Par sevi varu teikt, ka esmu draudzīga, bet nedaudz kautrīga, tāpēc pirmā parasti neskrienu draudzēties, man grūtāk dabūt to 1.kontaktu ar cilvēku, bet kad tas tomēr notiek, tad viss ir kārtībā, pļāpāju un šķiet, ka cilvēkiem ar mani ir forši :) Bet gribu pastāstīt par 1 dīvainu dzīves pieredzi...
Esmu strādajusi vienā darbavietā (aptuveni 1 gadu) ar ļoti foršām meitenēm, no kurām ar vienu sadraudzējāmies jau 1.darba dienā, tiešām bija kā tāds klikšķis ( :D ), mums ļoti "sapasēja", tad nu gājām pēc darba kopā izklaidēties, darbā ākstījāmies, jokojāmies un smējāmies vienā laidā, viņa man uztaisīja superforšu pārsteigumu dzimšanas dienā, ko noteikti nebiju gaidījusi (it īpaši jau no darba kolēģes!!), tad mēs sevi likām vienās darba maiņās, kaut arī pārējās meitenes arī bija ļoti foršas, bet mums gribējās strādāt kopā... Jo tiešām bija ļoti labs kontakts, bija līdzīgas intereses, bija par ko parunāt ĀRPUS darba! :)
Nu jā un tad dažādu iemeslu dēļ, es no tā darba aizgāju un viss, kontakts pazuda kā nebijis... Teikšu godīgi, es viņai esmu rakstījusi un zvanījusi, viņa man - nē, nevienu reizi... Tad vienā brīdī tas man uzsita dusmu! Es pat līdz galam nesapratu, vai starp mums bija draudzība vai kas? Un kā var tā vienā brīdī cilvēks vairs neinteresēt? :( Diezgan sāpīga pieredze, jo likās, ka šī meitene tiešām ir mana sirdsdraudzene...