Lovisa, parasti ir 2-3h vakariņu laiks ar sēdēšanu pie galda, un tad ēdienus pienes katram - starteri, silto, saldo. Un pēc tam jau sākas dejas un aktīvā daļa, kad cilvēki ceļas no galda - un te sākas aukstais galds, kas parasti ir furšeta veidā, cilvēki piekrāmē, ko vēlas un iet pie sava galdiņa paēst, bet tas jau ir nakts laikā.
Protams, viss atkarīgs no ēdinātājiem, vai viņi to nodrošina. Un no viesu nama, kāda ir viņu ierastā prakse. Tāpēc iesaku vispirms izdomāt to kāzu konceptu un tad piemeklēt attiecīgo viesu namu un ēdinātājus. Citādi bieži sanāk, ka vispirms kaut ko rezervē, bet, izrādās, viņi nevar nodrošināt to, ko jauanis paŗis vēlas. Tāpēc ir tik svarīgi sākt plānot kāzas tieši ar koncepta izstrādi