Turpinot l'amour komentāru, aizdomājos par to, ja nu tam puisim izdodas aizvilināt to meitenei no viņas drauga un dabūt sev. Vai tad viņam viņa neliksies viegli dabūjama, vairs neiekārojama? Un, kad būs dabūjis, ko gribēja, apstāsies un meitene vairs neliksies saistoša. :D
Bet vispār es par šo iesāku, jo.... pirms kāda laika sapratu, ka draugs, kurš bijis parasts draugs no skolas laikiem sāka izturēties pret mani citādāk kā iepriekš(vairākus gadus), zinādams, ka man ir attiecības. Laikam sāku saistīt vairāk kā parasta draudzene.. kaut gan es nezinu, visu laiku viss bija okei, kā čomi bijām, runājām par daudz ko, viss bija okei, kā jau draugiem. Tad pēkšņi sāka citādāk izturēties. Man bija taaaaaadas dusmas par to. Kā nav kauna. Un es pat neliku noprast, ka man viņš saistītu kā vīrietis. Sanāk, ka uztvēris nepareizos signālus vai vienkārši tik ļoti patīku, ka nevarēja noturēties. :D Plus vēl visi, gan mani draugi, gan mans mīļotais mēdzam patusēt kopā. Visi nākam no mazas pilsētas, tāpēc viens otru labi pazīstam un turamies kopā. Vai tiešām nav kauna?