sievietei vajag arī sievišķīgu gudrību es pateiktu, ka es nekādā ziņā neatradīšos labprātīgi dūmu ietekmē, tāpēc uz to vakaru došos prom, kā teica pie draudzenes teiksim. Iepriekš sagatavotu pirms ciemiņiem kādu ciennastu, lai puisim šajā jautājumā nebūtu uzreiz sliktu asociāciju. Un nākamreiz kad kādu aicinās uz ciemos jau nebūtu uzreiz noraidoša attieksme pret tevi iepriekšējā skandāla dēļ, jo nākamreiz viņš visdrīzāk izturēsies saprotoši un ciemiņus jāuzņem pienācīgi, lai kādi!
Un nekad neaizmirstat ka vīrietis ir pirmajā vietā, pēc tam bērni. Jo sievietei, kura dzīvo nelaimīgi ar vīru vienozīmīgi slikti ietekmēs bērnu, lai kā mīlētu, jo arī pārāk liela mīlestība kaitē. Pirmajā vietā vienmēr vīrietis.
Es neesmu straujas dabas un uzreiz nemestos kašķī, tāpēc es nonāktu pie šada risinājuma un tikai tad runātu ar vīrieti.
Patiesībā jau mans vīrietis nav tik slikts kā te pataisīts. Vnk sāp, ka neuzklausa un neizvērtē kas ir svarīgāks.. Mīlu viņu un ceru, ka attapsies, jo man tas patiešām ir svarīgi, lai ir kas samīļo un pasaka, ka viss būs labi. Lai parūpējas un atliek kādu ieradumu malā. Hormoni patiešām šoreiz nostrādāja un pamatīgi forumā sacepos, bet par laimi ne uz viņu. Ticu, ka sapratīs, ka tā nevar.. Tikai ceru, ka ātrāk, jo vajag topošo tēvu, kurš uztraucas nevis puišSli, kas iespītējas uz mazā veselības rēķina.
Vīrietis ir pieaudzis cilvēks, kas pats atbild par savu rīcību. Nav ap tādu jāauklējās un jāaudzina. Protams, tikai sieviete ir tā, kam jāpiekāpjās attiecībās, par visu jāpadomā, u.t.t. Bet tad kad , nedod dievs, bērns piedzims ar astmu, vai kādu smagāku plaušu komplikāciju, vainīga vienmēr paliks sieviete, nevis vīrietis, jo nenosargāja.
Bērni ir mazi un neaizsargāti, nesaprotu, kā viņu vispār var nostādīt kaut kādā otrajā plānā, kad līdz pusaudžu vecumam to bērnu vispār ir jāsargā vairāk kā pašai sevi. Un kur nu vēl grūtniecības laikā, kad veidojas visi bērna orgāni, pilnīgi viss.
Šeit laikam derēs manas vecmammas teiciens, ka dažas labas ir gatavas vecim kājas mazgāt un pēc tam vēl to ūdeni kā no svētavota izdzert
194, manuprāt, Tu nesaprati to domu par bērniem un vīrieti pirmajā vietā. Nav jau runa par to, ka nevajag sargāt un mīlēt savus bērnus, bet vajag ucināties ap vīrieti.Tu nesaprati domu :D Ne ap vienu nav ka ap zīdaini jaucinas, bet domai piekrītu-sakuma ir divi sieviete un vīŗietis, tikai tad bērni. Un ir primārām jābūt šīm attiecibām. Bet ucinaties ....piedo :D :D :D
Piedod, bet man liekas,ka grūtniecības pirmais mēnesis ir pārāk nenopietni..
Tu nesaprati domu Ne ap vienu nav ka ap zīdaini jaucinas, bet domai piekrītu-sakuma ir divi sieviete un vīŗietis, tikai tad bērni. Un ir primārām jābūt šīm attiecibām. Bet ucinaties ....piedo
Un nestāsti, ka pēc vēdināšanas smird tā, ka nu tikai. Muļķības. 30 min izvēdini un viss!