Gaišajām blondīnēm

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Labs pievakars, sievietes!
Es te cīnos ar savu dzelteni blondo toni un sāk baigi apnikt. Biju salonline, prasīju pelēkos tonētājus, visu, kas izņem dzelteno. To, ko meklēju, protams, ka neatradu, jo veikalā tādu vienkārši nav, taču nopirku No Yellow masku, kuras rezultāti nav vēlamie.
Tad nu jautājums Jums - kurus tumši zilos šampūnus Jūs lietojat, lai saglabātu gaiši blondo toni (ne dzelteni blondo...), kuras platīna krāsas, kurus tonētājus lietojat? Lieliski ar bildi, ļoti labi, ja tikai nosaukums un firma. Mati ir sākotnēji balināti šķipsnās, tad krāsoti ar gaišu toni, tagad gaišīgi dzelteni. Pēc kāda mēneša plānoju iet un balināt visu, lai ir miers, taču pēc tam tāpat jāuztur būs pelēcīgais tonis. Ne manic panic, ne silver toner, kurš reāli tiešām dotu patiesu efektu, es lv neesmu redzējusi un neesmu dzirdējusi par to būšanu šeit.

Paldies!
15.01.2014 17:58 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es nenosaucu tevi par kropli, tikai atzīmēju to, ka man nepatīk tā bilde. diemžēl, tas matu tonis izskatās pēc parūkas, vai arī tad tie mati ir tik šausmīgi sabojāti, ka atstāj tādu iespaidu. Bet katrs jau dzird to, ko vēlās dzirdēt.

Ne vienmēr mati paliek tik šausmīgi bojāti, kā minēja meitene. Es balinu matus jau 4 gadus un bieži vien uznāk periodi, kad sagribas pāriet uz tumšiem un tad atkal blondiem. Balināti mati ir pastiprināti jākopj, lai izskatītos un būtu kaut cik veselīgi. Ja izbalinās ar stipro krāsu un tik izmazgā, tad diezgan ticami ir tas, ka matu vietā dabūs salmus.
15.01.2014 19:43 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Vieglāk, manuprāt, ir vienreiz izbalināt un tad barot matus, uzturēt krāsu bez atkārtotas balināšanas..
15.01.2014 19:45 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
15.01.2014 20:28 |

Reitings 530
Reģ: 08.01.2014
194 tev vēstule :)
15.01.2014 20:38 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
ja ūdens ir dzelžains, tad nu nepalīdzēs tonētāji. to saku pēc pieredzes. pirku tonētāju, violeto šampūnu gan pa 8 ls 50 ml, gan to krievu par latu ar santīmiem.
frieziere teica,ka jāimanto vai nu novārīts ūdens vai ūdens, kas veikalos nopērkams (5 l iepakojums), sākumā tiešām mati bija ok, bet uznāca slinkums, mazgāja ar parasto ūdeni un atkal dzelteni palika :(
bet man krāsoja ar Matrix (kas zem Loreal) matu krāsu be amonjaka. rezultāts patika :)
15.01.2014 21:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits