Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas filejas mērcīte.

 
10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Dalaties ar jūsu garšīgākās filejas mērcītēm? Kāds jūsu noslēpums? Kādu mērci liekat klāt?
Pati gaita man saprotama, kā ko taisīt, bet gribu nopirkt kaut kādu spilvas mērcīti, lai garša ir vienkārši ideāla. :)
19.01.2014 19:47 |
 
10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
??
19.01.2014 19:58 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
es apcepu filejas gabaliņus līdz brūni, pieberu mazliet laba karija pulvera, puskrūzīti ūdens, lai uzvārās.
pēc tam klāt pieleju Mildas saldskābo mērci (Spilvas nē,tai mazak ananāsu :D) , kādu šļuku saldā krējuma un pasautēju kādu mirklīti- garšo fantastiski
19.01.2014 20:02 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
mana ideālā vistas filejas mērcīte ir šāda - apcep vistas filejas gabaliņus un pieliek klāt uncle`s bens mērci burciņā (ir dažādu veidu, es ņemu vai nu īpaši aso (extra spicy) vai arī ar daudz, daudz ananāsiem (extra pineapple))
Tad to visu kopā pasautē un pasniedz ar rīsiem, ideāāāli (l)
19.01.2014 20:02 |
 
Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
man garšo vistiņa saldskābajā mērcē Gan Bei stilā..lieku vistas fileju, sīki sagrieztus burkānus, papriku, SPILVAS saldskābo mērci un indijas riekstus,,,,ar rīsiem vnk ņammma!
19.01.2014 20:03 |
 
Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
rakstījām visas kopā un visām kkas ļoti līdzīgs :)
19.01.2014 20:04 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man mērce ir vistas filejas gabaliņi apcepti+sāls+pipari+beigās saldais krējums, drusku pasautē un gatavs :)
ar ananāsiem netaisu, jo ananāsi negaršo un ar vistu ne tik :D
19.01.2014 20:06 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
haha, Nejautā! taisnība :D
bet kopš izmēģināju Mildas saldskābo mērcīti, nevaru vairs Spilvu ņemt-ik reizi salīdzinu burkas saturu un tie ananāsi mani nopērk :D
par indijas riekstiem nebiju iedomājusies,būs jānoprovē. Uncle bens mērces nevisai- reiz iegrābos uz pilnīgi neēdamu un man arī selerija pie sirds neiet,kas ir viņu saldskābajā mērcē, ja nemaldos (ja tā nav selerija,tad kaut kas cits,kas man nepatīk :D)
19.01.2014 20:07 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
kalla, es nezinu, es tur nekādu seleriju nesamanu! :D Mildai arī nav ne vainas, bet šai sastāvs ir daudz, daudz labāks! :)
19.01.2014 20:11 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Persephon- es ne LV, pirku un riebīga garša kaut kāda ir sweet&sour mērcei no Uncle Bens.
par sastāva atšķirībām Spilvai un Mildai gan nezināju- kas ļauns Mildā/kas labs Spilvā?
19.01.2014 20:19 |
 
10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Ehh, tomēr izvēlējos spilvas ananāsu mērci. Bet jūsu receptes tik garšīgas izklausās, cerams, ka mana arī būs laba. :)) Un arī ar rīsiem plānots ēst. :)
19.01.2014 20:20 |
 
Reitings 99
Reģ: 09.03.2012
es apcepu vistas fileju, pievienoju medu, daznedazadas seklinas , tad nedaudz saldskabo merci, ar daudz daudz ananasiem, un beigas saldo krejumu, debeskiiga mercite :)
19.01.2014 20:29 |
 
Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
No nenosauktajām - fileja+dor blue+saldais krējums+malti čili pipari :)
19.01.2014 20:37 |
 
Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Ui, nepamanīju, ka vajag recepti ar Spilvas/Mildas mērci :) :D
19.01.2014 20:41 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Mērces vistas filejai kā jebkurai citai gaļai, zivij gatavoju tikai un vienīgi uz buljona bāzes, jo tas nav trekni un ir dikti gardi. Buljonam pievienoju klāt ķiploku, tumīgumam var pievienot sīpolu, kas mērci padarīs biezāku, lauru lapu, piparus , sāli, pili olīveļļas, voilā!
20.01.2014 11:05 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Absolūtais favorīts:

Apcep šampinjonu šķēlītes un vistas fileju. Bagātīgi apber ar kariju un citām garšvielām pēc gaumes, beigās pielej saldo krējumu. Pasniedz ar rīsiem!
20.01.2014 11:07 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Milla, to dor blue sieru griez gabaliņos?
20.01.2014 11:24 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Vistas fileja, sīpols, paprika, burkāns, skābais krējums, zaļumi.

Vistas fieja + dor blue siers, nedaudz buljons.
20.01.2014 11:26 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es laikam rīt mēģināšu šo te :

Apcep šampinjonu šķēlītes un vistas fileju. Bagātīgi apber ar kariju un citām garšvielām pēc gaumes, beigās pielej saldo krējumu. Pasniedz ar rīsiem!


Bet, tad kad pielej saldo krējumu, vēl mazliet jāpasautē? :)
27.01.2014 10:55 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Bet protams! Lai krējums uzkarst un uzmet bubuli. :)
27.01.2014 11:01 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ok, paldies! :)
27.01.2014 11:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits