sveikas, dāmas! :)
man te kaut kāda dīvaina situācija- novembrī uzradās ex puisis,ar kuru izšķīros vasaras beigās. kļuvām par draugiem,kuriem kaut kas lēnām bīdās uz attiecību pusi,bet decembra beigās kādā ballītē man gadījās to izbojāt. tas man netika piedots, vienu dienu paskumu,bet likās,ka tā varbūt pat ir labāk.
bet pēc neilga laiciņa bijušais puisis atkal uzradās ar stāstiem par to, ka tomēr esmu vajadzīga, ka mīl mani joprojām ļoti, ka par citām pat domāt negrib utt utt. salīgām mieru, atsākām normāli kontaktēties, tikties, viņš pat nāca ciemos pie manis uz slimnīcu, nu, pa draudzīgo. aizvakar vēl viss bija kārtībā, vakarā aizdevās uz ballīti. nezinu,kas tur notika, bet vakar no rīta mans numurs viņam ir bloķēts un manam labākajam draugam viņš lika man nodot ziņu,ka viņam mani tomēr nevajag. nu kurš cilvēks TĀ dara??
sāpīgākais ir tas, ka man nekas netika paskaidrots un es, naivā muļķe, viņam ticēju. stulbākais- man ir 90% pārliecība, ka pēc laiciņa viņš būs atpakaļ- un te rodas jautājums, ko man ar viņu iesākt? ar prātu saprotu,ka viņš būtu jāpasūta tālu, tālu, bet muļķa sirds pat cer,ka ar viņu viss tomēr nokārtosies. jūtos kā pilnīga idiote un nezinu, kas būtu pareizāk, būtu pateicīga par kādu ieteikumu. :/