Dārga dāvana no bijušā...kāpēc?

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Mani šodien piemeklēja tāda situācija, kas mani diezgan izsita no sliedēm. Biju no rīta mājās, saņemu zvanu no kurjera, esot man sūtījums, saku, lai nāk augšā, saņemu paku, atveru un izrādās, tas ir no mana bijušā vīra..iekšā kaklrota, skaista bez gala, dārga, klāt kartīte ar pāris vārdiem...Bet kāpēc?

Izšķīrāmies gadu atpakaļ, tikai gadu bijām precējušies, izšķīrāmies diezgan nesmuki, manas vainas pēc, no sākuma ar komunikāciju gāja grūti, bija tā, ka manas mantas un mēbeles tika izkrāmētas manas mammas dzīvoklī, pēc tam gājā mierīgāk, nu jau tādas draudzīgas attiecības, ik pa laikam apjautājas, vai man mūsu vecajā dzīvoklī viss kārtībā, ja vajag ko salabot, noorganizē to, kopumā tādas neitrālas attiecības. Un tagad šis..

Es nezinu, ko domāt, man tagad ir attiecības, par kurām nevienam nestāstu, nu jau man sāk liekties, ka viņš zina...bet kāpēc tā dāvana? Nezinu, kā reaģēt? Ko teikt? Es vienkārši nesaprotu, kāpēc?? un tā kartīte arī neko neizteica...Man tā tieši arī negribas jautāt...Ko darīt?
17.01.2014 23:07 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
ik pa laikam apjautājas, vai man mūsu vecajā dzīvoklī viss kārtībā, ja vajag ko salabot, noorganizē to,

Pēc šī jau vien var saprast, ka neesi viņam vienaldzīga. Es jau sen būtu atteikusies no jebkāda veida palīdzības un rūpēm. Un vispār izvairītos komunicēt, ja tas ir iespējams. Tā, lai viņš tiešām beidz cerēt un var sākt jaunu dzīvi, aizmirstot par mani. Ko darīt Tev jāizlemj pašai, bet es atdotu dāvanu un vēlreiz paskaidrotu, ka viss mūsu starpā ir beidzies.
18.01.2014 12:09 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Anastasija, un tu negribi būt ar viņu kopā?

Es par ko tādu jau gadu nebiju pat iedomājusies, nebiju apsvērusi iztēlē, tā kā domāju, ka nē.

Pēc šī jau vien var saprast, ka neesi viņam vienaldzīga. Es jau sen būtu atteikusies no jebkāda veida palīdzības un rūpēm. Un vispār izvairītos komunicēt, ja tas ir iespējams. Tā, lai viņš tiešām beidz cerēt un var sākt jaunu dzīvi, aizmirstot par mani. Ko darīt Tev jāizlemj pašai, bet es atdotu dāvanu un vēlreiz paskaidrotu, ka viss mūsu starpā ir beidzies.

Es nebiju iedomājusies, ka tas, ka viņš man reizēm palīdz tādās praktiskās lietās, viņam varētu nozīmēt ko citu kā man, man šķita, ka tas ir tāpēc, ka mums tomēr ir kopīga pagātne tīri no sadzīves viedokļa, kaut vai kopīgs suns, kas palika pie manis, ka viņam tas viss rūp, jo vienkārši neesmu viņam svešs cilvēks un uzturam tādas normālas, draudzīgas attiecības.

Tagad vairāk par to padomāju un varbūt tiešām mums ir jāpārgriež tā nabas saite un jāiemācās dzīvot bez domas, ka viņš vienmēr nebūs fonā un neķers mani, ja kritīšu...Un tikai tagad iedomājos par to, ko par to visu domā meitene, ar kuru viņš tagad satiekas...Galu galā kopīgu bērnu mums nav, tad arī viņam nav iemesla kaut kādā veidā palikt manā dzīvē.

Un tomēr iedomājoties, ka viņa tiešām vairs nebūs manā dzīvē, kaut vai kaut kur fonā, ka viņš man nebūs vajadzības gadījumā sasniedzams, man uznāk tāda neliela panika.

Esmu tagad pati savā galvā sapinusies.
19.01.2014 09:09 |

Reitings 108
Reģ: 11.05.2011
Anastasija, viss, ko vīrieši priekš Tevis dara, ir tamdēļ ka viņiem no Tevis kaut ko vajag :)) tas arī viss!
19.01.2014 09:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja man būtu jaunas attiecības, es dāvanu dotu atpakaļ. nu un tad, ka neviens nezina.
viņš droši vien vēlas būt kopā atkal ar tevi. laiks pagājis, pāridarījums piemirsies, bet jaunu attiecību nav.
22.01.2014 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits