Sveikas cosmo meitenes :)
Vakar papētīju savu sēžamvietu un sapratu ,ka kkas jāsāk darīt lietas labā. .
Tādēļ iedomājos pajautāt jums-
Vai esat ''kačājušas'' dibenu?
Kādus paņēmienus izmantojāt un kad pamanījāt pirmos rezultātus?
:)
iesākumam izmēģināju šo
http://www.youtube.com/watch?v=rbYre456xD8&list=FL0KBk9E0yrYbXvkneK1jhmA
:)
Mēneša garumā pildīju Squat challenge, papildus taisīju dažādus vingrojumus, kā ieliktajā youtube linkā. Rezultāti vizuāli bija nekādi. Tuvu nullei.
Tonuss bija, apjoma uzlabojumi vai pieaugums - nē. Bet mazāks arī nepalika (tas arī nebija mērķis).
bet sāku domāt, ka ar tiem pietupieniem varu otrā grāvī iekrist, jo tad tie kāju ikri paliek lieli..brr.. tos gan negribētu..citā patīk, bet man šermuļi skrien iedomājoties sievieti ar lieliem ikriem. bet varbūt tā tikai man
:D
Nu man viņš tāds plakans.. gribās kā bildēs, nu tādu tvirtu un apaļu
Ja kas jebkuru dibenu nevar uzkačāt skaistu un apaļu, kā bildēs. Dibeniem ir tipi :D
Sākt vari ar pašsvara spēka vingrojumiem, kā tajā youtube video.
Pēctam noteikti vajag svaru klāt. Hanteles, stienis, kādas citas pretestības. Un uzturs jāpārskata.
Squat challenge. Es redzu rezultātus, dibens ir palicis cietāks un foršāks. :) Galvenais neapstāties. Tāpat katru dienu uztaisu pa 100 pietupieniem, jo ātri pazūd tas dibuks, ja pārtrauc viņu nodarbināt :)
Linkā ieliktā informācija ir slaiduma iegūšanai, tur aprakstīti tā paša principa vingrojumi, kas video.
Tie neveidos mazu izmēru uz lielāku izmēru vai citu formu.
Uztaisīju no 50-250. Un tad katru dienu pa 100 uztaisu, ja ir uztaisīti tie 250, tad simtiņš jau ir tīrā spēle. :) Protams, šad tad jau ir kāda diena, kad izlaižu pietupienus, bet galvenais turpināt kaut ko darīt, lai nenoplok tas dibens.
Es regulāri taisu squatus, izmantoju dažādus trenažierus un vingrinājumus sēžas uzlabošanai, bet nu godīgi sakot, es nezinu vai ir baigais rezultāts. Man vienmēr ir bijis tāds pufīgs un push up dibens :D Protams, var just, ka ir stingrāks palicis - kā nekā muskuļi tiek trenēti.
Man vienmēr ir bijis tāds pufīgs un push up dibens
Man arī! :D Jāsaka paldies Mātei Dabai. :D Gan vecmāmiņai, gan mammai, gan man un izskatās, ka arī māšukam ir tie apaļie dupši. Apaļdupši kā mamma saka. :D
Bet taisot pietupienus un vairākus citus vingrojumus dupsim un kājām, tas divu nedēļu laikā palicis mazliet "atšautāks", ir smukāks. :D Vismaz man tā spogulī izskatās. :)