Vai ņemt Iphone 4s?

Reitings 135
Reģ: 14.01.2014
Vai jūs ņemtu iepriekšējos Iphonus, ja jau ir parādījušies jaunāki?
Es runāju par jauniem, no veikala.
14.01.2014 21:20 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Manuprāt Iphone ir pārvērtēts.

Kad pirms pus gada nācās iegādāties jaunu telefonu, izvēle bija starp SonyXperiaV, Iphone5 un to Blackberry ar touchscreen.

Izvēlējos Xperia, JO
+ūdensizturīgs
+sony ir labas kameras (šim modelim 14 pix), kas man ir svarīgi darbam.

Esmu apmierināta - manām vajadzībām perfekts telefons. :)

Ps.Smiekli nāk par to Iphone slimību - izšķaidītajiem stikliņiem. :D JA pērc Iphone - padomā, vai varēsi atļauties mainīt tam stikliņus, kas nav lēti. :)
14.01.2014 23:26 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Es 4s noteikti nav ne vains un vēl ilgi kalpos, bet nesen, kad es apsvēru ņemt telefonu, paņēmu 5to (ne s ne c), jo cik dzirdēts, tiem , kam ir 4 gluži viņš nepavelk ios7, ja pēc gada atkal būtu jauns uzlabojums , tad varbūt arī tas varētu sākt kārt 4s , nodrošinos laicīgi, jo ceru ka Iphone kalpos man ilgi.
Runājot par samsung Android, viņi ir labi un jaudspējīgi, bet diezgan pamatīgi sistēmas gļuki mēdz būt, reizi gada / pusgadā obligāta visa telefona restertācija gandrīzvai nepieciešama, lai viņš nepārvērstos par gliemezi.

Chouette- kādā ziņā problemātiski un dārgi ? - pieslēdz datoram, pats atver telefona itunes, un tik lādē iekšā dziesmas, kas Tev ir datorā!
15.01.2014 00:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits