Dīvaini nē, bet neierasti tas liekas, ja ir 25 un uz augšu un cilvēks vēl ir nevainīgs. Vienkārši minoritāte sabiedrībā, tāpēc.
Ja runā tieši par vīriešiem, tad - 22. Līdz +/- tam vecumam tas nešķiet nepierasti, jo ir puiši, kuri tiešām daudz pievēršas sportam, mācībām tīņu gados, nedzer, neballējas daudz, tad ir augstskola vai darbs un kaut kā vienkārši "nerodas iespēja" :D.
Un, atbildot uz jautājumu - nē, nesatiktos. Man vienmēr šī nevainības taupīšana no vīriešu puses saistās ar kristietību un ar ļoti pārliecinātu kristieti es netiktos, tāpat kā ar ļoti pārliecinātu jebkuras citas reliģijas pārstāvi. Ja tas nav reliģijas jautājums, tad tik un tā man rastos līdzīgas domas kā kristai - ka, ja cilvēkam līdz 30 gadiem ne brīdi (!) nav bijusi tik nepārvarama vēlme pēc seksa, lai tam ļautos, tad mums vai nu nesaderētu seksualitātes vai arī šim cilvēkam ir biedējoši robotiska paškontrole. Tāpat arīdzan - ja līdz 30 gadiem nav bijis sekss, tas nozīmē, ka 95% nav bijušas arī nopietnas attiecības un tas man liktu domāt, ka tur ir apakšā kādi sociālpsiholoģiski zemūdens akmeņi.