Viņš nemīl manu ķermeni..

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, kā Jums liekas, ja cilvēks patiesi mīl otru, viņš var izteikt aizvainojošus komentārus par mīļotās sievietes augumu? Vnk man likās, ka mīl dvēseli un raksturu nevis vizuālo.. Kas tad notiks, kad sāks parādīties krunciņas..
Diemžēl tā nu ir sanācis, ka darbs, mājas, darbs, mājas un kg aug.. Darbs sēdošs.. Nesen vēl bija svētki, saldumi utt.. Bet eju uz dejošanu un trenažieru zāli.. Diemžēl svars nepaliek mazāks.. Esmu 1,65 un sveru 63kg. Kā Jūs uzskatat tas ir par daudz?
Man jau sāk iedzīties kompleksi par savu augumu līdz ar "jaukajiem" komentāriem..
(Kad satikāmies svēru 53kg..)
19.01.2014 19:31 |

Reitings 163
Reģ: 14.03.2013
Esmu ļoti tiešām līdzīgā situācijā..
Tikai man ir 161cm, 63kg.. un visulaiku saņemu ''komplimentus'' kā ''tu esi resna'',''tauciņi tev'', ''paskaties kā tai meitenei skaists augumiņš'', u.tt.......
tas ir briesmīgi.. jo pirmstam man bija 50kg.
21.01.2014 23:52 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
KMI iesūkā..viss atkarīgs kāds ķermeņa tips tev ir..muskuļu, tauku masa..svars diviem cilvēkiem uz vienādu augumu var būt vienāds ,bet apkārtmēri stipri atšķirties. Kad biju uz 55kg arī izskatījos padrukna, nerunājot par 60+ vislabāk jūtos zem 50, bet esmu īsa. Un bildēs to vislabāk var redzēt..Pat sejā uz 55kg bija apaļi vaigi..un nebja tās šķirbiņas starp augšstilbiem. Bet jā konu ir man tie mīlas rokturīŗi , bet ko nu..
22.01.2014 00:32 |

Reitings 40
Reģ: 30.12.2012
Un iedomajos, ka mans bijusais noteikti butu velejies, redzet to halatu, sadegot elles liesmas.
:D

Labs :D

Jā, atslābt nevajag, nevienam - ne veinam ne otram :)
22.01.2014 00:54 |

Reitings 26
Reģ: 18.03.2012
63 kg ir pilnīgi normāli, pati biju tādā svarā, puncītis gan man bija tievs, bet lielāko svaru deva muskuļi un kauli, jo dejoju no 2-6 stundām dienā, bet arī ja tas netika darīts, tad svars bija 66/67 kas arī bija normāli un nevienu netraucēja.. Tagad jā garums mn 167 un svars 71, gribās no tiem 4kg tikt vaļā, bet nāks vasara un tas pats par sevi kā vienmēr notiks..

Ja reiz puisis Tevi tā aizvaino, tad priekš kam tas jāpacieš? Nesver jau 90 kg..
22.01.2014 05:11 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Nedomāju, ka izskats un kg ir tie svarīgākie :)
Pazīstu meitenes, kuras ir apaļīgas, bet kā cilvēki vnk. ideālas, simpātiskas....
Par kurām vīrieši cīnās, mēģina iekarot utt... (un tiešām tie paši vīrieši ir wow..)
Nedomāju, ka kg ir noteicējs, bet pats koptēls un tas kā sevi pasniedz...
Arī, domāju, ja sāksi kompleksēt, tad viņš arī to sāks pamanīt, vairāk, un var aizrādīt....

Man personīgi, kad bija draugs, kad sākām būt kopā bija kaulains, bet tam pat uzmanību nepievērsu, vēlāk bija puncītis :D bet pat nemanīju, pats vienīgi rādīja un šausminājās, bet man par to nebija ne silts, ne auksts, es to vnk. nemanīju, jo mīlēju viņu pašu :D
Kā arī brālis, kad sagāja kopā ar savu meiteni viņai bija, ja nemaldos 36 vai 34 izmērs, vēlāk kaut kā līdz 40-42 palika, bet brālim bija pilnīgi vienalga, viņš teica "es viņu mīlu un viss, man vienalga kāda viņa ir, galvenais jau, ka viņa ir"...
Un, manuprāt, tā ir tā pareizā vīrieša attieksme kādai jābūt pret sievieti, kuru mīli...
Jo vīrietim ir jāciena sieviete...
Tevi aizvainojot jau vairs nav vīrieša attieksme, bet puišeļa :)
To visu var pateikt, var likt, lai biš piedomā pie sevis, bet ne jau aizvainot...
Tagad, no mana skatījuma, nav runa par KG bet attieksmi vienam pret otru :)

Mans viedoklis :)
23.01.2014 09:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits