Pareizi meitenes saka, ka galvenais noskaidrot vai viņai ir saglabājušās jūtas.
Man personīgā pieredze bija, ka bijušais pie katra sīkuma vēlējās no manis šķirties , tas viņam nepatīk tas, bet kad izšķīrāmies , jo vienu dienu sapratu,ka nav man vajadzīga tādas attiecības, kas balstītas uz šādiem sāpīgiem apvainojumiem un vēlmes no viņa puses šķirties pie katra sīkuma, Es aizgāju. Un kas notika? Puisis pēc kāda laika attapās, ka tomēr esmu viņam vajadzīga, esmu viņa dzīves mīlestība un izrādīja man to, ka vēlas, lai nāku atpakaļ. Ļoti ilgu laiku sauca un uzmeklēja mani.
Taču es jau biju tikusi viņam pāri, un beidzot sakārtojusi savu dzīvi, lai spēju dzīvot bez viņa, un biju beidzot laimīga. Tapēc viņš palika bešā.
Tomēr viņš man sniedza 'muusu attiecību laikā atziņu-- '' Cilvēki jau buutiibaa nemainās''..
Tāpēc vēlu veiksmi sākumā sakārtot pašam sevi, savu attieksmi pret citiem un mēģināt atgūt meiteni. Ja viņai būs palikušas jūtas, tad tas būs iespējams, ja ieguldīsi laiku un sevi no visas sirds, ja nebūs palikušas jūtas, tad domāju, ka pat gāzdams kalnus neatgūsi viņu.