Atstāt mantas pie vīrieša

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Pēc cik ilga laika jūs sākāt atstāt kaut kādas mantas pie vīrieša mājās? Ja regulāri paliekat pie viņa pa nakti. Vai arī visu vienmēr savācat un nēsājat līdzi. Protams, runa te nav par kopdzīvi un tādām lietām. Bet tīri randiņu posmā, kad pie viņa nakšņojat, dzīvojaties brīvdienās.

Vairākus mēnešus tiekos ar vīrieti un visu laiku staigāju apkārt xxl izmēra somu :D Kaut kā ienāca prātā doma, ka varētu kaut ko pie viņa atstāt, piemēram, kādas mājas drēbes, kosmētiku.

Esmu pārskatījusies sex and the city, negribu, lai man iznāk kā tur :)
11.01.2014 11:43 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pec 4 meneshiem tas tik butu normali, ka kaut vai kosmetikas macins stavetu pie vinja- ar zobu birsti, pastu, kremu, kaut vai matu gumiju....
Man ar bija ta, ka pateicu, ka apnicis taas mantas staipit - pats aizveda uz drogam un visu man nopirka :D
11.01.2014 12:26 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Iespējams, ka viņš nemaz nav iedomājies par to, ka varētu savas mantas atstāt.
Un, ja nav iedomājies, tad arī varbūt pagaidām negrib neko ūber nopietnu.
Nezinu , ko ieteikt, ieminies, ka smaga soma, vai, ka rotas atstāji, lai viņš aizdomājas un moš atvēl kādu stūrīti.
11.01.2014 12:32 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Neredzu problēmu parunāties ar vīrieti, noskaidrot viņa viedokli par mantu atstāšanu.

Mans vīrs, jau pirmajā reizē, kad braucu pie viņa ieveda veikalā un teica, lai paķeru visu, kas man nepieciešams, bez kā nevaru iztikt. Līdz ar to bija 2 komplekti ar pirmās nepieciešamības precēm. Viens bija viņa mājās, otrs savās ar visiem pārējiem pričendāļiem. Bet tā kā mēs vairāk dzīvojāmies pie manis (nejūtos ērti svešās mājās), tad nekas praktiski nav izmantots vēl joprojām. Ar viņa mantām darijām līdzīgi, skuvekļus, zobu birsti u.tt. sapirkām otru komplektu..
11.01.2014 12:36 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
protams,tādas lietas,kā zobu birste,kāda kosmētika,mājas drēbes,to jau var atstāt,kāpēc ne,vnk izrunāties,pasaki kā ir,nav ko gaidīt,ka pirmais ieteiks,tādi nu tagad tie vīrieši:)
11.01.2014 12:43 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Mans pats teica, ka man vajag viņa mājās turēt kādas casual drēbes un dušas lietas.

Domāju, ka tev vienkārši jāpajautā vai neiebilst, ja šo to atstāj. Gan jau ,ka viņš nenesīs tev tās mantas atpakaļ kā Big :D
11.01.2014 14:21 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man vienmēr liekas nedaudz dīvainas šādas problēmas. Ja cilvēki ir attiecībās, tad, manuprāt, loģiski, ja viņi savā starpā runā! Labi, varbūt ne gluži otrajā, trešajā randiņā, bet pēc ilgāka laika kopā būšanas, kad nedēļas nogales tiek pavadītas kopā un meitene jau dodas pie puiša ar XXL somu, tad nevajadzētu būt problēmai izrunāt ar puisi par mantu atstāšanu utt.
Es viennozīmīgi runātu - izklāsti viņam visu to pašu, ko izklāstīji te un viss būs kārtībā!
11.01.2014 16:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits