Es reāli nesaprotu kam vajag tos 10 000 kāzām.. reāli prieškam. tā kā nebūtu citu dienu ko svinēt. tiešām nevar bez daudz kā iztikt.
2-5 tūkst. vēl ir ok.
Izklausās, ka pagalam jocīgi (lai neteiktu nesolīdāk). Kāda daļa, cik kurš tērē? Manuprāt, kāzas ir lielākās personiskās svinības, kas mūžā būs. Nesaku, ka tā obligāti ir laimīgākā diena, bet lielākās svinības gan. Kādēļ uz to taupīt, ja var netaupīt? :-) Man svarīgāki šķiet tie daži mirkļi, ko nekad dzīvē neaizmirsīšu, nekā varbūt kaut kas cits. Dažu skaistu mirkļu (dienas) dēļ esmu gatava ietaupīt uz daudz ko citu, ja tas būtu nepieciešams! Esmu romantiķe, kādēļ gan ne? (l)
Es ne mirkli cenšos nedomāt, kas kādam citam liktos. Taupu uz tām pozīcijām, kur vēlos, un atļaujos tērēt uz tām, kuras man vai mums abiem ir svarīgas. Precos septembra sākumā un mums sanāks pāri 10 tūkst., viesi - līdz 50 cilv. :-) Nesaprotu, kādēļ jāklaigā, ka var taču dabūt viesu namu zem tūkstoša. Nu negribu es un daudzas citas līgavas kāzas viesu namā! :-) Man tas nesaistās ar skaistām kāzām nu pilnīgi nemaz. Tās, kuras grib, - nu brīnišķīgi! Dažādībā ir skaistums. :-)