Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laba vaksācija?

Reitings 8
Reģ: 29.03.2011
Sveikas, meitenes!
Nesen esmu sākusi vaksēties un esmu apmeklējusi divas meisterītes.
Pie abām, diemžēl, viena un tā pati problēma bija:
pēc bikini vaksācijas viss bija skaists un gluds, bet trīs dienas vēlāk ik pa gabaliņam parādās jauni matiņi pāris. Pārējie visi sāk ataugt normāli, pēc kādām divām nedēļām.

Vai problēma ir meistarītē un meklēt sev jaunu vai arī tas ir normāli, ka ar vaksāciju netiek likvidēti visi matiņi pilnībā ar saknīti?

Ceru uz atsaucību! :)
15.01.2014 17:56 |

Reitings 8
Meitenes, ja jms ir pieredze jau no vaksācijas, padalities, lūdzu, jūsu novērojumos! :)
15.01.2014 18:48 |

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
pirmkārt, mati nekad neaug vienādi. tas vnk nav iespējams. ir ok, ja kādi mati vēl nebija izauguši, kad viņa tevi vaksēja. tā kā meistare tos ieraudzīt un izķeksēt nevar ( nav vēl parādījušies), tad secīgi tu pati vari tos pāris matiņus ar pinceti izraut.
otrkārt, pēc vaksācijas matiem ir tendence ataugt :) un tā katru mēnesi. Tie paliek retāki, smalkāki, vietām sāk neataugt, bet paies ilgs laiks, līdz matiņi būs ļoti reti. Es eju vaksēties jau 3 gadu un man tikai tagad vietām kaut kur neataug, bet atļauj tik ilgāk paaugt un mūža meži ir atpakaļ :D
15.01.2014 18:56 |

Reitings 8
Mm, jā, par to, ka viņi neataug vienādi to biju dzirdējusi, bet man viņi aug, tā teikt, pa divām pocijām. Pirmie parādās uzreiz nākamajās dienās pēc vaksācijas (tāpat kā noskujot) un tad otra porcija pēc tām nedēļām. Starplaikā viss ok! :D
Tādēļ iedomājos, vai varbūt meistarīte vnk tos, kuri pirmie ataug, aplauž un tad rezultātā man kāda pusstunda jāpavada tur pašai ar pinceti ņemoties. :D
15.01.2014 19:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits