20.01.2014 09:36 |

Reitings 2310
Es ar domaaju,ka ,iespeejams,tas ir taads periods. Un taa ziema....ek. Mums gan te nav tik auksts,bet taapat negribas degunu baazt laukaa...
20.01.2014 10:08 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Igy Tu pati arī strādā vai audzini bērnus mājās? Ja ar bērniem pa mājām, tad saprotu Tevi, ka gribas brīvdienās noteikti izrauties ārpus mājas un redzēt ko vairāk nekā tikai 4 sienas.

Man pašai šajā ziemas periodā arī ir tā, ka brīvdienās tas pat ir visforšākais - saritināties kopā zem pleda, skatīties filmas un nekur neiet ārpus mājas. Darba dēļ vakaros tiekamies labi ja uz 2h. Tad nu brīvdienās gribas izbaudīt otra klātbūtni maksimāli daudz.
20.01.2014 10:12 |

Reitings 321
Igy Tu pati arī strādā vai audzini bērnus mājās? Ja ar bērniem pa mājām, tad saprotu Tevi, ka gribas brīvdienās noteikti izrauties ārpus mājas un redzēt ko vairāk nekā tikai 4 sienas.

Nē, man ir divi mazi bērni mājās, es dzīvojos pa māju.
Jā, es gribu kaut kur izrauties pa brīvdienām un bērniem taču arī ir jāredz kas vairāk par ikdienas pastaigu. Ziemā braucam uz kalniem, vasarā uz dabas parkiem un jūru. Mēs visu laiku, kopš esam kopā esam centušies izrauties kaut kur brīvdienās, jo tomēr ikdienā nesanāk tik daudz tikties. Tāpat mazie paņem daudz laika.
Es gan esmu saprotoša un ceru, ka tas ir tāds periods, bet jāsaka kā ir - es tiešām jūtos jauna, man gribas izklaidēties. Nu mazie ir tādā vecumā, kad neraud tikai pēc mammas un varam atstāt vecmammām uz vakaru, kad paši izejam uz kino vai kādu teātra izrādi, vai tāpat uz kādu ēstuvi aizejam, pasēdēt, elementāri pamīlēties esot tikai diviem vien mājās, bet tagad - īsti nav ne šis ne tas.
Nezāģēju, nekaucu pret mēnesi, bet mazliet pietrūkst tā sava vīra,kas bija vēl pirms kāda laika. Ceru, ka Jums taisnība un tas būs pārejoši.
20.01.2014 10:21 |

Reitings 2310
A tu esi ar vinju izrunaajusies? Te tu ljoti kabi,skaidri to visu aprakstiiji,varbuut iedod vinjam izlasiit vai izstaasti... Virieshi biezhi vien nemaak nolasiit muusu domas un sajuutas.jo vinji tachu ir no Marsa :) esat runaajushi?
20.01.2014 10:26 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Viņš diezgan labā triecientempā ir izpildījis "obligāto minimumu" - darbs, kas ļauj uzturēt ģimeni ( es tā pieļauju), sieva, divi bērni, dzīvesvieta - un tas pirms 30 g vecuma - man liekas, ka cilvēks var būt nedauz saguris. Ja ir sasniegts kaut kās mērķis, bet nav nosprausts nākamais, tad iestājas tādi - nekādi periodi. Un gan jau kaut kad galvā sarosīsies jautājums - wtf, ko tālāk? Vēl 40 - 50 gadi dzīvojami, un vai tiešām to laikā nebūs kur tiekties? Būs mērķis, būs vitalitāte atpakaļ. Tā man liekas.
20.01.2014 10:29 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Mums ik pa laikam katram uznāk tie briesmīgie periodi, visdažādākie periodi, kas var ilgt gan dienu, gan nedeļu gan gadu, gan 5 gadus. Tā pat mēs vienu dienu varam rosīties, būt mērķtiecīgi, bet jau nākamajā slinki un nekam vairs neredzam jēgu. Tas ir normāli un tās notiek dēļ lielās informācijas ko cilvēks uzņem ikdienā. -negrubu neko smalkāk stāstīt jo neesmu anatomiķe, vēl kaut ko samuldēšu, kas šajā cosmo nav nekas jauns.
20.01.2014 10:37 |

Reitings 321
Jā, Mēs esam runājuši - tāpat pie televizora kādā no vakariem, kad mani paaicināja "piesēst" ar viņu. Pats viņš atzina, ka jūtoties pārāk ātri novecojis. Jūtoties vecs.
Runājām arī par seksa iztrūkumu un es, protams, meklēju vainu sevī, bet viņš to noliedz un viņš saka, ka viņš vairs nejūtoties jauns, ka viņam nevajagot katru dienu mīlēties, bet saprot, ka man ar to, kas ir- ir par maz. Nu tas man ir saprotams, jo arī es bieži vien esmu nokausēta pēc aktīvas dienas ar mazajiem.
Vienīgais, ko viņš pašreiz ir ierosinājis ir trešo mazuli. Ne jau tagad, bet pēc gada vai pusotra.
20.01.2014 10:39 |

Reitings 2310
Man liekas,ka tas posms,kad mazie veel ir mazi,ir taads gruutaaks, jo tomeer domas ir pie beerniem,jo vinji tomeer ir mazi un nav veel patstaaviigi,e s domaaju,ka beerni saak iet skolaa,tad saakas vieglaakas dienas,
Un tieshaam izklausaas,ka juus esat laimiigs paariitis,vieniigi tev tagad ir taads aktiivaaks periods,bet puisis saguris. Ej patuseet ar draudzeneem. Man taa bija,kad saaku iet uz baariem un restoraaniem ar drushkaam,uzreiz man gariigais mainijaas. :)
20.01.2014 11:18 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja manam puisim būs brīva nedēļa ,tad tas arī var nozīmēt,ka visu šo brīvo nedēļu viņš var nosēdēt mājās:D
23.01.2014 09:01 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc, ka tad, kad vīrietis mīl pa īstam, viņam vakarā svarīgakais nav sekss. Tā ir otra klātbūtnes izbaudīšana, samīļošanās, būšana mājās kopā. Nezinu, es jūtos tā labi. Varbūt tu pati esi par maz nodarbināta? Es nerunāju par to, ka tev vajag tikai nokausēties mājās ar bērniem, bet gūsti jaunus iespaidus citur (nelasīt ar citu vīrieti).
23.01.2014 12:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!