Es te šinī formā piereģistrējos tā garāmejot vien, bet tagad esmu pateicīgs, jo nekad nebūtu iedomājis ka ir cilvēki ar tādiem uzskatiem.
Vecīt, drāzties ir skaisti... Mani fascinē sievietes un viņu ķermenis, tas ir tik apbrīnojams... es dievinu, kad viņas lokās un trīss no baudas manā gultā.... Tev kā vīrietim vajadzētu dot šo baudu, nevis taupīties kaut kam.
Nevainība nav ne tīra, ne netīra, tāpat kā sekss, vai sekks ar vairākiem parnetiem, vai pat kārtīgas orģijas. Tu savā subjektīvajā realitātē pats uzliec tam nosaukumu, no kā izriet, ka tas kā tu apkārtējos cilvēkus dēvē, liecina par to ko tu pats par sevi domā. Visticamāk tev pašam ir pilns ar neķītrām fantāzijām galvā. Tāpat kā mums visiem. Tas nav ne slikti, ne labi.
Meitenes nodarbosies ar seksu ar tavu sodīšanu vai nē un tas ir ļoti skaisti... kā nekā tā ir viena no dziļākajām baudām ko Dievs mums ir sniedzis un mēs visi varam būt pateicīgi par to. Pārstāj domāt par muļķīgiem apzīmējumiem, kā nevainīgs, vainīgs, mauka, vai nemauka. Sāc baudīt dzīvi, šeit un tagad!