Tikai šodien uzzināju, ka mūsu lētticīgā tauta rīt ies stibīt grāmatas uz gaismas pili!
Es esmu šokā!
Ārprāts mūs izmanto, kā lēto darba spēku un cilvēki labprātīgi iet!
Medaļa idejas autoriem!
Es gan esmu miljons km attālumā no Rīgas un grāmatu stiepšanas, bet tieši šodien nodomāju,ka tas ir riktīgi forši. Man patīk šī ideja un ja es būtu rīdziniece, es noteikti ietu. (Protams,ja vien nebūtu -30 grādi (man ir ļoti salīgas kājas:D ))
Man gan patīk šāda ideja un pati ar draudzenēm piedalīšos.
Būs labi pavadīts laiks. Un tur jau maiņa paredzēta ik pa 30 min. Domāju, ka tas laiks paies ātri, ka nemanīšu par aukstumu.
Pēc tam ar draudzenēm gan jau iesim kur pasēdēt. Tā teikt iemesls satikties.
man tā šķiet ļoti, ļoti forša ideja!!! kā vispār var iedomāties, ka tā ir izmantošana, tas ir kā apbalvojums un dāvana - piedalīties tik simboliskā pasākumā, būt klāt tik vēsturiskā brīdī!
Ideja forša.
Ja vienai draudzenei nebūtu jāstrādā, tad abas būtu pieteikušās. Vienītī kkā...negribējās. Divatā tomēr foršāk, jautrāk utt.
Nevienu jau nespiež tur piedalīties.
Ideja man šķiet pat vairāk kā forša. :)
Bet es diemžēl nesaņēmu ne atbildi uz sms, ne varēju vņu sazvanīt, tāpēc neesmu pieteikusies.
Bet tik un tā iešu - kaut vai no malas paskatīties.
Tas taču vēsturisks un svarīgs notikums. :)
Ideja liekas ļoti forša un, ja būtu LV, noteikti piedalītos. Tad, kad uzzināju par pietekšanos, pat čekoju datumus un atvaļinājuma dienas ar domu, ka varētu ikgadējo braukšanu uz LV tajās dienās ieplānot, bet nesanāca, diemžēl.