Draudzīgs cilvēks...

Reitings 22
Reģ: 09.11.2013
Sveikas!:)

Es pati pēc dabas esmu intraverta, bet nedomāju, ka galīgi nedraudzīga. :D Tomēr šīs īpašības dēļ man pēc vidusskolas pabeigšanas īsti nav draudzeņu, ar ko kopā pavadīt brīvo laiku...

Kā jūs raksturotu draudzīgu cilvēku, vai arī, ja jūs sevi uzskatāt par draudzīgu, tad kā jūs raksturotu sevi? Varbūt es vienkārši nezinu, kā to pareizi darīt - draudzēties :d.
11.01.2014 20:13 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
tb draudzīgs
11.01.2014 21:37 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
tb :D
Man šķiet, ka ne vienmēr, ja cilvēks ir draudzīgs, tas nozīmē, ka viņam ir īsti draugi. Es pati esmu intraverta un diezgan nesabiedriska, bet man ir ļoti labi un tuvi draugi.
11.01.2014 21:39 |

Reitings 22
Reģ: 09.11.2013
Paldies, meitenes! Pa visām kopā jūs noteikti atbildējāt uz maniem jautājumiem! :)
11.01.2014 22:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es pati esmu videeji draudziiga. Vienmeer ieturu ar nepaziistamiem vai mazpaziistamiem cilveekiem distanci un nelabpraat runaaju par savu personiigo dziivi, ja kaads lien paari robezjai, varu kljuut nedaudz indiiga. Viegli varu uzsaakt sarunu ar cilveeku, speeju komuniceet par gandriiz jebkuru komentu, ar paziistamajiem vienmeer sasveicinos un apjautaajos kaa iet.
11.01.2014 23:07 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Madlēna, neesi vienīga, tas nenozīmē, ka neesi nedraudzīgs cilvēks, ja esi intraverts ;)

Es arī esmu intraverta, varbūt mazliet pat sociopāts, jo man nepatīk burziņi lielās draugu masās, jo jūtos ka neiederos ne starp tiem cilvēkiem, ne vidē. Varbūt pie vainas ir arī tas, ka es nespēju uzturēt tukšas sarunas ar cilvēkiem, par laika apstākļiem vai šmotkām :D Ir pagrūt atrast cilvēkus apkārt ar kuriem būtu vienādas intereses un uzskati... līdz ar to dziļākas sarunas.par nopietnākām tēmām, bet esmu vēl to cilvēciņu meklējumos
Ir iegūts skolas laikā pāris cilvēki, kurus varu saukt par draugiem, bet īstas tuvas sirdsdraudzenes vairs nav, bija, bet pievīla, un pievīla smagi, jo ir grūti no jauna uzticēties cilvēkiem.
11.01.2014 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits