Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai iespējams ko darīt lietas labā?

Reitings 2
Reģ: 13.01.2014
Sveikas, dāmas un kungi!

Radusies situācija, kad nācās šķirties no savas mīļotās sievietes kuru vēl joprojām mīlu. Iemesli? Dažādi sīkumi, indienas rūtīnas, darba un naudas problēmu spriedze. Ir jau pagājis kāds laiciņš un es saprotu, ka vēlos atgūt šo sievieti, jo tā nav vienkārša pieķeršanās.

Vai Jums ir kāda pozitīva pieredze vai ieteikumi ko var darīt lietas labā, lai vērstu situāciju par labu?
13.01.2014 18:01 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Tas viss atkarīgs no tā, cik stipras jūtas viņaii bija/ir pret Tevi... Ieteikumi ko darīt... piezvani, apjautājies kā iet... un pēc sarunas jau jutīsi..ja ir iespēja...uzaicini kopīgi paēst pusdienas kādā vietā,kas viņai patīk... Sievietes ir dažādas...katrai ir savs veids,kas nostrādā vai nenostrādā... Tikai neuzspied neko...
13.01.2014 18:10 |

Reitings 2
Reģ: 13.01.2014
Paldies par šo!
Vai ir vēl kādas idejas vai ieteikumi? Es saprotu, ka šī tēma priekš Jums nav visaktuālākā, taču tomēr :)
13.01.2014 18:22 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Pastāv iespēja viņu atgūt tikai tad, ja viņai pret tevi vēl ir kādas jūtas.. Tomēr, ja nav pagājis pārlieku ilgs laiks, un jūs šķīrāties civilizētā veidā, iespējams, ka viņai šīs jūtas vēl ir. Bet vienīgais veids, kā kaut ko noskaidrot ir tāds kā unabunabrr teica - sakontaktējies ar viņu, tad jau jutīsi, vai vispār ir kāda iespēja, vai nē.. Ja jūti, ka ir kaut kāda iespēja, neko nespied, vienkārši izrādi interesi, rūpes,aplido. Ja nesaproti vai ir iespēja, vai nē, saki, tev šķiet, ka pieļāvāt kļūdu šķiroties un tu vēlētos mēģināt vēlreiz, jo viņu mīli un negribi tik viegli padoties un laist viņu vaļā, ka visu kārtīgi esi pārdomājis un skaidri zini, ka viņu mīli un gribi atpakaļ
13.01.2014 18:43 |

Reitings 28
Reģ: 12.09.2013
Kurš no jums pārtrauca attiecības?
Ja tu vēlies viņu atgūt, tev tas ir jādara nestaipot gumiju, jo savādāk viņa būs paspējusi atrast citu aizraušanos un tad tavas cerības būs tiešām niecīgas.
Es uzskatu, ka pamatu pamatā ir atklātība, satiecies ar viņu un pavisam vienkāršā un maigā veidā izstāsti kā tu jūties un tad jau vārds pa vārdam manīsi viņas reakciju.
13.01.2014 20:06 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Viss atkarīgs no tā, vai arī viņai pret Tevi ir saglabājušās jūtas. Veiksmi ! :)
13.01.2014 22:16 |

Reitings 32
Reģ: 04.01.2014
galvenais jau pierādīt viņai to, ka pēc kāda laika tu neatgriezīsies pie savām iepriekšējām domām! un pašam būt spējīgam to garantēt- jābūt pilnībā pārliecinātam, ka tas neatkārtosies pie nākamā rutīnas+stresa brīža un ka tas, ko šobrīd izjūti nav vienkārši pārejošās ilgas/sentiments par to, kas bijis! ja garantijas nav- tad nevajag vēlreiz salauzt meitenei sirdi!
13.01.2014 22:37 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Pasaki viņai kā jūties un ka gribi būt atkal kopā ar viņu, ka būs daudz jāstrādā pie attiecībām, bet tu esi uz to gatavs. Pierādi, ka tu un tas viss ir tā vērts, lai turpinātu cīnīties. Ja viņai vēl joprojām ir jūtas pret tevi, viņa būs gatava atsākt attiecības.
13.01.2014 23:23 |

Reitings 253
Reģ: 09.09.2013
nesen esmu šķīrusies (mani pameta), un tādēļ saku, ka uzmeklē viņu un uzzini ko viņa jūt pret Tevi.
Ja šobrīd mans bijušais ierastos un teiktu, ka ir kļūdījies, 90% ka mēs saietu atpakaļ kopā!Protams, ja jūtas ir abpusējas.

VEIKSMI!!!
13.01.2014 23:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir dzirdēti gan pozitīvi stāsti, kad pēc restartēšanās attiecības kļūst fantastiskas.. ir negatīvie.. Katrā ziņā iesaku izrunāties.. mēģināts nav zaudēts :)

Es, personīgi, esmu skeptiska noskaņota par saistībām ar bijušajiem :)
13.01.2014 23:50 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man ar šo ir pozitīva pieredze. :) Tikai pirms uzgāzies viņai kā ūdens uz alavas, noskaidro, vai viņai vēl ir vispār kādas jūtas, neskaitot atmiņas. Un nebaidies būt romantisks.
14.01.2014 00:10 |

Reitings 8272
Daudz kas ir atkarīgs no tā, cik ilgs laiciņš ir pagājis. var jau būt, ka viņai arī nav jūtas zudušas. bet varbūt, ka viņa sen jau ir laimīga kopā ar citu. ja nepajautāsi viņai, tad neuzzināsi.
bet ir arī tāda lieta, ja ir pagājis ilgs laiks, tad cilvēki laika gaitā bieži mainās. Viņiem mainās mērķi, dzīves skatījums, intereses utt.. tās lietas, kas jūs agrāk vienoja, tagad var šķirt. bet, kas neriskē, tas nedzer šampanieti!!
14.01.2014 12:36 |

Reitings 8272
esmu skeptiski noskaņota pret šī vīrieša vēlmi atgūt sievieti, jo kur ir garantija, ka atkal uznākoša stresa brīdī viņš viņu atkal nepametīs. es tā domāju, jo tieši to es biju piedzīvojusi. nezinu kā citi, bet es, savukārt, domāju, ka labas attiecības tikai palīdz izkulties ārā no stresa un visa pārējā, otrs var palīdzēt un sniegt padomus, nevis tieši otrādi - pamest sievieti, it kā viņa pie tā visa būtu vainīga.
14.01.2014 12:41 |

Reitings 8272
manuprāt, tās jūtas nemaz nav tik stipras, ja stresa dēļ uzreiz jāšķirās. tad, ko tu darītu, ja jums būtu kopīgi bērni, negulētas naktis, pamperu maiņas un visa pārējā. tas bija kā piemērs tikai par bērniem. bērnu vietā, kas var sagādāt arī grūtības, ne tikai prieku, var būt arī jeb kas cits
14.01.2014 12:43 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Pareizi meitenes saka, ka galvenais noskaidrot vai viņai ir saglabājušās jūtas.
Man personīgā pieredze bija, ka bijušais pie katra sīkuma vēlējās no manis šķirties , tas viņam nepatīk tas, bet kad izšķīrāmies , jo vienu dienu sapratu,ka nav man vajadzīga tādas attiecības, kas balstītas uz šādiem sāpīgiem apvainojumiem un vēlmes no viņa puses šķirties pie katra sīkuma, Es aizgāju. Un kas notika? Puisis pēc kāda laika attapās, ka tomēr esmu viņam vajadzīga, esmu viņa dzīves mīlestība un izrādīja man to, ka vēlas, lai nāku atpakaļ. Ļoti ilgu laiku sauca un uzmeklēja mani.
Taču es jau biju tikusi viņam pāri, un beidzot sakārtojusi savu dzīvi, lai spēju dzīvot bez viņa, un biju beidzot laimīga. Tapēc viņš palika bešā.

Tomēr viņš man sniedza 'muusu attiecību laikā atziņu-- '' Cilvēki jau buutiibaa nemainās''..
Tāpēc vēlu veiksmi sākumā sakārtot pašam sevi, savu attieksmi pret citiem un mēģināt atgūt meiteni. Ja viņai būs palikušas jūtas, tad tas būs iespējams, ja ieguldīsi laiku un sevi no visas sirds, ja nebūs palikušas jūtas, tad domāju, ka pat gāzdams kalnus neatgūsi viņu.
14.01.2014 13:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits