Neizturēju...

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Es neizturēju to, ka draugs, būdams ceļojuma laikā, dienā atraksta man labi ja rindiņu pa skype un vienu bildīti, un pateicu, ka jūtos pamesta un aizmirsta un tas galīgi nav tas, kā es gribu justies attiecībās :( Visa mana apņemšanās, ka būšu mīļā, jaukā, smaidīgā draudzene ir noskalota podā :( Puņķi un asaras...
Jautājums nekāds nav, vienkārši gribēju nolaist tvaiku un varbūt, ja kādai ir kāds padoms vai pašas pieredze, lūdzu, padalieties. Man šobrīd tiešām smagi :(
10.01.2014 09:03 |

Reitings 8272
man šķiet, ka, jā.
piedevām vēl rakstīja, ka viņai skauž, ka puisim iet labāk nekā viņai.
10.01.2014 11:29 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Ja Tev tiešám patîk šis puisis un vèlies vairák uzmanîbas no viña puses, liec viñu mierá. Šis strädá. Un jo mazák pievèrsîsi uzmanîbu viñam jo vairák viñš Tev. Tu viñam liksies interesantáka un iekárojamáka ja Tev bús savas lietas,intereses,nodarbošanás
10.01.2014 11:30 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ir vēlviens ieteikums:
izlasi grāmatu "Vīrieši ir no Marsa, sievietes - no Venēras".
10.01.2014 11:36 |

Reitings 613
Paldies par ieteikumiem! Mēģināšu saņemt sevi rokās un turēties no skype pa gabalu. Nu vismaz dažas dienas
10.01.2014 11:36 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
To grámatu ir iespèjams online lasît?
10.01.2014 11:38 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Kas nekad neatļautos pačīkstēt puisim, ka pietrūkst

Pag, pag. Te gluži nav stāsts par nečīsktēšanu, ka pietrūkst, domāju drusku jau visas pačīkstētu, bet Tavā gadījumā tā ir paranoiska smadzeņu pi*ana (atvainojos).
Nu, ja Tevi tik ļoti neapmierina, ka viņš Tev katru dienu neraksta romānus, tad šķiries, velns ar ārā! Nu ko vēl Tev pateikt?
Galvenais, ka Tu saproti to, ka viņš negrib rakstīt, bet tāpat drāz viņam prātu. Nu nemainīsies viņš tā uz sitiena. Ja Tevi tāds puisis neapmierina, ir iespēja meklēt citu, ļaujot šim mierīgi ceļojumu izbaudīt.
10.01.2014 11:39 |

Reitings 2248
P.s. Man žēl tā puiša, kad viņš atgriezīsies mājās.
10.01.2014 11:40 |

Reitings 613
Womankind, esmu lasījusi to grāmatu.

Racoon, kāda vēl smadzeņu skalošana! Tā nu gan nav! Es vienkārši pateicu viņam, ka jūtos pamesta novārtā un ka man nepietiek ar vienu skype rindiņu dienā.
10.01.2014 11:43 |

Reitings 2248
Nepaslinkoju un paskatījos, cik tēmas šī dāma ir uzcepusi par vienu un to pašu topiku...Njā...
10.01.2014 11:46 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man ir sajūta, ka te dažas vienkārši pietēlo, ka ir nez kādas supermeitenes, kas ikvienā situācijā var palikt vēsas un nesatricināmas :D

Es tevi pilnībā saprotu, arī esmu ļoti emocionāla un man dzīvē ir bijušas daudz līdzīgas situācijas, kā tev, tikai tagad sāku just, ka lēnām no tā izaugusi būšu un spēju savas emocijas daudz vairāk kontrolēt, arī attiecības līdz ar to lēnām uzlabojas. Diemžēl neko gudru tev pateikt nevaru, tas vienkārši ir jāizdzīvo un ar laiku spēj uz tādām lietām skatīties ne tik emocionāli. Es arī visu laiku sevi žēloju un tikai teicu- man sāp tas, man sāp šitas, un tad es vienā brīdī sapratu, ka spēju kaut kā to visu laist sev garām un tik ļoti uz to nekoncentrēties, tas notika tad, kad biju pašķīrusies ar savu draugu pēc 7 gadu attiecībām. Tad gadu minimāli kontaktējāmies, sagājām atkal kopā. Sākumā arī pieprasīju daudz uzmanību, esmu tāda, kam to vajag kā ēst. Viņš arī būtībā man ļoti daudz uzmanību pievērsa, bet man vajadzēja vēl un vēl. Bet tad kaut kā es sapratu, ka varu koncentrēties vairāk savām lietām un vajadzībām, es kļūstu tad tāda starojoša uzreiz un draugs man arī vairāk pievēršas uzreiz, jo visiem patīk pašapzinīgas un starojošas sievietes.

Mans ieteikums tev - izdari kaut ko foršu. Ja nav naudas, piemēram, izlasi kādu grāmatu, vai kā citādi sevi pilnveido, un tad to visu kādu dienu pastāsti viņam, ar starojošām acīm. Savācies un kļūsti interesantāka, pozitīvāka, kad sazinaties un tu redzēsi, viņa attieksme mainīsies. Veiksmi :)
10.01.2014 11:46 |

Reitings 1493
man laikam tas nespīd, jo esmu tikai vienas rindiņas vērta

Pag, pag, es vēl lasīšu pārējo diskusiju :D Bet šo es nevarēju nenokomentēt :D
Dārgā sieviete! Vai Tu neiedomājies, ka vīrieši jau pēc dabas nav pārāk daiļrunīgi?
Vai Tu neiedomājies, ka ceļojumos iespaidu ir tik daudz, ka tos tā pilnvērtīgi apstāstīt - nu tad tur katru vakaru 2 h jāsēž. Un tas ir laiks, kas atrauts no tā ceļojuma, atpūtas. Tad kāpēc viņš tur brauca? Lai Tev tiešsaistē nepārtraukti translētu visus savus iespaidus?
Nē, cilvēks atpūšas!
Ļauj taču viņam to.
Bet, fui, vēl scēnu uztaisa, ka, cilvēks promesot, Tev mazāk laiku velta :D Nu dāaa... :D
10.01.2014 11:47 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Jā, ja viņš būtu prom nedēļu, kaut vai divas, es arī netraucētu.

Neņem ļaunā, bet pēc Tavām izveidotajām diskusijām man ir radies iespaids, ka ja viņš pat būtu prom 3 dienas, Tu neliktos mierā!
10.01.2014 11:52 |

Reitings 1493
Nu labi, izlasīju pārējo, un palieku pie tām pašām domām :D
Piedevām - puisis nav vainīgs, ka bez viņa, kā izklausās, Tev ir švaki ar savu pārējo privāto dzīvi. Vai tiešām vienīgos iespaidus, izklaidi sniedz satikšanās ar viņu? No malas šādas attiecības izklausās visai smacējošas...
10.01.2014 11:53 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ja tu esi tā pati meitene, kas rakstīja par puiša ceļošanas hobiju, kas ir viņa sirdslieta, tad, vai tu tiešām sagaidi, ka viņs tev sazin ck reizes dienā atskaitīsies, ko dara, ja ir aizbraucis iepazīt citu valsti un atpūsties tur?? es konkrēti nevaru iedomāties tādu situāciju, jo parasti pašai esot ceļojumos sazvanamies reizi pāris dienās vai vakaros pačatojam skype. mana ta brīža prioritāte ir maksimāli izbaudīt vietu un valsti, kurp esmu devisies. tā ka atslābsti un pieņem to, citādi tas labi nebeigsies, ja neļausi viņam mierīgi nodoties tam, kas viņam patīk.
10.01.2014 11:57 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
apmainamies ar puišiem? :D manējais man izēd pusi smadzeņu, ja gadās, ka vienu dienu es viņam uzrakstu vienu frāzi ''piedod čabulīt, esmu aizņemta, sazvanamies rīt''. tad viņš rīko histēriju, ka esot dusmīgs, pamests novvātā un ka es nesaprotot, cik tas ir svarīgi. Arguments, ka es strādāju, viņam nav arguments. Domāju, ka jūs saprastos :D
10.01.2014 11:58 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Būtībā problēma ir pašapziņā. Tev viņa ir jāpabaro. Tikko atcerējos pēdējos savus gadījumus, kas man to pabaroja.

1. Kad ar draugu gājām uz Sporta klubu, uz zāli, biju vienīgā meitene starp visiem vīriešiem, jo meitenes zālē nedarbojas parasti, visi skatījās uz mani, draugs uzreiz man bija klāt kā likts un neizlaida no acīm :D

2. Kad bijām vasarā aizbraukuši ar kvadracikliem braukt. Meitenes visas čammājās, bet es laidu tādā ātrumā kā džeki, draugs bija sajūsmā un varēja just, ka lepojās, arī visu laiku pieversās man.

Vispār tagad atceros, ka visur, kur esmu bijusi AKTĪVA un STAROJOŠA, uzmanība man uzreiz bija ļoti daudz no viriešiem. Es māku labi slēpot, labi slidot, esmu ļoti komunikabla. Visos šajos gadījumos uzmanības man netrūkst. Bet kad sēžu mājās , čīkstu, ļaujos emocijām , tad uzmanību varu nesagaidīt. Ceru, ka tev kaut kas derēs no manas pieredzes.
10.01.2014 12:02 |

Reitings 8272
ir pagājušas tikai 2 nedēļas un tu jau esi uztaisījusi 2 skandālus. neiet jau runa, ka tu nevari pateikt, ka tev puiša pietrūkst. tu vari pateikt. bet tas, kādā veidā tu to pasaki, liek viņam, nevis justies slikti par neizdarīto, bet vnk izbesīties. tu jau uzreiz brūc virsū un gandrīz jau apvaino. tā nav mīļa sailgošanās. padomā par to, cik slimīgu iespaidu tu radi puisim. tu kaut vai katru dienu vari teikt, ka viņš tev pietrūkst, bet tu jau pat nepateici tieši tādiem vārdiem. tu uzreiz gribi likt viņam justies slikti. domā, ka pēc kā tāda viņš vēl vsp vēlas tevi redzēt. viņa vietā es diez vai tevi vēlētos satikt vairāk..
tu varbūt iesaki viņam vai aicini vienreiz nedēļā dalīties ar tevi iespaidos vairāk, nekā iepriekš. neiedziļinies sīkumos, cik ļoti vairāk un kādā veidā. bet, ja tu bļauj, ka tev ir par maz, viņš nezina, cik tev būs pietiekoši un vai tas vispār būs pietiekoši. un beigās viņš vēl paliek vainīgs, ka tagad tev vairāk veltīs uzmanību. tu gribi, lai otrs pats visu izdomā, ir ideāls, bet tu taču nograuz otru līdz kauliem un tos vēl sāc skrubināt. ar pārmetumiem tu neveicināsi to, ka viņš tev vairāk rakstīs vai zvanīs. viņš tev varbūt vienu vakaru uzzvanīs, bet pēc tam viņš vēl vairāk atsvešināsies.
ja tev viņš pietrūktu, tu būtu mīļa, nevis naidīgi noskaņota.
10.01.2014 12:03 |

Reitings 283
Reģ: 10.02.2009
Nelasīju visu, bet nu nezinu....iedomājies tu esi ceļojumā...staigā pa skaistām vietām, mēģini ķert visus mirkļus...vai tev būtu jāsēž uz vietas un jāsuta sms, vai skaipā, kas jāraksta? tā tak ir ceļojuma izniekošana. iedomājies sevi viņa vietā, jā uzmanību gribās mums visām, bet ar šādām lietām, nepadomājot kā viņs jūtas, ka nevar izbaudīt ceļojumu, jo jājūtas vainīgam, ka tu esi mājās, vēl zāgē vislaik..nu beidz, vins atbrauks iespaidu pilns, laimīgs un gribes sev pretī arī laimīgu meitene, kas viņu sagaida, nevis meitenei, kas bez viņa nekā nespēj sev mieru rast...
10.01.2014 12:04 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Es diemžēl esmu pilnīgi pa nullēm, bez naudas, tāpēc baigie tusiņi atkrīt

Nu tad principā noorganizē sev nodarbi-atrodi darbu, būsi aizņemta un nopelnīsi naudu!
10.01.2014 12:04 |

Reitings 2248
Man drīz jābrauc komandējumā, jānobrīdina draugs, ka katru dienu gribu saņemt detalizētu atskaiti par katru viņa soli, kāmēr būšu prom:) Ar vienu rindiņu nepietiks!
10.01.2014 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits