tabakas dūmi un grūtniecība

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Tā kā šoreiz runa vairāk par vīrišķa attieksmi, tad liku pie sadaļas vīrieši nevis pie māmiņām.

Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina un, ka pie mums nāks čomi uzpīpēt ūdenspīpi?

Es gaidu mazo, dūmi tač kaitē mazajai dzīvībiņai. Vairāk jau te runa ir par attieksmi. :(
Kā arī, nepiedomā un taisa kašķus.. A es uzreiz satraucos un asaras pa gaisu.
14.01.2014 16:59 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Palasi ko jus runajat, un pašas izdarat par autori nez kadu secinajumus.Es atlaujos tadus izdarit jo šo momentu ko saku dzive redzeju un man ir taisnibapar visiem 100% Ko p[siho, uzkāpu uz varžacs? Sekli saulīt, sekli ta sevi nodot

Nu, ja mēs nezinām, kā patiesībā ir, tad izdaram secinājumus. Nav jau tā, ka viņa par sevi saka vienu, bet mēs otru, par to pašu tēmu.
Dzīvē ir TIK dažādas situācijas un attiecības, ka Tu nespēj pat iedomāties, tāpēc nevajag izdarīt nepareizus secinājumus, saulīt :D Nemeklē psihošanu tur, kur tās nav :)
14.01.2014 21:11 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Patiesibā ir sādi
Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina Lieliski parada attieksmi.
14.01.2014 21:15 |

Reitings 1972
Patiesibā ir sādi
Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina Lieliski parada attieksmi.

Un kādu attieksmi tas parāda? M?
14.01.2014 21:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina

Taapeec, ja padomaaa nav kaa viena no opcijaam skjirshanaas, ir jaameklee kompromiss. Ja nee, tad var arii iziet uz pamatiigu kaskji, uzstaadiit savus noteikumus un tad skatiities, kas notiks. Taapat arii kaskjis buus tad, ja vinjsh atteiksies no kompromisiem. Var arii veel piekaapties puisim, bet tas buutu stulbi ljaut vinjam gandeet beerna veseliibu vinja ietiepiibas deelj. Tomeer uzskatu, ka no saakuma ir jaapameegina pa labam visu sarunaat un ieradinaat puisi piestraadaat pie attieciibaam. Varbuut nostraadaas arii metode ar mediciinisko literatuuru, BET naakotnee buus naakamaas probleemas, kad pienaaks laiks pamainiit citus paradumus vinja dziivee, beernam ienaakot gjimenee, un ne vienmeer buus iespeeja atsaukties uz kaadu graamatu. Taapeec laikus vajag iemaaciities panaakt viens otram pretii.
14.01.2014 21:23 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
sievietei vajag arī sievišķīgu gudrību ;) es pateiktu, ka es nekādā ziņā neatradīšos labprātīgi dūmu ietekmē, tāpēc uz to vakaru došos prom, kā teica pie draudzenes teiksim. Iepriekš sagatavotu pirms ciemiņiem kādu ciennastu, lai puisim šajā jautājumā nebūtu uzreiz sliktu asociāciju. Un nākamreiz kad kādu aicinās uz ciemos jau nebūtu uzreiz noraidoša attieksme pret tevi iepriekšējā skandāla dēļ, jo nākamreiz viņš visdrīzāk izturēsies saprotoši un ciemiņus jāuzņem pienācīgi, lai kādi!
Un nekad neaizmirstat ka vīrietis ir pirmajā vietā, pēc tam bērni. Jo sievietei, kura dzīvo nelaimīgi ar vīru vienozīmīgi slikti ietekmēs bērnu, lai kā mīlētu, jo arī pārāk liela mīlestība kaitē. Pirmajā vietā vienmēr vīrietis.

Es neesmu straujas dabas un uzreiz nemestos kašķī, tāpēc es nonāktu pie šada risinājuma un tikai tad runātu ar vīrieti.
14.01.2014 21:37 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ja manējais, ko tādu paziņotu, tad noteikti dabūtu atklausīties lekciju par maniem ieradumiem lietot alkoholu, smēķēt, izklaidēties, nebūt stāvoklī.. un protams pēc šādas egoistiskas attieksmes vismaz divas nedēļas šams domātu, kā panākt, lai es vispār ar viņu runāt atsāktu!

Protams, pirms visiem kašķiem ir objektīvi viss jāizvērtē - vai tiešām pati necenties par pasaules nabu iztaisīties, neizmanto grūtniecību kā ieganstu par visu pukstēt, vai šāda vīrieša attieksme nav jau agrāk bijusi u.tml.
14.01.2014 21:46 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tieši tā, tā pat kā Wendy saka, gribēju teikt, ka viņš to apjautīs tikai kad sāks parādīties puncis netaisi tik lielas drāmas un pārdzīvojumus jau pirmajā mēnesī. Kas tad būs tālāk?

Ja tas būtu vīrietis nevis puika, viņš saprastu šo faktu uzreiz, kad to viņam pateiktu. Nav jājūtas kā tēvam, lai spētu loģiski spriest par to, kas ir vai nav kaitīgs grūtniecei un gaidāmajam mazulim.
Jums te laikam visi kut kādi bērni ne vīrieši ,kas jāucina un ka tik kaut ko ne tā pateiks.
Un tas par ieradumu nemainīšanu -wtf ?!!?? Viņam bērns bija kaut kādā fantāziju līmenī plānots, jo normāls VĪRIETIS apzinās, ka ar bērna parādīšanos (sākot ar grūtniecību), viss mainīsies un sieviete nav tikai inkubators, kam vienīgajai būtu jāmaina ieradumi.
14.01.2014 22:13 |

Reitings 3647
ak dievs kādas losenes te savakušās. lien tik dirsā tiem džekiem mūždien. vienmēr visur meitene vainīga un pārspīlē. nedod dievs kautko ne tā vai ne tādā tonī kautko puisim pateikt, tā būsi histēriķe, traka, stulba un vispār pie visa vainīga un puisis tevi pametīs jo esi kautkāda nenormālā. nabaga puisis nevar pasēdēt ar draugiem un uzpīpēt. ko tā grūtniece te vispār čīkst?
kāpēc vispār viņai jāiet prom no mājām? kāpēc viņai kaut kādi klompromisi jamekle? kāpēc viņai ar to jāsamierinās bet džeks var darīt ko grib?? ja džekam ir vnk sava nostāja ka viņš jau neko netaisās mainīt. a kotad meitenei tagat jāskrien pakaļ un jāpiedavā visādi kompromisi lai tik nabadziņš var turpināt dzerstīties un ko tur vēl ne, lai tik nav jāmaina savi paradumi. tak kautkādi dievi tie vīrieši! nedrīkst viņus nabadziņus aizskart!
mūždien te sūdzas kā tie veči dirš uz galvas bet jau nākošajā momenta aizstav ka viņš jau brīnišķigs un viss super. kā var ļaut pret sevi tā izturēties?? visas tās stiprās neatkarīgās pašpārliecinātās, kas te sevi tā sauc, ir vnk nožēlojamas patiesībā.

+++++
14.01.2014 22:22 |

Reitings 3647
Izskatās, ka šī nav vienīgā lieta, par ko zāģē savu vīrieti, tāpēc arī atcirta tā. Saņemies taču, un nekrīti uz nerviem!
Tev problēmas tās pāris stundas nelīst tajā telpā??
Un nestāsti, ka pēc vēdināšanas smird tā, ka nu tikai. Muļķības. 30 min izvēdini un viss!

viņa rakstīja, ka iepriekšējā dienā bijis tas pats, bez iepriekšēja brīdinājuma..
14.01.2014 22:23 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Un nestāsti, ka pēc vēdināšanas smird tā, ka nu tikai. Muļķības. 30 min izvēdini un viss!

Tipiska smēķētāju atruna! Un paši nemaz nesaprot, ka pa dzīvi smird, ne tikai 30 min pēc smēķēšanas!!
14.01.2014 22:26 |

Reitings 1972
Tipiska smēķētāju atruna! Un paši nemaz nesaprot, ka pa dzīvi smird, ne tikai 30 min pēc smēķēšanas!!

Nu, ja smēķē čigānu pirkstiņus, tad smird, jā :D:D
14.01.2014 22:27 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Darbā liela daļa kolēģu smēķē. Un man ir tiiiik grūti ar šiem cilvēkiem strādāt. Pat, ja vīrietis tajā dienā vispār nav vēl paspējis uzsmēķēt, tik un tā viņš smird pēc cigaretēm un nespēju tādam ilgi blakus uzturēties. Man vienkārši ir slikti! Un es neesmu grūtniece. Ņemot vērā, ka grūtniecēm visi "jutekļi" ir krietni jūtīgāki, tad tas varētu būt pavisam neizturami...

Mani kaitina, ka citi saka "man tā nav, tāpēc nevajag pārspīlēt - nevienam tā nav...", spriežot tikai pēc sevis... Ja meitene raksta, ka viņai ir slikti, tad viņai ir slikti!
14.01.2014 22:30 |

Reitings 3647
Un kādu attieksmi tas parāda? M?

Vienaldzību, tīņa vecuma puiša attieksmi. Viņš, kā saprotu arī piedalījās lēmumā kļūt par vecākiem.. VIRIETIS saprastu, ko tas nozīmē, šis puika - ne tuvu.
14.01.2014 22:36 |

Reitings 28
Reģ: 14.01.2014
Tagad tikai vaidzētu dzirdēt, ko tas vīrietis/ puika patiesībā ir teicis.
Varētu sanākt diezgan atšķirīga doma.
14.01.2014 22:55 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
palūdzu to nedarīt, bet pateica, ka no saviem ieradumiem netaisas atteikties..

godígi? ar káju pa d*rsu un lauká no májas ar visiem draugiem! un kad tev bérns bús piedzimis, slimos, vinjsh vienalga neatteiksies teiksim no makskeréshanas - prombútnes uz vairákám dienám? utt. ljoti bezatbildíga attieksme, godígi sakot, attieksme reti pretíga - tu paliki stávoklí, nu njemies ar savu punci, mani neaiztiec, dzívoshu ká gribu, un man po*** uz jums abiem... es ar tádu gjimeni neveidotu.
14.01.2014 22:57 |

Reitings 206
Daugus jau saaicināja tādēļ, ka ar mani redz vienu mājās garlaicīgi, kā pats teica. Viss jau ok. Nav iebildumu, bet ja bien pajautātu vai man nav iebildumu un nepīpētu, jo pat tagad, kad atnācu, smirdēja.. Unne tikai virtuve,bet visa māja. Tā jau pašsajūta šodien nav tā labākā. Parāva pat uz augšu, kas man vel nebija bijis..
14.01.2014 23:05 |

Reitings 206
Labi,pietiek čīkstēt forumos. Attieksmi tas nemainīs.
14.01.2014 23:06 |

Reitings 1972
raven, es biju domājusi par meiteņu attieksmi uz tādu tekstu, nevis puiša.
14.01.2014 23:06 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Šeit ir jāsaprot, ko tu pat gribi, kā tu pati jūti. Ja tavs vīrietis jau pirmajā mēnesī,ko es vispār īsti vēl nopietni neņēmu, paziņo, ka viņš no saviem ieradumiem neatteiksies, tas nozīmē, ka viņš tiešām nebūs no tiem, kas ap tevi ņemsies un tevi lutinās, visā tev piekāpsies,jo esi grūtniece utt, līdz ar ko, tev atliek izlemt, vai ar to spēsi sadzīvot vai nē, vai tādēļ kašķi būs veselus 9 mēnešu, un, visdrīzāk, vēl pēc tam, kad piedzims bērns, vai arī tu piekāpsies. Dzīvē ir visādi, ir sievietes, kas grūtniecības laikā staipa smagus iepirkuma maisus, kas dzird pārmetumus no vīrieša, ka redzies tas un tas nav izdarīs, ka seksa par maz..bet nu neko, dzīvo kā ir, un arī pēc tam jau nekāds rožu dārzs nav, vienai uzņemoties tās negulētās naktis un rūpes,bet nešķiras, dzīvo kopā, un kaut kā to kopdzīvi veido, un ir sievietes, kuras nēsā uz rokām, ģimenes kurās tēvi iesaistās bērnaudzināšanā un ir blakus,un ir tādas kuras ir par to pateicīgas, ir tādas, kas tāpat atrod vēl par ko piesieties....Neviens nepateiks kā dzīvē var iznākt, jo vīrietis var pēkšņi pārvērsties, jebkurš no mums, var pēkšņi pārvērsties, un tu nesapratīsi-kas noticis, es taču domāju tā, man bija tādi sapņi, man bija tādas cerības, bet viņš šitā..
Manuprāt tev ir jāsaprot, ka pieaugušam cilvēkam, attiecībās, veidojot ģimeni, ir jābeidz būvēt kaut kādas ilūzijas, par to, kā būs, jo-kad pienāks konkrēta situācija, tad redzēs kā būs. Ļoti bieži ir nācies redzēt gadījumus, kad brīdī,kad nesaskan iedomas ar realitāti ir puņķi un asaras, durvju ciršanas un tupēšanas pie sasistas siles.
Tikai Tu un tavs vīrietis-Jūs veidojat topošo ģimeni, ja tu jau esi pieradinājusi viņu pie tā, ka savu sāpi un sakāmo parasti norij un nepasaki, kā pati teici-netaisi skandālus, labi ka neskandalējies, bet slikti, ka esi vienmēr pakļāvīgā un klusā pele..un arī tava rīcība un uzvedība viņām ir kļuvusi par ieradumu, ko viņš nevēlēsies lauzt, sak-ai, nu pačīkstēs, bet tāpat jau beigās piekāpsies..Un vai šeit vēl ko var tā krasi mainīt? Nezinu, bet viss ir tavās rokās..
Jo, vai tiešām esi gatavas kļūt par vientuļo māti, ja viņš nebūs ne kāds lolotājs, ne vienmēr blakus, ne iejūtības paraugpiemērs?
14.01.2014 23:17 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
nop es jūs nesaprotu :D jūs tiešām patīk bojāt attiecības? Katrā cilvēkā jābūt lepnībai, bet jūs laikam neapzinaties par ko būtu jābūt lepnam un kas ir tās īstās vērtības, kuras ir svarīgi saglabāt. Vai drīzāk liela daļa ir tik pārņemtas ar sevi, ka kļūst aprobežotas. Un dzīvo savā mazajā pasaulītē ar galveno mērķi izsisties karjerā? Nopietni?
14.01.2014 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits