Sveiki gribēju pajautāt meitenu viedokli!
Vai kāda kādreiz ir ar to nodarbojusies, piemēram, ar savu piusi, jo abi bija dazadās valstīs un vienkārši ilgu laiku nevarēja tikties!
Vai varbūt esat ar to noradbojušās, iepazīstoties ar kādu čata vai kadā citā vietā!?
Un kāda būtu jūstu attieksme, ja jums to piedāvatu, protams, izskatīgs džeks, atletisks, kam viss savās vietas tagad - vai jūs piekritu vai nē, jo uzskati ir dažādi, citi uzskatītu ka tā jau viena reize, jaunas izjūtas, kadēļ gan nē, citas vnk teiktu nē , citam tas liktos pretīgi - fuj un vispār PEDĒJAIS, ko uz šīs zemes var darīt, bet cilvēki ir dažādi, tapēc jautaju Jūsu domas un pieredzi, ja jau tada ir bijusi!
Jo, vnk pats esmu bijis tadā situācijā pirms tam un esmu arī tagad un man ir bijusās vairakas attiecības un es biezi ceļoju, bet iepriekš man bija pieredze, ka tas ir ļoti vilinoši un šādā situācija, prombūtnes laikā saistoši un savādāk kā ierasts, bet ir bijis arī tā, ka cilvēks mani mīl, bet viņai kauns kaut kam tādam!
Jautājums vai jums butu kauns, vai nē! Un, ja kādam ir pieredze, kā tas bija mulsāt nē, patīkami, kā jauna odzina attiecībās... kā?