KĀZU BEZTĒMA_ Līgavām, vedējiem u.c.

 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Kā jau es apsolīju Ebei- šī būs kāzu beztēma- līgavām, vedējmātēm un visām precētajām, kuras ir gatavas dalīties pieredzē un padomos :) Arī es pati sāku aptvert, cik daudz informācijas jau esmu uzzinājusi un varbūt kādai tas varētu noderēt.
Dalamies gatavošanās priekā, kāzu kuriozos un padomos! (l)





16.01.2014 16:15 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Mēs neplānojam to solījumu teikt tādu sirdi plosošu, tā lai salkanums un mīlestība brist pāri, pāri malām. Plānojam tādu interesantu, nedaudz smieklīgāku solījumu veidot. Es gan nezinu, ko līgavainis savā solījumā man teiks, bet esam jau vienojušies, ka tas būs tāds, kā aprakstīju.
26.03.2015 10:54 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es šodien jūtos priecīga, jo nopirkts pirmais audums kleitai. Īstais zaļais tonis. Tas vispār bija forši - pagriezu galvu un...klikš, tur bija tas audums. Izstaigājot vēl vairākus citus veikalus, vienalga beigās nācām ar šuvēju atpakaļ pie šī. Palikušas vien melnās mežģīnes. aaaa, tāds prieks. :)
Vedēji vēl atsūtīja jautājumus, uz kuriem jāatbild gan man, gan draugam(atsevišķi). Daži vispār bija baigi labie :D
Tagad tikai 6dien tikšanās ar vienu potenciālo vakara vadītāju. Redzēs, kas no tā sanāks.
Lancaster, paldies par linku. Skatīšos :) Galvas rotas jautājums joprojām atklāts. It kā ir ideja, bet nu...

Jums arī būs atrakcijas ceremonijas laikā?


Nē.
Mammas sveiksim vakarā un ballītes deju daļai sākoties dejosim pirmo deju.

Mičošanas mums nebūs, tāpēc nebūs arī nekādu atzīšanos mīlestībā. Taču, pusnakts plāns šobrīd izskatās ir salicies kopā un manā fantāzijā jau izskatās baigi skaisti. Redzēs, es vēl gribu dabūt no drauga akceptu vienai detaļai, kas man tikai tagad ienāca prātā.
26.03.2015 17:04 |
 
10 gadi
Reitings 267
Reģ: 29.01.2009
Heartkiller
Par galvassegām - varbūt sazinies ar Elīnu Kupi - http://eelegant.blogspot.com/ , viņa gatavo skaistas matu lentas, stīpiņas, mazos plīvurīšus arī līgavām.
26.03.2015 17:22 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Heartkiller, ja ar šito vadītāju nesapas, dod ziņu, man arī ir viens iesakāms. ;-)
26.03.2015 17:41 |
 
Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Kā jums meitenes ar plīvuriem - būs/nebūs?
Man nesen mamma uzdeva jautājumu vai būs plīvurs, un es kaut kā apstulbu. Man liekas, ka man pilnībā neizskatīsies un ņemot vērā, ka viss notiks dzimtsarakstu nodaļā īstu jēgu arī neredzu.
Tad jau labāk kādu skaistu rotu, puķi vai kaut ko matos. Vai arī vienkārši sataisīt matus un iztikt vispār bez kaut kā matos?!
26.03.2015 18:04 |
 
Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Es skatīšos pēc tā kā izskatīsies ar kleitu...ir jau kleitas kam nemaz neprasās plīvurs.
26.03.2015 18:17 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man tas vilciens ar pliivuru aizgajis, bet kuram kleitam tad neprasas? Kadu piemeru ar bildi varbut . Jo man liekas, ka nevienai kleitai neprasaas.
26.03.2015 18:21 |
 
Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Nemanīju vai kāda jau padalījās ar šo saiti.

https://www.lovedressy.com/wedding-dresses?sort=price_low_high

Tā, kas ir īstās kleitas meklējumos šaja adresē vēl nepilnas 4 dienas ir kāzu kleitu izpārdošana. Atlaides tiešam ir lielas un vairakas kleitas tiešam skaistas.

Varbūt kādai noder :-)
Cenas līdz 300 EUR un sūta uz LV. Dažam pat ir Free shipping. (l)
26.03.2015 19:32 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
vital, viņa ir manā sarakstā, jo darbi rūpīgi un skaisti, bet viņa taisa savā, vienā stilā un tas stils galīgi nav tas, kas der manam tēlam. Bet es pajautāšu par savu ideju, jo par jautāšanu jau nekas nebūs :)

ņam ņam, paldies, taču nevajadzēs. Bija klikšķis ar vadītāju, ar kuru bija norunāta tikšanās. Varam viņam savas kāzas uzticēt - būs viss gaumīgi un forši. Viss būs kārtībā. Pie tam, viņa kompānija piedāvā arī DJ un to, ņemot vērā, kāda situācija mums ar to mūziku radusies, arī jau aizsitu. Labu grupu, tik tuvu kāzām tāpat neatrastu, jo visas jau aizņemtas.
28.03.2015 14:41 |
 
Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Sveikas,

sekoju lidzi diskusijai un neesmu pamanijusijautajuma par skaistumkopsanas proceduram pirms kazam! kas jums padoma un ko domajtat darit. Es domaju gan kadas idejas jums ir ko un ka darit laicigi pirms, tas ir uzsakt dazus menesus pirms, un ar par to, ko darit dienu ieprieks!

es sobrid censos piedomat pie matiem, gribetos, lai tie ir stingraki, garaki un veseligaki! lieku ellinas pirms mazgasanas un sobrid domaju vai nevajadzetu kadus vitaminus tiesi sim merkim- nagi, mati un ada!? varbut kadai ir ko ieteikt??

domaju ari, kad paliks siltaks mazliet pasauloties, lai ir vienads iedegums vismaz mugurai un rokam, dekolte.
28.03.2015 19:50 |
 
Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
Gribu bazniicaa gar malaam celinam izkaisiit maaksliigaas rozzu lapinas.vienaa pacinjaa ir 1000,cik gb juus njemtu?:)
29.03.2015 17:52 |
 
Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Kāzas mūsdienās -Vai melnās maģijas rituāls?

Pēc http://www.astral-temple.com/lv/blog-edit/1065-kazas-musdienas-vai-melnas-magijas-rituals/
Kāzas -galvenais notikums katra cilvēka dzīvē...gredzeni,mūzika,dejas,bagātīgi klāts galds,līgava un līgavainis.Rodās jauna ģimene.Visiem gribās ,lai šī diena paliktu atmiņā ilgi.

Bet ,ja paskatās uz šodienas kāzām,tās ieliek pamatu uz iziršanu,nelaimīgu dzīvi.Tas notiek ar programmēšanu un melnās maģijas palīdzību.

No melnās maģijas daudzi baidās,netic,bet ir tie ,kuri zina ka tā eksistē.Melnā maģija nav tikai sarežģīti rituāli,bet ir arī darbs ar cilvēka enerģētiku,kura nav redzama parastiem cilvēkiem.Upura apziņā ievieto informacionālu programmu,lai to varētu izdarīt ir nepieciešams novājināt cilvēka aizsarglauku-kāzās to dara alkohols,stipras emocijas,troksnis,skaļums,krāsu kontrasti.

Ko mēs neredzam kāzās?

Tā ir slēpta informācija,kas patiešām notiek kāzās.

Vecpuišu ,vecmeitu ballītes -tā ir veca tradīcija,kura nozīmē vecās dzīves beigas -jaunās sākumu.Pēdējo dienu iztrakoties,kā pirms nāves -pēdējo reizi...tā tiek ielikta tieksme iet pa kreisi laulībā pēc kāzām.Ir pretstats-draugi ,brīvība pret ģimeni,sadzīviskuma.Tas paņem ļoti lielu enerģiju,kad nākošā kāzu dienā gribās atpūsties, salāpīties.

Šodien vecmeitu ballīte ir iedzeršana,striptīza pasūtīšana un stulbas runas.

Līgavas izpirkšana.Tas domāts ,lai līgavainis parādītu savu spēju atrisināt problēmu,parādītu savu intelektu,spēku līgavas priekšā. Bet kas ir patiesībā?

Sievieti ,kuras uzdevums ir veidot savienību ar vīrieti,audzēt bērnus-vienkārši nopērk ,kā preci.Vīrietis nepierāda savu mīlestību,gatavību attiecībām,sieviete neskatās uz uz viņa īpašībām...prece-nauda -prece.

Baltā kāzu kleita-šī tradīcija radās 200 gadus atpakaļ ,pie slāviem kāzu kleitai bija jābūt sarkanai,kas simbolizē seksuālo enerģiju.Ģimenes dzīvei ir nepieciešama liela enerģija.Baltu apģērbu nēsāja tikai atraitnes,balts nozīmē nošķirtību no pasaules,skumjas,garīgumu,vilšanos.Patiesībā ,kad sieviete uzvelk baltu kleitu uz kāzām-viņa jau iepriekš programmē sevi uz vilšanos ģimenes dzīvē.Pie tam balts ir aizsardzība no vīrišķās enerģijas.Tas ir pretrunā ar kāzu ideju-iziet pie vīra.

Indijā,Japanā,Ķīnā,Izraēlā,Turcijā apglabā baltā tērpā,kristieši pārklāj ķermeni ar baltu palagu.

Bet līgavainis kāzās -melnā uzvalkā,vīrietis ,kuram jāizstaro Jaņ enerģija, ir jabūt spožā,krāsainā apģērbā...melna krāsa-nāves krāsa,melns iesūc Iņ enerģiju.

Kāzu drēbju iznomāšana-nav noslēpums ,ka daudziem nepietiek naudas ,lai nopirktu jaunu kāzu tērpu,tapēc cenšās atrast jau lietotus apģērbus -humpalas.Līgava uzvilka apģērbu ,ko bija valkājusi draudzene,kura pēc kāzām izšķīrās-tā pārakstīja viņas šķiršanās programmu Jums.Un tagad šķiršanās būs Jums.Tā var saņemt ne vienu vien cita cilvēka nelaimi.

Senāk nevienam nebija prātā pārdot ,atdot savu kāzu apģērbu,kāzu drēbes kalpoja kā talismans,kurš sargāja-to mātes nodeva savām meitām,kāmēr tika nonēsātas

Milzīgu negatīvu uz kāzu rituālu var dabūt,ja nobērējam mirušas meitenes kāzu tērpos -''Laulības ar nāvi''.

Daudzas kāzas notiek sestdienas dienā,ka saka astrologi,tad sestdiena ir smaga diena,tā atnes zaudējumus,ir ticējumi ,ka sestdienas dienā nav jāuzsāk svarīgi darbi, izņemot zemes gabala un nekustamā īpašuma pirkšanu.

Sestdiena ir izcili nelabvēlīga diena laulības slēgšanai un kāzām.Sestdienā savelk galus ,rezultātus,jāmeditē,jāatjauno spēki,ar lauksaimniecību var nodarboties.Sestdienai ir jāpaiet mierīgi.

Ticīgajiem sestdiena ir baznīcā iešana.

Laulības noslēgšana baznīcā-šodien populāra lieta ,jo liecinieks ir vērā ņemams-pats Dievs.Šis rituāls baznīcā ieved daudzus transā ,kas pēc tam neko neatcerās.

Maģiskais laulību rituāls Dzimtsarakstu birojā-krieviski ''брак''-brāķis. Labu notikumu par brāķi nenosauksi.Tā ir programma zemapziņai.

Zīmogs pasē vai laulības apliecība nepieciešama ,lai piesaistītos naudas sistēmai.Tā jau iepriekš tiek ielikta programma uz ģimenes iziršanu-kas ,kam pienāksies pēc sķiršanās.Eniologi ir pierādījuši ,ka visvairāk karmisko slimību pārnesās laulības un kristīšanas rituāla laikā.Šie abi rituāli ir pieskaitāmi pie melnās maģijas rituāliem.

Kāzu maršs-paņemts no Mendelsona simfoniskās poēmas ''Sapnis vasaras naktī'',tas bija radīts ,kā joks,parodija...zem šīs mūzikas izrādē apburtā karaliene Titānija un ērzelis noslēdza laulību...tā arī nosaucot to par ''Ērzeļa laulībām''.komentāri ir lieki.

Gredzenu mīšanas rituāls-aplis ir mūžīguma simbols..bezgalīga laime,mīlestība starp vīru un sievu.Bet tomēr vecvecāki gredzenus nenēsāja.Pirmie laulību gredzeni bija komerciāls pasākums.Pagājušā gadsimta 60 gados ,kad samazinājās dimantu pārdošanas,sāka piedāvāt parastus gredzenus

Ne visiem zelta izstrādājumi der.Kā nēsā gredzenus? Uz labās rokas 4 pirksta -vīrs un sieva.Labā roka ir dodošā, vīrietis sievai dod aizsardzību un pārticību,bet sievai ir tas jāpaņem --bet uz labās rokas gredzens nevar pieņemt...rodās cīņa par līderismu ģimenē.

Jaunlaulāto apbēršana ar rožu lapiņām.Agrāk pēc laulību ceremonijas jaunlaulātos apbēra ar rīsu vai kviešu graudiem.Uzskatīja ,ka tas palīdz vairošanās procesā.Citās valstīs ber konfektes,rozīnes ,riekstus.

Lapiņas-mirstoša auga daļiņas nes nāves enerģētiku.Kad met uz galvas -aizverās augšējā čakra,bet kad celiņš ir nomētāts ar rožu lapiņām-tas atgādina bēru ceremoniju.To dara lai panāktu lielas emocijas,tad atslēdzās saprāts.Izdalās enerģija,kura piedalās astrāla,mentālā plāna programmēšanā.

2 Baložu palaišana brīvībā.Balodis -dvēseles simbols,katrs simbolizē līgavaini un līgavu.Palaižot baložus abi pievieno domuformu ,kuru palaižot vaļā, tā iet uz realizāciju.

Piekaramās atslēgas aizslēgšana un atslēgu mešana upē ir jauna tradīcija.Tas arī ir maģijas rituāls.

Iemetot atslēgu upē ,ūdens noskalo enerģētiku,līdz ar to aizskalojās ģimenes stiprums .Ar ūdeni nodzēšam enerģiju priekšmetam.

Pēc laulības reģistrācijas jauno pāri sagaida ar maizi un sāli.Kuram lielāks gabals -tas būs galvenais ģimenē...bet ģimenes galva vienmēr ir bijis vīrietis...šeit tiek ielikta sacensība pāra starpā,te netiek atzīts ,ka vīrs ir galvenais ģimenē.

Jaunlaulāto skūpsts-simbolizē divu siržu apvienošanos.Skūpsta laikā cilvēka smalkais ķermenis atveras un kļūst neaizsargāts...apkārt cilvēki runā ,sūta domu formas un beidzot kliedz''rūgts''-tā ieliek jaunam pārim sliktu programmu -rūgtu dzīvi,ciešanas ,problēmas.Par cik smalkie ķermeņi ir neaizsargāti,programma ''rūgts '' rakstās iekšā.

Vai ir jārāda radu pūlim savas jūtas?

Kāzu bullis-divas šampanieša pudeles sasietas kopā atgādina divus buļļus.To dara kāzu mielasta sākumā vai beigās.Pirmo pudeli pāris izdzer kāzu pimajā gadadienā,otro-kad piedzimis pirmais bērns.

Alkohols nes sliktu enerģiju,kuru bija uzsūcis kāzu mielasta laikā,atverot šampanieti pāris turpina uzsūkt negatīvo enerģiju. Nu ko,maģija turpinās.

Līgavas zagšana-līgavu zog viņa draugi,tas simbolizē ,ka citi vīrieši mēģinās sievu aizvilināt.Arī sievai nav nekas pretim ,ka viņu nozog-tā dodot savu piekrišanu ,ka jebkurā momentā viņa var aiziet no vīra pie cita.

Līgavainis dzer no līgavas kurpes-melnais pieburšanas rituāls.Lai vīrs būtu zem sievas tupeles,sievas vergs.Tas nāk no Āfrikas,kur tādā veidā pieradināja dzīvniekus,Ja dzer ''liecinieks'' un ''draugs''-veidojas mīlas trijstūris.

Naudas mešana zem kājām-okults ,maģisks rituāls,lai nebūtu nauda,nevar naudu mīdīt ar kājām.Naudu kaisīt pa zemi nedrīkst.

Naudu zem kājām met prostitūtām un dejotājām.

Paplāte ar bulciņām un dzeramo-pie tam ir jāsaka ''dārgie kāzu viesi paņemiet jaunā pāra rūpes,problēmas''-tā notiek karmiska jaunā pāra problēmu pārmešana un kāzu viesiem.

Trauku plēšana kāzās-plēšot ,ar kājām ,skaitās ,ka tā ir laime.Trauki simbolizē veselumu,pasaules nedalāmību.Ticējumos ir ,ka plaisas traukos rada plaisas ģimenē.Katru dienu skatoties uz plaisām ,apgrauztām trauku malām,mēs neapzināti noskaņojam sevi uz neveiksmēm.

Agrāk plēsa traukus ,lai no mājas dabūtu ārā nelaimi.Ar saplēstiem traukiem no mājas iet prom strīdi,naids.

Bet ,kas notiek kāzās -saplēš veselus traukus,tā saplēšot jaunā pāra dzīvi.

Tāpēc saplēsti trauki ir jāizmet.

Līgavas pušķa mešana-līgava met pušķi pūlī,tā kura noķers ,izies pie vīra.Jauna tradīcija.

Puķu pušķis ir nāves enerģijas nesējs.Cilveki daudzās vietās to saprata,ka noplūkts zieds bez saknes mēģina izdzīvot,bet... nav un tad uzsūc apkārtējo enerģiju.

Ja vīrietis dāvina sievietei griestus ziedus,viņš maldina sievieti un paņem no viņas dzīvības enerģiju.

Ko līgava izdara metot puķu pušķi?Šādi agrāk novadīja vientulību,lāstus no līgavas ,lai turpmākā dzīve būtu labāka.

Ja līgava stipri tic ,ka nākošā ,kura noķers puķu pušķi-izies pie vīra -šādi atdod savu enerģiju ,laimi citai.Līdzīgi ,kā virves vilkšanas sacensībās.Tad puķu pušķis ir jāsakaltē-kaltēts puķu pušķis ir -nāves enerģija.Tur nav dzīvība.

Daudzi ieber vannā uz mazgājās...pat ja Jūs izmetat miskastē puķu pušķi ,tad ,kad tas sāk pūt ,sāk pūt arī sievietes aura.

Deja ar līgavas plīvuru-dejā ar aizvērtām acīm ir jāuzliek plīvurs uz galvas citai.Līgavas plīvurs ir galvenais kāzu atribūts.

Plīvurs sargāja no noskatījuma un negatīvām citu domu formām.Plīvuru nedeva nēsāt nevienam ,ne radiniekiem ,ne draudzenēm.Plīvuru noņem jaunā ģimenē.Kāpēc tas notiek pusnaktī? Pusnaktī ir maksimāli aktivizējušies melnie spēki.Pusnakts ir labi piemērota melnai maģijai.

Kāzās ir daudz muļķīgu konkursu ,kuros apdzērušies viesi iztrakojas.

Dzeršana-alkohols sagrauj cilvēka biolauku.Parasti kāzu beigās ir jābūt kārtīgam kautiņam.

Agrāk kāzās nedzēra alkoholu.

Kāzās ir labie un nelabvēļi,saucot tostus dzērienā ieliekas domu forma,var teikt labus vārdus ,bet domāt slikti-tas viss rakstās alkoholā.Ne velti ir teiciens ''пей до дна''.

Dāvanas+ vēlējums -kāzu mērķis ir savākt sadzīvei visu nepieciešamo.

Pirmā kāzu nakts- maksimāla negatīvā enerģija ir savākta-var taisīt ar tādu enerģiju bērnus.

Otrā kāzu diena-nomazgāties pirtī,noskalot visus grēkus.

Secinājumi,ka ģimene veidojās tad ,kad vīrietis un sieviete izlemj divatā to .nevis Zagsā,vai pie mācītāja.

Ģimene MŪSDIENĀS ir zaudējusi savu būtību, pamatā tikai sekss,izprieca,ja nav bēgam prom pie cita.









Kāzas -galvenais notikums katra cilvēka dzīvē...gredzeni,mūzika,dejas,bagātīgi klāts galds,līgava un līgavainis.Rodās jauna ģimene.Visiem gribās ,lai šī diena paliktu atmiņā ilgi.

Bet ,ja paskatās uz šodienas kāzām,tās ieliek pamatu uz iziršanu,nelaimīgu dzīvi.Tas notiek ar programmēšanu un melnās maģijas palīdzību.

No melnās maģijas daudzi baidās,netic,bet ir tie ,kuri zina ka tā eksistē.Melnā maģija nav tikai sarežģīti rituāli,bet ir arī darbs ar cilvēka enerģētiku,kura nav redzama parastiem cilvēkiem.Upura apziņā ievieto informacionālu programmu,lai to varētu izdarīt ir nepieciešams novājināt cilvēka aizsarglauku-kāzās to dara alkohols,stipras emocijas,troksnis,skaļums,krāsu kontrasti.

Ko mēs neredzam kāzās?

Tā ir slēpta informācija,kas patiešām notiek kāzās.

Vecpuišu ,vecmeitu ballītes -tā ir veca tradīcija,kura nozīmē vecās dzīves beigas -jaunās sākumu.Pēdējo dienu iztrakoties,kā pirms nāves -pēdējo reizi...tā tiek ielikta tieksme iet pa kreisi laulībā pēc kāzām.Ir pretstats-draugi ,brīvība pret ģimeni,sadzīviskuma.Tas paņem ļoti lielu enerģiju,kad nākošā kāzu dienā gribās atpūsties, salāpīties.

Šodien vecmeitu ballīte ir iedzeršana,striptīza pasūtīšana un stulbas runas.

Līgavas izpirkšana.Tas domāts ,lai līgavainis parādītu savu spēju atrisināt problēmu,parādītu savu intelektu,spēku līgavas priekšā. Bet kas ir patiesībā?

Sievieti ,kuras uzdevums ir veidot savienību ar vīrieti,audzēt bērnus-vienkārši nopērk ,kā preci.Vīrietis nepierāda savu mīlestību,gatavību attiecībām,sieviete neskatās uz uz viņa īpašībām...prece-nauda -prece.

Baltā kāzu kleita-šī tradīcija radās 200 gadus atpakaļ ,pie slāviem kāzu kleitai bija jābūt sarkanai,kas simbolizē seksuālo enerģiju.Ģimenes dzīvei ir nepieciešama liela enerģija.Baltu apģērbu nēsāja tikai atraitnes,balts nozīmē nošķirtību no pasaules,skumjas,garīgumu,vilšanos.Patiesībā ,kad sieviete uzvelk baltu kleitu uz kāzām-viņa jau iepriekš programmē sevi uz vilšanos ģimenes dzīvē.Pie tam balts ir aizsardzība no vīrišķās enerģijas.Tas ir pretrunā ar kāzu ideju-iziet pie vīra.

Indijā,Japanā,Ķīnā,Izraēlā,Turcijā apglabā baltā tērpā,kristieši pārklāj ķermeni ar baltu palagu.

Bet līgavainis kāzās -melnā uzvalkā,vīrietis ,kuram jāizstaro Jaņ enerģija, ir jabūt spožā,krāsainā apģērbā...melna krāsa-nāves krāsa,melns iesūc Iņ enerģiju.

Kāzu drēbju iznomāšana-nav noslēpums ,ka daudziem nepietiek naudas ,lai nopirktu jaunu kāzu tērpu,tapēc cenšās atrast jau lietotus apģērbus -humpalas.Līgava uzvilka apģērbu ,ko bija valkājusi draudzene,kura pēc kāzām izšķīrās-tā pārakstīja viņas šķiršanās programmu Jums.Un tagad šķiršanās būs Jums.Tā var saņemt ne vienu vien cita cilvēka nelaimi.

Senāk nevienam nebija prātā pārdot ,atdot savu kāzu apģērbu,kāzu drēbes kalpoja kā talismans,kurš sargāja-to mātes nodeva savām meitām,kāmēr tika nonēsātas

Milzīgu negatīvu uz kāzu rituālu var dabūt,ja nobērējam mirušas meitenes kāzu tērpos -''Laulības ar nāvi''.

Daudzas kāzas notiek sestdienas dienā,ka saka astrologi,tad sestdiena ir smaga diena,tā atnes zaudējumus,ir ticējumi ,ka sestdienas dienā nav jāuzsāk svarīgi darbi, izņemot zemes gabala un nekustamā īpašuma pirkšanu.

Sestdiena ir izcili nelabvēlīga diena laulības slēgšanai un kāzām.Sestdienā savelk galus ,rezultātus,jāmeditē,jāatjauno spēki,ar lauksaimniecību var nodarboties.Sestdienai ir jāpaiet mierīgi.

Ticīgajiem sestdiena ir baznīcā iešana.

Laulības noslēgšana baznīcā-šodien populāra lieta ,jo liecinieks ir vērā ņemams-pats Dievs.Šis rituāls baznīcā ieved daudzus transā ,kas pēc tam neko neatcerās.

Maģiskais laulību rituāls Dzimtsarakstu birojā-krieviski ''брак''-brāķis. Labu notikumu par brāķi nenosauksi.Tā ir programma zemapziņai.

Zīmogs pasē vai laulības apliecība nepieciešama ,lai piesaistītos naudas sistēmai.Tā jau iepriekš tiek ielikta programma uz ģimenes iziršanu-kas ,kam pienāksies pēc sķiršanās.Eniologi ir pierādījuši ,ka visvairāk karmisko slimību pārnesās laulības un kristīšanas rituāla laikā.Šie abi rituāli ir pieskaitāmi pie melnās maģijas rituāliem.

Kāzu maršs-paņemts no Mendelsona simfoniskās poēmas ''Sapnis vasaras naktī'',tas bija radīts ,kā joks,parodija...zem šīs mūzikas izrādē apburtā karaliene Titānija un ērzelis noslēdza laulību...tā arī nosaucot to par ''Ērzeļa laulībām''.komentāri ir lieki.

Gredzenu mīšanas rituāls-aplis ir mūžīguma simbols..bezgalīga laime,mīlestība starp vīru un sievu.Bet tomēr vecvecāki gredzenus nenēsāja.Pirmie laulību gredzeni bija komerciāls pasākums.Pagājušā gadsimta 60 gados ,kad samazinājās dimantu pārdošanas,sāka piedāvāt parastus gredzenus

Ne visiem zelta izstrādājumi der.Kā nēsā gredzenus? Uz labās rokas 4 pirksta -vīrs un sieva.Labā roka ir dodošā, vīrietis sievai dod aizsardzību un pārticību,bet sievai ir tas jāpaņem --bet uz labās rokas gredzens nevar pieņemt...rodās cīņa par līderismu ģimenē.

Jaunlaulāto apbēršana ar rožu lapiņām.Agrāk pēc laulību ceremonijas jaunlaulātos apbēra ar rīsu vai kviešu graudiem.Uzskatīja ,ka tas palīdz vairošanās procesā.Citās valstīs ber konfektes,rozīnes ,riekstus.

Lapiņas-mirstoša auga daļiņas nes nāves enerģētiku.Kad met uz galvas -aizverās augšējā čakra,bet kad celiņš ir nomētāts ar rožu lapiņām-tas atgādina bēru ceremoniju.To dara lai panāktu lielas emocijas,tad atslēdzās saprāts.Izdalās enerģija,kura piedalās astrāla,mentālā plāna programmēšanā.

2 Baložu palaišana brīvībā.Balodis -dvēseles simbols,katrs simbolizē līgavaini un līgavu.Palaižot baložus abi pievieno domuformu ,kuru palaižot vaļā, tā iet uz realizāciju.

Piekaramās atslēgas aizslēgšana un atslēgu mešana upē ir jauna tradīcija.Tas arī ir maģijas rituāls.

Iemetot atslēgu upē ,ūdens noskalo enerģētiku,līdz ar to aizskalojās ģimenes stiprums .Ar ūdeni nodzēšam enerģiju priekšmetam.

Pēc laulības reģistrācijas jauno pāri sagaida ar maizi un sāli.Kuram lielāks gabals -tas būs galvenais ģimenē...bet ģimenes galva vienmēr ir bijis vīrietis...šeit tiek ielikta sacensība pāra starpā,te netiek atzīts ,ka vīrs ir galvenais ģimenē.

Jaunlaulāto skūpsts-simbolizē divu siržu apvienošanos.Skūpsta laikā cilvēka smalkais ķermenis atveras un kļūst neaizsargāts...apkārt cilvēki runā ,sūta domu formas un beidzot kliedz''rūgts''-tā ieliek jaunam pārim sliktu programmu -rūgtu dzīvi,ciešanas ,problēmas.Par cik smalkie ķermeņi ir neaizsargāti,programma ''rūgts '' rakstās iekšā.

Vai ir jārāda radu pūlim savas jūtas?

Kāzu bullis-divas šampanieša pudeles sasietas kopā atgādina divus buļļus.To dara kāzu mielasta sākumā vai beigās.Pirmo pudeli pāris izdzer kāzu pimajā gadadienā,otro-kad piedzimis pirmais bērns.

Alkohols nes sliktu enerģiju,kuru bija uzsūcis kāzu mielasta laikā,atverot šampanieti pāris turpina uzsūkt negatīvo enerģiju. Nu ko,maģija turpinās.

Līgavas zagšana-līgavu zog viņa draugi,tas simbolizē ,ka citi vīrieši mēģinās sievu aizvilināt.Arī sievai nav nekas pretim ,ka viņu nozog-tā dodot savu piekrišanu ,ka jebkurā momentā viņa var aiziet no vīra pie cita.

Līgavainis dzer no līgavas kurpes-melnais pieburšanas rituāls.Lai vīrs būtu zem sievas tupeles,sievas vergs.Tas nāk no Āfrikas,kur tādā veidā pieradināja dzīvniekus,Ja dzer ''liecinieks'' un ''draugs''-veidojas mīlas trijstūris.

Naudas mešana zem kājām-okults ,maģisks rituāls,lai nebūtu nauda,nevar naudu mīdīt ar kājām.Naudu kaisīt pa zemi nedrīkst.

Naudu zem kājām met prostitūtām un dejotājām.

Paplāte ar bulciņām un dzeramo-pie tam ir jāsaka ''dārgie kāzu viesi paņemiet jaunā pāra rūpes,problēmas''-tā notiek karmiska jaunā pāra problēmu pārmešana un kāzu viesiem.

Trauku plēšana kāzās-plēšot ,ar kājām ,skaitās ,ka tā ir laime.Trauki simbolizē veselumu,pasaules nedalāmību.Ticējumos ir ,ka plaisas traukos rada plaisas ģimenē.Katru dienu skatoties uz plaisām ,apgrauztām trauku malām,mēs neapzināti noskaņojam sevi uz neveiksmēm.

Agrāk plēsa traukus ,lai no mājas dabūtu ārā nelaimi.Ar saplēstiem traukiem no mājas iet prom strīdi,naids.

Bet ,kas notiek kāzās -saplēš veselus traukus,tā saplēšot jaunā pāra dzīvi.

Tāpēc saplēsti trauki ir jāizmet.

Līgavas pušķa mešana-līgava met pušķi pūlī,tā kura noķers ,izies pie vīra.Jauna tradīcija.

Puķu pušķis ir nāves enerģijas nesējs.Cilveki daudzās vietās to saprata,ka noplūkts zieds bez saknes mēģina izdzīvot,bet... nav un tad uzsūc apkārtējo enerģiju.

Ja vīrietis dāvina sievietei griestus ziedus,viņš maldina sievieti un paņem no viņas dzīvības enerģiju.

Ko līgava izdara metot puķu pušķi?Šādi agrāk novadīja vientulību,lāstus no līgavas ,lai turpmākā dzīve būtu labāka.

Ja līgava stipri tic ,ka nākošā ,kura noķers puķu pušķi-izies pie vīra -šādi atdod savu enerģiju ,laimi citai.Līdzīgi ,kā virves vilkšanas sacensībās.Tad puķu pušķis ir jāsakaltē-kaltēts puķu pušķis ir -nāves enerģija.Tur nav dzīvība.

Daudzi ieber vannā uz mazgājās...pat ja Jūs izmetat miskastē puķu pušķi ,tad ,kad tas sāk pūt ,sāk pūt arī sievietes aura.

Deja ar līgavas plīvuru-dejā ar aizvērtām acīm ir jāuzliek plīvurs uz galvas citai.Līgavas plīvurs ir galvenais kāzu atribūts.

Plīvurs sargāja no noskatījuma un negatīvām citu domu formām.Plīvuru nedeva nēsāt nevienam ,ne radiniekiem ,ne draudzenēm.Plīvuru noņem jaunā ģimenē.Kāpēc tas notiek pusnaktī? Pusnaktī ir maksimāli aktivizējušies melnie spēki.Pusnakts ir labi piemērota melnai maģijai.

Kāzās ir daudz muļķīgu konkursu ,kuros apdzērušies viesi iztrakojas.

Dzeršana-alkohols sagrauj cilvēka biolauku.Parasti kāzu beigās ir jābūt kārtīgam kautiņam.

Agrāk kāzās nedzēra alkoholu.

Kāzās ir labie un nelabvēļi,saucot tostus dzērienā ieliekas domu forma,var teikt labus vārdus ,bet domāt slikti-tas viss rakstās alkoholā.Ne velti ir teiciens ''пей до дна''.

Dāvanas+ vēlējums -kāzu mērķis ir savākt sadzīvei visu nepieciešamo.

Pirmā kāzu nakts- maksimāla negatīvā enerģija ir savākta-var taisīt ar tādu enerģiju bērnus.

Otrā kāzu diena-nomazgāties pirtī,noskalot visus grēkus.

Secinājumi,ka ģimene veidojās tad ,kad vīrietis un sieviete izlemj divatā to .nevis Zagsā,vai pie mācītāja.

Ģimene MŪSDIENĀS ir zaudējusi savu būtību, pamatā tikai sekss,izprieca,ja nav bēgam prom pie cita.:-)
29.03.2015 19:07 |
 
Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
un kā ir ar kāzam baznīcā?Ziedojums,nodeva?
29.03.2015 19:34 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Ziedojums protams. Kada vel nodeva..
29.03.2015 22:16 |
 
Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
The..one
Un cik +/- ir pieņemts?
30.03.2015 10:22 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Es nezinu cik ir pienemts. Mes ziedosim 150. Zinu ka ziedo ari 50. Ta ka mums individuali ir kursi un cilvekiem vel javac aiz mums tad liekas ka par maz pat.
30.03.2015 13:12 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Mēs devām 50, bet nu... Mēs satikāmies pirms tam 2x pa 5 minūtēm un ceremonijā, un viss!
30.03.2015 13:14 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Par plīvuru vislaik šaubījos... Bet jo gatavāka kleita, jo vairāk man šķiet, ka negribas. Laikam jau izšķiršos par labu matu rotai ar mini plīvuriņu kā dekoratīvu akcentu.
Par baznīcas ziedojumiem, no pazīstamajiem esmu dzirdējusi par summām no 50-200 eur, cik nu katrs vēlas. Atkarīgs arī kā tiek organizēta baznīcas rotāšana, vai un cik daudz par to jāmaksā, utt.

Es ceru, ka kāda no pieredzes atbildēs par tām rožu ziedlapiņām, ko DžūdaL jautāja... Man arī watchlistē stāv, bet nevaru saprast, vai vajag vai ne un cik smuki vai nesmuki viņas dzīvē izskatās..
30.03.2015 13:16 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man liekas forshak dziivaas ziedlapinjas. Tirguu iepriekseja diena var nopirkt ne visai svaigas rozes,ko pa kapeikam tirgo, un taas appluukaat.
30.03.2015 13:21 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man jau ir tik daudz lietu, kuras ir doma darīt dienu iepriekš, ka baidos - ziedu plūkāšanai laika neatliks. :D Tāpēc interesē, cik dabīgi viņas dzīvē izskatās.
30.03.2015 13:25 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits