Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

domu pievilksanas likums

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Meitenes,saku lasit to gramatu "Secret". Un godigi,nemekleju pirms tam nekadas likumsakaribas sava dzive,bet nu vairs nevaru ignoret gramatas galveno domu- pievilksanas likums sniedz man to,par ko domaju! Sodien jau saka likties ka gramatai tochna kads speks :D piemeram, nesen paskiros ar puisi, sedeju un domaju nu kur tagad mani bijusie,ko dara,ka dzive nokartojusies... :D baigi mulkigi ta atcereties par viniem,bet ar 2 dienu starpibu mani atrada un uzrunaja 2 no maniem bijusajiem ar kuriem kontakts sen jau zudis.
Velviens piemers, saku domat par to,ka vajadzetu jaunus draugus. Peksni vienu vakaru FB man sakt nakt tadas miljuma pilnas zinas no vienas meitenes ar kuru bijam tuvas bet nekad viena otrai nebijam izpaudusas to ka mums patik but draudzenem. Tagad sarakstamies katru vakaru.
Lasisu to gramatu talak! Tur kaut kas taja gramata ir :)
16.01.2014 08:59 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tur kaut kas taja gramata ir

protams,ka ir.:D
Vēl nesen te bija diskusija par šo "the Secret".
16.01.2014 09:02 |

Reitings 161
Zinu,ka bija. Iespaidojos no tas diskusijas :D sodien man bus tada pozitivo domu pievilksanas diena :D lai jums visam sodien izdevusies diena !
16.01.2014 09:13 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tikai jāatceras, ka grāmata nav par burvju trikiem, kur tikai pietiek par kaut ko padomāt un tas piepildās. Tam visam ir dziļāka doma - domu spēks slēpjas zemapziņas programmēšanā. Tu nevis piedomā sev konkrētas lietas, bet sevi noskaņo atrast pareizo ceļu uz to, ko vēlies.
16.01.2014 09:21 |

Reitings 161
:D tikai tāpēc, ka katru dienu domāšu, ka gribu dzīvot citā dzīvoklī nekas nemainīsies. Bet, ja domāšu par to pozitīvi, meklēšu sludinājumus, iešu skatīties tos dzīvokļus, tad ir ļoti liela iespēja, ka es dabūšu sev tieši ta'du dzīvokli kādu vienmēr esmu vēlējusies :) Nu kaut kā tā es saprotu to domu pievilkšanās spēku.
Protams, ka mums katrai ir bijuši savi piemēri kad lietas iekrīt klēpī :)
16.01.2014 09:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits