Aiz muguras pasmejas

Reitings 25
Reģ: 19.02.2013
Ko jūs darītu vai kā drīzāk atsvešinātos no cilvēka, ar kuru esat ļoti labi draugi un viss ir kārtībā, taču uzzinat, ka aiz muguras aprunā un pat pasmejas?
Man ir tieši šāda situācija, bet esmu tik mīkstsirdīga, ka nemāku tā vienkārši pārtraukt to kontaktu, jo, redz, runājot nekas neliecina, ka ir kaut kas tāds.
Cenšos būt vēsāka pret šo cilvēku, bet tam nav nekādas jēgas.
12.01.2014 19:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Piekrītu čāčai :D
12.01.2014 21:29 |

Reitings 313
Reģ: 12.01.2014
Nedomāju, ka ir īsti jēgas uzturēt kontaktu ar tādu cilvēku. Pat, ja sanāks, diez vai jutīsies ērti viņas klātbūtnē, zinot, cik nelietīgi "draudzene" ir izturējusies. Protams, var jau pateikt savu viedoklī, bet tas ir jādara tieši un skaidri- acīs. Varbūt viņa vispār ir tāda tenku vācele un par visām savām draudzenēm tā runā apkārt? :)
12.01.2014 21:31 |

Reitings 28
Reģ: 12.09.2013
Iesaku tev parunāt uz aci ar šo cilvēku, jo nereti gadās, ka tas cilvēks tevi nemaz nav aprunājis un tāpēc izturas kā parasti, pat nenojaušot par tavām iekšējām dusmām un atsvešināšanos. Man bija šāds gadījums, ka draudzene sāka izvairīties no manis, neatbildēja uz sms un zvaniem, sapratu, ka kaut kas īsti nav kārtībā. Uzmeklēju viņu un konkrēti jautājumu, jo biju reālā neizpratnē. Izrādījās, ka vainīga bija meitene, kura bija izdomājusi šīs pasakas un sastāstījusi to manai draudzenei. Visu izrunājām un mūsu starpā viss bija kārtībā, tāpēc iesaku visu darīt uz aci, jo tie kopīgie draugi, iespējams, arī vienā un tajā pašā maisā metami.
12.01.2014 21:40 |

Reitings 435
Aprunāt citus ir stulbi! Bet pajautā tieši, ka esi dzirdējusi, ka runā par tevi aiz muguras. Pajautā, kad nu? Kāpēc? Bet esi pārliecināta, RUNA IR PAR TEVI un tu nevari ļaut, ka par tevi runā tā saucamie "draugi" aiz muguras. Tad tie nav draugi un tas jāpasaka, nevienam cilvēkam dzīvē nevajadzētu būt tādiem draugiem, kas slikti runā aiz muguras!
12.01.2014 21:43 |

Reitings 25
Reģ: 19.02.2013
Varbūt viņa vispār ir tāda tenku vācele un par visām savām draudzenēm tā runā apkārt?

Tieši tagad domāju, ka pat par savām vistuvākajām draudzenēm ir izteikusies kaut ko sliktu un citas arī aprunā manā klātbūtnē. Protams, nav tā, ka visu sarunu tiek kāds aprunāts, bet kaut ko jau pasaka.
Piemēram, acīs saka, cik tu šodien labi izskaties utt., bet citiem sastāsta ko pavisam citu.

Trishha, nē, šajā gadījumā nebūs tas. Esmu pārliecināta un tas jau notiek otro reizi, kad uzzinu, ka ir bijušas nejaukas runas man aiz muguras.
12.01.2014 21:55 |

Reitings 313
Nu tad nav brīnums, ka par tevi arī ko stāsta..viņa varbūt tā nemaz nedomā, nekā personīga,tikai tāds hobijs- jāpasaka par kādu kas slikts, lai kompensētu to, kā pašai nav :D
12.01.2014 22:01 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
Visu nelasīju, bet zinu, ko es darītu.
Vispirms šo cilvēku nosēdinātu sev blakus un paprasītu tieši, kas par lietu. Ka esmu dzirdējusi par tādu un tādu informāciju, vai viņš nevar kaut ko paskaidrot.

Jo es esmu saskārusies ar tādām čūskām, kas sagrozīs jebkuru tekstu. Tie klusie telefoni darbojas drausmīgi! Pateicu draugu pulkā par citu paziņu, ka īsti nesaprotu viņas gājienus konkrētā situācijā (neviens nesaprata!!!), bet pēc tam dabūju dzirdēt, kāda čūska un divkose esmu. Kaut pati biju viņai teikusi, ka nesaprotu viņas domu gājienu. Nezinu tieši, kas viņai tika padots tālāk, bet viņa uz mani apvainojās un vairs nerunāja. Sapratu, ka nu i nafig, man arī nevajag. Tomēr pati arī sapratu, ka, ja situācija būtu otrāda, es, visticamāk, painteresētos, ko cilvēks par mani ir teicis. Bet tas gadījumā, ja tas otrs man būtu svarīgs. Ja ar šo cilvēku jau tā nevarētu atrast kopīgu valodu, tad vienkārši pārtrauku komunikāciju un miers.
12.01.2014 22:13 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kameer vinjaa kaads klausiisies un maas ar galvu-jaa, jaa, tieshaam slikti izskatiijaas, tikmeer vinja taa dariis,jo taa ir norma. Arii tu pati vinjai noteikti neesi aizraadiijusi, kad vinja tev saka,kko sliktu par citaam draudzeneem, tpc vinja uzskata,ka tas ir normaali. Vai arii kaa-ar tevi kopaa vinja var aprunaat, bet ja neesat kopaa-cieshi turees muti?
Aizraadi un mozh naakamreiz padomaas, bet ja visi klausaas mutiiti paveerushi un ja veel piebalso klaat, nu tad ju tu arii iisti neesi labaaka.
12.01.2014 22:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits