Manas kāzas arī pagājušas. Nu jau nedaudz vairāk nekā nedēļu esmu sievas statusā.
Iepriekšējā vakarā pirms kāzām braucām dekorēt viesu namu. Domājām, ka visu vakaru varēsim darboties, bet tad saimniece paziņoja, ka 19:00 brauc projām un līdz tam laikam visam jābūt izdarītam. Tad nu ātrā tempā dekorējām visu un arī visu paspējām sadarīt.
Kāzu rītā jau 7:00 klāt bija friziere, kas mani ļoti skaisti gan matus saveidoja, gan uzlika make-up. Man stress nebija līdz brīdim, kad uzvilku kāzu kleitu. Tad gan sāka rokas drebēt. Lai un kā - līgavainis stresoja vairāk nekā es. Godam tiku izpirkta no vecākiem un devāmies uz dzimtsarakstu nodaļu. Bijām stundu ātrāk un šo laiku izmantojām, lai fotografētos blakus esošajā parkā. Ceremonijā, protams, emocionāls brīdis bija vecāku sveikšana. Daudzi no visiem arī apraudājās. Tālāk jau pirmā šampanieša glāze un bildēšanās. Vedēji mūs aizveda uz trīs tiltiem, un tad atvadījāmies no viesiem, lai dotos fotosesijā. Uzrīkojām mazu pikniku, bildējāmies, smējāmies un visādi citādi labi pavadījām laiku. Viesus jau tajā laikā izklaidēja vakara vadītājs.
Ieradāmies viesu namā precīzi noteiktajā laikā. Par to mūs dikti slavēja vakara vadītājs un fotogrāfe, jo reti kad jaunais pāris iekļaujas pašu noteiktajā grafikā.
Vakara vadītājs bija sarūpējis kolosālas aktivitātes, kuras iepriekš nekur nebija redzētas. Tas ļoti patika, ka nebija copy/paste.
Ar vīru ballējāmies līdz 6:00 rītā. Bija viesi, kas vispār negāja gulēt. Vakara pasākums izdevās lielisks pateicoties vakara vadītājam, kas ar mums bija kopā līdz pašam rītam (ne tā kā citi, kas jau pēc mičošanas dodas projām).
Kopumā mums viss patika un abi esam laimīgi, ko mūsu dienā izdevās tik skaista un emocionāli silta. :-)