Parfait, daži devās prom naktī, daži gāja gulēt tad, kad citi cēlās, daži paņēma matračus vēl uz to lasītavu (jo tur bija tāds siltumiņš, ka varētu pat uz grīdas aizmigt:-D). Nu, nebija tā, ka nebija, kur gulēt, bet, godīgi sakot, es domājos, ka būs labāk, viņš jau arī tur sasolīja, ka nez cilvēkus var izguldināt, patiesībā nez cik tur ir matrači nevis pašas guļvietas. (t) Manai hipstera dvēselei ļoti patika pēc skata pati vieta un tās vietas, kur rezultātā galvenā ballīte notika, tāpēc arī palikām pie šīs, bet tās guļvietas...nu, vajadzētu viņiem vēl 2 tādas mājiņas uzcelt, tad būtu ok. Tu domā arī kaut kur tajā galā? Kurā mēnesī vispār plānojat? :-)
Man ar ēdienu bija tā, ka pēc ceremonijas bija galds ar pašas (un draudzeņu) taisītām uzkodām (pārsvarā saldajām)..nu, tā, ka viss galds pilns un pāri palika, ko pa ceļam mašīnās vēl uzgrauzt.

Tad bija pāris izklaides pa ceļam visiem kopā, pēc kurām viesi brauca uz viesu namu, kurā viņus sagaidīja visādas sāļās uzkodiņas un bole. Kad atbraucām mēs, tad uz galdiem jau bija salikti salāti un kaut kādas vēl uzkodas, bet silto nesa, kad visi sasēdās. Atnesa vienkārši uz šķīvjiem to, ko bijām izvēlējušies iepriekš (tur bija dažādi veidi, noteikti vairāk par 2 iespējām), katrs izvēlējās, vai grib k ko gaļveidīgu, zivi vai k ko veģetāru. Tās aukstās uzkodas tā arī palika uz galdiem visu nakti (nu, līdz apēšanai), mums bija garenie nevis apaļie galdi, tāpēc izskatījās ok, nevienam netraucēja. Biju vasarā kāzās, kurās bija apaļie galdi, tur bija tas variants ar zviedru galdu malā pēc visas lielās ēšanas, tas arī bija labi, jo uz apaļajiem, manuprāt, neizskatās īpaši labi n-tie uzkodu trauki. Bet vispār esmu bijusi arī kāzās, kur iepriekš jāizdomā, ko ēdīs, un, ja nemaldos, arī tādās, kur uz vietas ir jānosauc no saraksta, visi varianti ir bijuši ok.