Liecinieks.
Atrados tajā autobusā un varu droši teikt, ka 75 gdus vecā sirmgalve, kura pārvietojās ar spieķa palīdzību, nebija alkohola reibumā. Sirmgalvei autobusa durvīs tika iespiesta roka un tādēļ viņa pakrita zem autobusa. Autobusa vadītājs nevēlējās apstāties pat pēc pasažieru brīdinājuma. Esmu gatava liecināt par notikušo, kaut arī redzu, ka vainu par negadījumu jau uzvēluši pašai cietušajai. 9.maršruta Autobusa valsts Nr.DC-9642, TEC-1 pieturā tas atradās plkst.17.07, vadītāju var izskatļot ļoti vienkārši.
D:D:D Netirs, Tev pat vaarda, uzvaarda nav, kur nu veel taisniiba! :D
Ieteikt
Liecinieks.
Mans tālr. numurs un sarunas ieraksts ir fiksēts palīdzības dienesta tālr. 112.
Viena sieviete autobusā piegāja pie šofera un to pateica taču viņam bija vienalga.
Pirmkārt, ja izkāpj daudz cilvēku un kāds pilnībā paripo zem autobusa, šoferis tur spogulī ieraudzīt neko nevar, tur par uzmanību nevar būt pat runas. Cita lieta, ka neviens no izkāpjošajiem pasažieriem nesacēla troksni. Ja cilvēks daļēji paliek uz ceļa redzamās daļas, tad to šoferis redz.
Kas attiecas uz pārbraukšanu, tad sajust var pārbraucot ķermenim, bet ne rokām vai kājām, pie tam visas pieturas ir nelīdzenas un saj'ta tāda, ka tu brauc kaut kam pāri.
Otrkārt, izbraucot no pieturvietas, (ar aizvērtām durvīm), šoferis skatās uz kreiso pusi un uz to pusi arī griež stūri, tā ka redzēt , kas ir bijis zem autobusa, nekādi nevar.
Es tev velreiz saku ka viņa nebija dzērusi bet tu jau nesaproti.Paskat ko var izdarit viens raksts - izskalot tev smadzenes. Tu tur nebiji un neko nezini.
Lasot daudzos nievājošos komentārus par sabraukto sievieti, paliek bail, kādā sabiedrībā dzīvojam. Ja vēl tiem, kuri attaisno cilvēka sabraukšanu, ir autovadītāja tiesības, jāsaka, ka šī sabiedrības daļa ir slima. Tik slima, ka uzskata, ka cilvēka dzīvībai nav vērtības. Ka paši ir īpaši, unikāli un neievainojami. Bet atcerieties, ka mestais bumerangs katrreiz atgriežas atpakaļ pie sviedēja. Lai jums labi ripo!