Iedvesma skaistai dzīvei!

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010

Tā sapņaini bezrūpīgā, kuras cimboles laiski šūpojas dzīves vējos, ir Hanna. Jaunas pārmaiņas netiekšos uzkrītoši triept ar košu tinti, bet gan savienot iepriekšējo un jauno dzīvi līganās plūdlīnijās.

Šovakar vēlos parunāt par skaistām lietām, lietām, kuras jūs iedvesmo ieelpot dzīvi. Tas, ka vairums raksturlielumu šajā diskusijā būs materiālas iedabas, nenozīmē, ka tās ir statiskas un nedzīvas. Telpa ap mums taču nav vien plūstšs gaiss, tajā sastopam arī priekšmetiskas parādības. Šoreiz par spilgtākajām no tām.

Lūdzu padalieties, dāmas. Ja šī būtu pamatskolnieces anketa, jautājumu visai daudz. Bet nav spiesta lieta aizpildīt katru no sadaļām, varat parādīt tikai sev tuvāko. Atbildes ilustrējiet ar attēliem. Nedaudz ilkliedējot tēlaino noskaņu, palūgšu, kur tas iespējams, pievienot arī cenu, potenciālo iegādes vietu, saiti tīmeklī.

1. Jūsu mīļākās smaržas, vienas līdz trīs. Tās, kuru klātesamība kakla bedrītē vērš tevi dievietē. Mazmazītiņš aprakstiņš: saldas, rūgtas, atsvaidzinošas u.tml.

2. Aksesuārs, kurš vai nu jau ir Tavā īpašumā vai arī tiek kārots. Ierobežojumu nav: no dārgakmeņiem līdz plīvojošam lakatam līdz kičīgai matu gumijai.

3. Mūzikas ieraksts mazliet vientulīgam, bet bagātinošam vakaram.

4. Gardums (salds vai sāļš: visu nosaka gaume), kuru gatavotu, pirmoreiz sagaidot nozīmīgu viesi.

5. Personība, no kuras esi mācījusies.

6. Skaista mēbele no koka.

7. Dzīvoklis. Šo sadaļu droši vien vienkāršāk aizpildīt būs tām, kuras šobrīd atrodas mājokļa meklējumos. Man ārkārtīgi patiktu, ja tas būtu neMilzonīgs, cenā līdz 35 000 eur, Centrā, Teikā, Āgenskalnā, Mežciemā, Mežaparkā vai neGalvaspilsētā.

8. Ar mākslinieciskām izpausmēm saistīts priekšmets, kuru vēlētos iegūt savā īpašumā.

9. Iekārojams tērps.

10. Grāmata, kuru būtu gatavas nočiept bibliotēkā vai paziņu dzīvoklī, ja citā veidā tā nebūtu iegūstama.

11. Skaista interjera piemērs.

12. Gleznains rokraksts.

13. Filma, kuru vēlētos ieteikt citiem.

14. Vārdi, kurus, Tavuprāt, vērts citēt.

15. Kaut kas, kas kalpo par piepildījumu tieši Tev! (un šeit nu absolūti nav obligātas vajadzības turēties pie priekšmetiskiem lielumiem).
13.01.2014 22:40 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
1. mīļākās smaržas

2. Ļoti vēlos kaut ko šādu.

3. Kaut kas no Coldplay. Vienmēr iedvesmo šī mūzika.

4. Gardums

5. Personība, kas iedvesmo

7. Dzīvoklis LV ietvaros

8. Ar mākslinieciskām izpausmēm saistīts priekšmets, kuru vēlētos iegūt savā īpašumā.

9. Iekārojams tērps

10. Grāmata

11. Skaista interjera piemērs

14. Vārdi, kurus, Tavuprāt, vērts citēt

15. Mazu sapnīšu negaidīta piepildīšanās!
14.01.2014 15:04 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
1. Jūsu mīļākās smaržas, vienas līdz trīs. Tās, kuru klātesamība kakla bedrītē vērš tevi dievietē. Mazmazītiņš aprakstiņš: saldas, rūgtas, atsvaidzinošas u.tml.
Svaigas smaržas - DIOR j'adore 100 ml 93 EUR.

2. Aksesuārs, kurš vai nu jau ir Tavā īpašumā vai arī tiek kārots. Ierobežojumu nav: no dārgakmeņiem līdz plīvojošam lakatam līdz kičīgai matu gumijai.

DIANA KRALL http://www.youtube.com/watch?v=uEOIgOXO8j4&list=PLYgA1S8WskGAaCucdGfpQod33_bzBJLNV
4. Gardums (salds vai sāļš: visu nosaka gaume), kuru gatavotu, pirmoreiz sagaidot nozīmīgu viesi.
Jēra gaļas ribiņas ar čipolino sīpoliņiem un protams neatvairāmā šokolādes bumbieru kūka.

MAMMA, atvainojiet, bet bildi nelikšu :)
Nu bet protams brīvdienu mājas laipas krēsli :)

7. Dzīvoklis. Šo sadaļu droši vien vienkāršāk aizpildīt būs tām, kuras šobrīd atrodas mājokļa meklējumos. Man ārkārtīgi patiktu, ja tas būtu neMilzonīgs, cenā līdz 35 000 eur, Centrā, Teikā, Āgenskalnā, Mežciemā, Mežaparkā vai neGalvaspilsētā.
STUDIO TIPS, konkrētais dzīvoklis atrodas Stokholmā.

9. Iekārojams tērps.
ELIE SAAB

10. Grāmata, kuru būtu gatavas nočiept bibliotēkā vai paziņu dzīvoklī, ja citā veidā tā nebūtu iegūstama.
Bez komentāriem

12. Gleznains rokraksts.

15. Kaut kas, kas kalpo par piepildījumu tieši Tev! (un šeit nu absolūti nav obligātas vajadzības turēties pie priekšmetiskiem lielumiem).
MĪLESTĪBA PRET SEVI UN CILVĒKIEM.
14.01.2014 15:30 |

Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
1.
2. Ceru tuvākajā laikā beidzot tikt pie laulību gredzena :)

3. Putnu balle - Divi eņģeļi
Laikam neseno Z-svētku iespaidā šī dziesma joprojām silda sirdi
4. Biezpienmaizīte

5. Mana tante - viņa man daudz ir iemācījusi, nemaz nemēģinot kaut ko mācīt...
6. Dievinu jebko, kas ir no dabīga koka. Priecātos par šādu gultu, tā lieliski saderētu ar viesistabas mēbelēm

7. Kaut gan šobrīd dzīvojam dzīvoklī, tomēr dzīvokļus kā tādus nevaram ciest, gribam atkal savu māju, piemēram, ko tādu:

8.
9.
10.
11.
12. Tā kā mans rokraksts ir briesmīgs, jebkura cita cilvēka rakstītais man šķiet skaists :)
13.
14.
15. Katrs brīdis, kas pavadīts kopā ar manām foršajām meitiņām. Visa ģimene kopā esam parasti tikai svētdienās, tāpēc tās ir vispiepildītākās dienas... Un nekas nespēj piepildīt sirdi vairāk, kā bērns, kurš vienkārši pienāk, apķer un pasaka "Mammu es tevi mīlu. Tu esi vislabākā mamma pasaulē."
14.01.2014 16:11 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
1)vienkārši mans, par mani un ehh... iemīlējos.

2)

3)

4)

5)Mamma un mans Vīrietis.

6) Ļoti patīk visādas koka kāpnes. :)

7) aj,kā gribētu kaut ko tamlīdzīgu....

9) Sarkanā ..mmm :)

10)

14)
-Nepieņem lēmumus,kad esi dusmīgs, neapsoli,kad esi laimīgs.
-Dzīvei ir tāda krāsa, kāda ir Tavai iztēlei.
-Nevajag ielaisties kompromisos ar sevi, Tu esi vienīgais,kas Tev ir dots.
14.01.2014 18:28 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Samaara - es Tevi arī ;)
Vēl interesanti padiskutēt par lietu būtību un ko vairāk varētu būt ar lietotājām Gurri, Navigator un Libru :)
21.01.2014 03:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nav miiljaako smarzju un nemaz taadas nevaru lietot.

Daudz taadu, gruuti kaadu izcelt.

7. Dzīvoklis.
Neesmu dziivoklju fane. Bet neatteiktos no maajas kaut kur pie ezera, mezju ielokaa.

Apgleznotus bullja ragus kopaa ar bullja galvas izbaazeni. Lai netraumeetu dziivnieku aizstaavjus veel vairaak, bildi nelikshu.

9. Iekārojams tērps.
Nez, nav iisti taadu.

Neko negribu nochiept, visu var internetaa atrast.
Skatiit mezja maajinjas bildi.

12. Gleznains rokraksts.
Taadi jau sen kaa izmirushi.

Daudz taadu.

Ne gluzji citeet, bet biezjaak varetu teikt vaardu "Paldies!" liidzcilveekiem.

15. Kaut kas, kas kalpo par piepildījumu tieši Tev! (un šeit nu absolūti nav obligātas vajadzības turēties pie priekšmetiskiem lielumiem)
Gruuti bildi piemekleet.
21.01.2014 03:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits