Esmu nonākusi varētu teikt strupceļā.
Šobrīd esmu beigusi labu augstskolu un strādāju nepārāk labiatmaksātā darbā (jau gadu), bet ar karjeras izaugsmes iespēju pēc kādiem 3-7 gadiem (kas būtu jau ļoti apmaksāts darbs) un kursu iziešana jau tagad, kas vajadzīgi profesijai.
Bet tad vēl ir piedāvāta iespēja strādāt ārzemēs starptautiskā uzņēmumā pa to pašu tēmu par ko strādāju tagad.
Un tad vēl ir sapnis pa rsavu uzņēmumu, bet - nav ne naudas lai uzsāktu (kas protams nav svarīgākais), ne arī kaut mazākā aizdoma kāda sfēra/lieta kas mani interesētu..vienvārdsakot man īsti neinterisē nekas :D Plus vēl spiediens no ģimenes par to, ka man jāizdomā kas patīk un jāiet uz to utt
Un tātad nevaru izšķirties - pamest darbu un doties iespējams labākas laimes meklējumos, palikt darbā un cerēt uz labāku nākotni, kas pat nezinu vai sagādātu man kādu dzīves apmierinājumu strādājot kādam citam...
Un vispār pat ja izvēlētos doties uz šo starptautisko uzņēmumu strādāt, tad no pašreizējā darba privātā sektorā ar būtu grūti aiziet, jo uz mani liek cerības...
Tātad nezinu ko darīt....Vai Jūs jau uzreiz pēc augstskolas zinājāt kas ir jūsu dzīves sapnis/aicinājums? Varbūt kādi ieteikumi?