Darbs animatoram Kanāriju salās. Pieredze nav nepieciešama jo vienu mēnesi ir apmācība.jāzina angļu val.sarunvalodas līmenī,jādraudzējas ar sauli,japatīk sports,dejošana un skatuve.darbs nav grūts bet prasa daudz energijas.dzīvošana un ēšana viesnīcā pilnīgi bez maksas.izbraukšana 26.janvārī kopā ar mani jo pati ari tur strādāju.raksti un sūti cv uz [email protected],bet lūdzu tikai tās kuras ir gatavas braukt jau 26.janvāri.viss ir droši pati jau tur strādāju ilgu laiku.
Darbs animatoram, bet pieredze nav nepieciešama :D turklāt jāmāk dejot un darbs prasa daudz enerģijas... Vai man tikai tā liekas, vai ar animatora darbu sakarība maza? Izklausās vairāk pēc dejotājas "ap stieni" pieprasījuma :)
Darbs animatoram, bet pieredze nav nepieciešama turklāt jāmāk dejot un darbs prasa daudz enerģijas... Vai man tikai tā liekas, vai ar animatora darbu sakarība maza? Izklausās vairāk pēc dejotājas "ap stieni" pieprasījuma
Cik esmu saskārusies, tad normālas prasības priekš animatora
Un kādai tad, jūsuprāt, animatoram jābūt pieredzei???Viņi jau pa lielam tur vienkārši tusē, izklaidē atpūtniekus un taisa šovus. Vismaz, cik esmu redzējusi animatorus, tad galvenais, lai šie būtu smuki un atraktīvi.
Nezinu par šo darbu, ko piedāvā autore, bet manas paziņas, kas brauca uz Grieķiju strādāt, arī brauca bez jebkādas pieredzes, jo viņus apmācīja uz vietas - tas pats animatora darbs - nebija vajadzīga pieredze, tik cik valodu zināšanas un vēlams, ja būtu bijis kāds sakars ar sportu, bet ja ne, tad tas nekas... :)
Stulbus jautājumus uzdod tikai tās,kuras acīmredzot nav redzējušas, ko animators dara.
Man šķiet forša iespēja tām/tiem, kuriem gribas piedzīvojumu un kaut kur prom aizmukt. :)
Kā tur ar samaksu?
Es nesen biju Ēģiptes kūrortā, kur bija vienkārši superīgi animatori. Bāc, būtu es jaunāka, arī gribētu. Lai gan darbs tikai izskatās viegls un baigā izklaide, tomēr slodze arī ir pamatīga.
raccon, kurā viesnīcā biji, ja nav noslēpums?
Man arī atliek tikai apbrīnot to enerģiju un izturību visiem smaidīt, daudz kustēties, agri celties un vēlu iet gulēt.
Jasmin man arī tā likās, ka tie ir tie cilvēki, kas taisa animācijas ar datorgrafikas palīdzību, tāpēc arī sludinājums izklausījās vareni amizants :))
Tezaurs saka šādi:
animators
1. Mākslinieks, kas veido animācijas filmas; animācijas speciālists.
2. Tūristu padomdevējs un brīvā laika nodarbību organizators atpūtas vietās, brīvdienu viesnīcās kā arī bērnu un jauniešu vasaras nometnēs.
Samaksa ir sākot no 600eiro,atkarigs cik ilgi strādā.ir ari tējas naudas piemēram,ja novadi smiekligi un interesanti kadu sporta nodarbību vai pieskati viesnīcas klientu bērnus.it kā alga nav iesākumā dikti liela,bet visi pārējie apstākli ir lieliski un pasauli var redzēt.