Sveikas, dāmas. :)
Vakardien sēžu cosmo forumā, kad istabā ienāk mans vīrietis un jautā, ko es daru? Tā nu aizdomājos, vai Jūsu mīļotie zina, ka dzīvojaties pa cosmo, dalaties savos priekos un bēdās, čatojaties!?
Varbūt pat, jūsu mīļotajam šeit ir slepenais profils, kur viņš Tevi izspiego? :D
Jā, zina. Esmu lasījusi priekšā smieklīgas diskusijas vai komentārus.
++
Bieži vien ja uzdodot kādu, viņuprāt, dīvainu jeb neikdienišķu jautājumu, viņš vienmēr jautā, vai tas atkal nāk no cosmo? :D
Bet tā, viņam īsti neinteresē, kur un ko rakstu. Bet manu segvārdu viņš zina.
Ko man darīt ,kad mans vīrieits skatās savu Gāzi gridā ,vai kādu Diskovera kanālu sēzu šeit...... Zin jau ,ka te patik man sedet,bet nav spiegojis ,vai lurejis pāri plecam....
Jā, viņš taču redz, ka es te lasu diskusijas. :D
Esmu arī viņam lasījusi priekšā smieklīgas diskusijas vai komentārus. Viņdieņ pārsmējāmies par sarakstītajām vīriešu īpatnībām. :D
Zina. Reizēm, sarkastiski pajautā, kas cosmo jauns.
Un vienreiz, kad es kaut ko pateicu ne pa viņa prātam, pajautāja, vai es tās muļķības iekš cosmo izlasīju???? :D :D :D
Bet tā - neitrāli! Mūsu ģimenei tas netraucē!
Zina! :) Zina ari zem kada varda "slepjos." Nepatik,ka te sezu,jo uzskata,ka seit meitenes tikai degradejas. Ir dazreiz ari ieteicis palasit kadu izglitojosaku literaturu :D
Zina, es ar dažreiz palasu priekšā interesantākās lietas :) Kad es kādreiz kaut ko pasaku kas viņam varbūt īsti nepatīk, viņš saka, ka es atkal cosmo esmu kaut kādas muļķības izlasījusi :D