Lūdzu mīļie palīdziet. šodien tīrot akvāriju saplēsu to 50l. ieplaisāja apakša un caurums tur tagad. ko darīt? pirkt jaunu labāk vai kaut kur nomainīt apakšā akvārijam stiklu? un ja zinat pa cik ir nomaiņa
Mājam un dārzam” nopērc hermetiku ( ap 4 Ls) kas der akvārijus stiklu hermetizēšanai. Salīmē un viss.un Akvārija līmēšanai der tikai speciāls akvāriju silikons. Ta man liekas.
Es domāju, ka noteikti lētāk būs nopirkt jaunu vai kaut lietotu no ss.lv. Akvārijam jau neder parasts loga stikls + jāpiegriež pēc formas + jāapstrādā + jāpadara hermētisks(?) nezinu vai īstais vārds, bet jāapstrādā ar to zieķi, lai ūdens nesūcas pa šuvēm laukā. Tas noteikti neizklausās pēc lēta prieka.
ja sežu te 24/7 neēdu,geluļu,uz darbu neesju un ar savejo nemīlējos:D Tu esi tupa vai tikai izliecies?
man sen sāk likties ka daži neprot internetu vispar lietot. :D
Ok, nepareizi noforumulēju jautājumu. Loģiski, ka google pateiks kur, bet, cik tas prieks maksās? Es domāju, ka nav jēgas ieteikt iet meklēt līdzekļus labošanai, ja krietni lētāk/ātrāk/izdevīgāk būs iegādāties citu.
Kubiete
Nez vai google tev dos precīzu atbildi, jo nav zināms kādas formas ir saplēstais akvārijs, cik liels utt. Un es būšu ļoti pārsteigta (pat, ja izdotos uzzināt, cik tas prieks maksā), ka tas sanāks diži lētāk kā jauns.