Viss laikam atkariigs uz kuru Statu tu brauc.Nauda jau iziet vienmeer,bet laikam eediens tomeer saliidzinosi noteikti leetaaks,kaa Eiropaa.Par to iepirksanos-es laikam neiecikleetos uz tiem dreebju kalniem ,jo veelaak taapat apniks ,un gribeesies ko jaunu.Pirmajaa briidii liekas-nu tik buus...bet kad aizvests maajaas,tad skapii staavot vien ,jau apniik...Es labaak nopirku paaris interesantas ,labas lietas,bet taadas tiesaam labas.Kaut ko taadu,ko Latvijaa nevar dabuut.
Ar taam izpriecaam-skatoties ,cik tev liidzekli atlauj.Mees te kaadreiz nobriinamies-cilveeki atbrauc un lielas naudas atstaaj Las Vegas...Liidziigi kaa filipiino cilveeki-straadaa trijos darbos ,tad aizbrauc uz Reno(tuvaak tie speelu automaati:D)un visu izteeree!Man reizeem ir zeel to cilveeku nauda:D
Es jau vienmeer lieku akcentu uz dabas skatiem,ja brauc piemeeram uz Kaliforniju,bet ir taadi ciemini,kuriem nekas no taa nav vajadziigs-tikai iepirksanaas!Tas gan tad tomeer ir daargs prieks-braukt uz Ameriku iepirkties,lai arii ir taas atlaides:D:D
Soreiz es izsaku savas domas mazliet nejaukaa veidaa,bet tik daudz redzeets,dziivojot tik ilgus gadus seit.Taadi cilveeki,kuri grib redzeet pasu valsti ir tik maz....