Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīties ar skaistu, nevainīgu, 20+ gadus vecu meiteni

Reitings 303
Reģ: 09.01.2014
Kur tādas var atrast?
14.01.2014 20:25 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Es negribu tādu man īpašu un intīmu brīdi dalīt ar kādu kas to jau ir darījusi ar kādu citu, jo viņai tas būs nekas īpašs.

Labi ,iedomāsimies ,bet tikai iedomāsimies ,ka tu nesi kārtējais trollis ,kurš nokaitina Cosmo vistu kūti :D,nekā personīga ,bet nu tā cepšanās ap šo ir par neko.
Jā ,jā ,ir tikai seksiņš ,nu tāds brutāli savu primitīvo baudas vajadzību apmierināšanai ,tas tiešām nekas nav , jo to var nokārtot ar jebkuru nogrābtu džeku. Bet tad ir arī seksiņš ,kas ir ar cilvēku ,kurš tev tiešām patīk ,kuru tu iekāro un gribi ,un tas nav vnk tā vai " nekas īpašs".
Būsim reāli ,simpātiska 20+ gadus veca meitene ,kura būtu nevainīga ,jā, man šķiet ,ka tu varētu pameklēt tādu bibliotēkā ,fantāzijas nodaļā.
Tad arī jautājums ,piemēram, ja tu neebūt trollis ,tikai iedomāsimies to, tad kas tevi atturēja no seksa , no tā visa iepriekš ,vrb esi riktīgs "wtf...kas tas par zvēru ,kpc nav zoodārzā?"
15.01.2014 23:19 |

Reitings 303
Reģ: 09.01.2014
Ne, man bija smaga sociālā fobija, ko es ārstēju.
15.01.2014 23:27 |

Reitings 30
Reģ: 21.12.2013
Ilgi apsvēru, vai izteikt savu viedokli šajā diskusijā, vai nē. Nu, esmu es tā 20 gadus vecā, nevainīgā meitene, kura - jā, līdz šim vēl nav pat skūpstījusies... Nu, nav sanācis un viss. Manuprāt, mūsdienās pastāv uzskats, ka visas meitenes šajā vecumā ir skūpstījušās, kaut vai tikai tāpēc, ka

tomēr ir jaunība, pirmās ballītes,piedzīvojumi un tā...

mans gadījums - ballītes neapmeklēju, avantūrās neiesaistos. Nu tad arī esmu jauna un neprecēta (un nebučota :D

Bet runa nav par to.

Dafss, es ar tevi mūžam neietu pat uz pirmo randiņu, jo tava attieksme vienkārši fascinē (nē, tas nav domāts labā nozīmē). Pastrādā pie sevis, attīsti savu personību un izkop to, pirms pieprasi supermodeli, pretī sniedzot.... Ko gan tu vispār sniegtu pretī?
15.01.2014 23:34 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Loģiski, ka tādas meitenes ir un ne klosterī vai kādās citās galējībās. Tādas meitenes visticamākais meklē intelektuālus/taktiskus vīriešus vai vismaz noskatās tikai uz tādiem, un visticamākais, ka pašas tādas arī ir, tikai nav pienācis īstais laiks - atrasts īstais cilvēks, kam gribētos uzticēties. Un ir netaktiski jautāt meitenei ar cik vīriešiem ir bijušas seksuālas attiecības, tik pat netaktiski vērtēt vainīga/ nevainīga. (ja neieslīgst galējībās par palaistuvēm utt.)
Katram cilvēkam ir sava dzīve, savas iespējas, savi apstākļi, pagātne un apkārtējie cilvēki, tas viss ir ietekmējis to kādi mēs esam - to vajag cienīt pat tad, kad cilvēks ir nevainīgs 28 gados un ir piedzīvojis to, ko iedomāties nevari vai gluži otrādāk pieredzējis 20 gados.
16.01.2014 00:36 |

10 gadi
Reitings 3559

dafss
Ne, man bija smaga sociālā fobija, ko es ārstēju.

Nūuu.....tad džekiņ tev ir vēl jāpaārstējas:D
16.01.2014 01:36 |

10 gadi
Reitings 3559
Antoinette- labi, tu esi tā 20 gadus vecā,nevainīgā meitene, kura nav skūpstijusies. Labi, bet vai tu esi tā skaistā 20 gadīgā meitene, kura ir nevainīga un nav skūpstījusies? Jo viņš vēlas tādu.:D
16.01.2014 01:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits