tabakas dūmi un grūtniecība

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Tā kā šoreiz runa vairāk par vīrišķa attieksmi, tad liku pie sadaļas vīrieši nevis pie māmiņām.

Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina un, ka pie mums nāks čomi uzpīpēt ūdenspīpi?

Es gaidu mazo, dūmi tač kaitē mazajai dzīvībiņai. Vairāk jau te runa ir par attieksmi. :(
Kā arī, nepiedomā un taisa kašķus.. A es uzreiz satraucos un asaras pa gaisu.
14.01.2014 16:59 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Milla, tad jau vecis var mājās katru dienu kaut ko rīkot - dzerstiņus, tusiņus, pokerīša vakarus u.t.t. un sievietei pa to laiku kaut kur jāvazājas, lai nabadzītei tas viss nebūtu jāpacieš.
14.01.2014 19:23 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Dūmi nav īpaši kaitīgi, bet nu es vairāk uztrauktos par attieksmi, ja Tu tiešām nevēlies lai tā notiek, otram tas jārespektē - īpaši jau gaidību laikā! ;)
14.01.2014 19:25 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Skumji jau tik ieskriet aši virtuvē pēc tējas.. Gribētos arī pasēdēt.

Negribu nevienu aizvainot, bet man jau liekas, ka viss lielais tracis ir sacelts dēļ škrobes, ka nevarēs sēdēt ar viņiem.
14.01.2014 19:26 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
LOvePink, nē. Nevajag dramatizēt. Pirmkārt, neviens viņu nekur nedzen, otrkārt, kurš teica, ka tā būs visu laiku?
Kā jau rakstīju - vajag vnk pateikt draugiem, ka viņa ir stāvoklī, lai viņi nepīpē. Ja viņa nevēlas neko šodien teikt, tad lai šodien arī aizbrauc pie vecākiem vai draudzenes, ja viņai nav pieņemama tāda situācija. Bet, ja, tomēr, viņa izlemj palikt mājās, skatīties filmu, nomierināties, panašķēties, tad tik daudz, kā pati aiziet uz veikalu, viņa var.
14.01.2014 19:28 |

Reitings 206
srugdealerin, neesmu baigā sēdētāja tādēļ tas nu nav tas kas mani visvairāk saškrobētu.

Nu nekas, aiziešu iedzert kādu augļu kokteili un satikšu vienu cilvēciņu.. Vajag izrunāties.. :(
Laikam šonakt nenākšu mājās. Zinu, ka tas atkārtosies, jo viņam kaut ko pateikt ir kā pret sienu. Pārāk spītīgs un neiejūtīgs. Galvenais savs lepnums..
14.01.2014 19:30 |

Reitings 206
Vsm nomierinājusies esmu, neškandalēšu, tas neko labāk nemainīs. Pasaudzēšu sev nervus. Man tie vel būs vajadzīgi. Vismaz MAN svarīgākais ir mazulītis. Ja viņš nevar atteikties no šā tā, tad es varēšu. Netēlošu cietēju. Ar laiku jau redzēs kā būs ar attieksmi. Nu ja nesapratīs, tad būs jādomā gan kas..
:)
14.01.2014 19:33 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Un vispār Ciskudrilli, tieši tagad tev būtu pēc iespējas mazāk jānervozē un jāstreso. Saudzē sevi un mazuli, kuram nenāks par labu stresaina māmuļa. :)
14.01.2014 19:33 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Varbut tu vel vari pardomat vai tiesham no shada viriesha velies bernu? Vai vinsh tiesham miiles un lutinaas tavu bernu un tevi,ja vinam jau tagad jau ir pilniigi prasti sakot pie dirsas.

Padoma kas bus talaak?Cilveki nemainas.Nebus ta ka vienaa mirklii shim baigi saaks uztraukt tava un berna veseliiba. Arii tad kad mazais bus piedzimis vinsh jau savus paradumus nemainiis.Vilks majas visadus smirdiigus vechus un uzdzivos.

Tuliit visas cosmo gudriites saaks mani nolikt,bet ja velies atlikusho dzivi mociities,tad uzpriekshu!!
Turies!!
14.01.2014 19:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Laikam šonakt nenākšu mājās. Zinu, ka tas atkārtosies, jo viņam kaut ko pateikt ir kā pret sienu. Pārāk spītīgs un neiejūtīgs. Galvenais savs lepnums..

Miiljaa meitene/sieviete - tevii patreiz arii runaa gruutnieciibas hormoni un esi vieglaak aizvainojama kaa parasti. Vai tavos plaanos ietilpst skjirshanaas no vinja un buut vientuljajai maaminjai? Ja nee, tad nomierinies un meegini izrunaaties, atrast kaadu kompromisu. Jo vairaak uzbruukoshaa tonii runaasi, riikosi sceenas ar nenaakshanu maajaas, jo vinjsh vairaak ietiepsies. Mieriigaa balsii piedaavaa alternatiivas kaa piemeeram, taadus pasaakumus spontaani neriikot, bet gan saplaanot ieprieksh. Vai nu vakars bez uudenspiipes, vai arii laiciigi saplaano tikshanos ar savaam draudzeneem un tad vinjam buus iespeeja uzaicinaat arii savus draugus.
14.01.2014 19:37 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
krista +

Bet nu vispār situācija nepatīkama.
14.01.2014 19:45 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ak dievs kādas losenes te savakušās. lien tik dirsā tiem džekiem mūždien. vienmēr visur meitene vainīga un pārspīlē. nedod dievs kautko ne tā vai ne tādā tonī kautko puisim pateikt, tā būsi histēriķe, traka, stulba un vispār pie visa vainīga un puisis tevi pametīs jo esi kautkāda nenormālā. nabaga puisis nevar pasēdēt ar draugiem un uzpīpēt. ko tā grūtniece te vispār čīkst?
kāpēc vispār viņai jāiet prom no mājām? kāpēc viņai kaut kādi klompromisi jamekle? kāpēc viņai ar to jāsamierinās bet džeks var darīt ko grib?? ja džekam ir vnk sava nostāja ka viņš jau neko netaisās mainīt. a kotad meitenei tagat jāskrien pakaļ un jāpiedavā visādi kompromisi lai tik nabadziņš var turpināt dzerstīties un ko tur vēl ne, lai tik nav jāmaina savi paradumi. tak kautkādi dievi tie vīrieši! nedrīkst viņus nabadziņus aizskart!
mūždien te sūdzas kā tie veči dirš uz galvas bet jau nākošajā momenta aizstav ka viņš jau brīnišķigs un viss super. kā var ļaut pret sevi tā izturēties?? visas tās stiprās neatkarīgās pašpārliecinātās, kas te sevi tā sauc, ir vnk nožēlojamas patiesībā.
14.01.2014 20:14 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
peekaboo ++++ :D
14.01.2014 20:18 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Skarbi,peekaboo, bet daļa taisnības ir.
14.01.2014 20:19 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Izskatās, ka šī nav vienīgā lieta, par ko zāģē savu vīrieti, tāpēc arī atcirta tā. Saņemies taču, un nekrīti uz nerviem!
Tev problēmas tās pāris stundas nelīst tajā telpā??
Un nestāsti, ka pēc vēdināšanas smird tā, ka nu tikai. Muļķības. 30 min izvēdini un viss!

Tu brēc, ka viņš nav iejūtīgs. Bet Tu pati esi??? Padomā par to kā otrs jūtas, ka viņam blakus ir bimbājoša par katru sīkumu histēriķe.
14.01.2014 20:21 |

Reitings 10333
Tu brēc, ka viņš nav iejūtīgs. Bet Tu pati esi??? Padomā par to kā otrs jūtas, ka viņam blakus ir bimbājoša par katru sīkumu histēriķe
.
Kur viņa teica, ka brēc par katru sīkumu?
Zem sirds ir jauna dzīvība un sieviete ir tā, kas viņu iznēsā un dzemdē, ne vīrietis, tāpēc loģiski, ka viņa uztraucas par savu un sava bērna veselību, ja jau nabaga vīrietītis neko nerubī un visticamāk arī neinteresē, kas notiek ar sievieti šajā laikā. Ja interesētu, tad sen būtu pastudējis litereratūru, kaut vai tajā pašā i-netā, bet nē, labāk uzpīpēt ar draudziņiem, nekā mēģināt saprast sievieti.
14.01.2014 20:24 |

Reitings 554
peekaboo Pirmkārt es savu vīrieti nekad neesmu aprunājusi. Kur nu vel šeit.
Un katra situācija ir citādāka. Šajā situācijā pēc apraksta - meitene ir histēriķe.

Nedrīkst tā. Sevi ir jāaudzina! Un jāsāk ir tikai ar sevi, nevis tikai viņš tā, viņš šitā. Un tas neattiecas tikai uz vīriešiem! Jebkurās attiecībās ir jāsāk ar sevi!
14.01.2014 20:25 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Interesanti kaadaa vecuma grupaa ir komenteetajas nevar buut ka dala savos ,piemeeram, 30 ,nes taadas parspiletas mulkiibas no sevis :D Pat vairs nav veelmes sekot diskusijai.
14.01.2014 20:27 |

Reitings 554
Te.

Kā arī, nepiedomā un taisa kašķus.. A es uzreiz satraucos un asaras pa gaisu.

Nav jābimbā. Situācijas ir jārisina. Nav pat neviena piemēra, ko pateikt, kad bimbāšana kaut reizi ir kaut ko atrisinājusi.

Reitings 10333
Šajā situācijā pēc apraksta - meitene ir histēriķe.

Viņa pat vīrietim nav neko aizrādījusi, pat bļāvusi nav, kāda histēriķe...

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Padomā par to kā otrs jūtas, ka viņam blakus ir bimbājoša par katru sīkumu histēriķe.

Ak, nabadziņš. Jā, un ar seksu nodarboties arī noteikti histēriķe piespieda. Puisim jau noteikti nebija patīkami izluncināt savu zuti un uzčinīt sīko. Ak, nē, - pagaidiet. Bija gan patīkams radīšanas process un pieņemu, neviens viņam ar kalašņikovu pie gultas nestāvēja un neteica: "Apaugļo šīs histēriķes olšūnu!". Tad, lai arī rēķinās ar sekām, nevis "man nav jāmaina sava dzīve tā dēļ". Bļāviens, kam tad tos bērnus rada - lai tev viss dzīvē pēc tam būtu pa vecam, vai tomēr tā dēļ, lai ieviestu savā dzīvē pārmaiņas?

Stulbuma kalngals, pirmoreiz laikam piekrītu pekaboo.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits