Sveikas, vai kāda no Jums nav sūtījusi apģērbu no šīs mājas lapas? Mani interesē kā tur ir ar apģērbu izmēriem, jo pēc izmēru tabulas sanāk viens, bet cilvēku komentāros lasu, ka tabula ne pavisam neatbilst preces izmēram.
Padalieties lūdzu ar info, ja kāda sūta no šīs lapas!
Apģērbu neesmu, bet pirms pāris dienām, paņēmu telefona vāciņus.
Kas attiecas uz izmēriem, domāju tas ir stipri atkarīģ no sellera. Ja vēlies precīzu informāciju raksti pašam pārdevējam, lai atsūta parametrus centimetros, tad varēsi nomērīties un sapratīsi. Uz baigo kvalitāti es necerētu, tomēr ķīnas ražojums par salīdzinoši mazām naudām, nekas super labs tur nevar būt.
Ir izveidota speciāla diskusija, kur meitenes dalās ar aliexpress pirktajām mantām un dažādiem ieteikumiem, pameklē arhīvā. Arī ebay diskusijā šis tas ir atrodams.
Ieteiktu pievērst uzmanību aprakstā norādītajiem izmēriem (skaties uz cm). Ja atnāk neīstais, tad tā ir pārdevēja vaina.
Esmu sūtījusi žaketi, ar izmēru viss ir bijis ok, bet apavus es nepasūtītu, tā pat arī veikalā nepirktu bez mērīšanas, jo var arī nederēt, vismaz manām kājām, citreiz man ir 39. izmērs, citreiz 38., citreiz abi neder, vajag 38 ar pusi meklēt.
meitenes... kā var atrast atsauksmi konkrētai lietai, jūs te dažreiz iemetat linkus, kur safočēts šis tas un dota atsauksme (krievu forumos parasti, ja nemaldos)...
Doreen89
Vai par šādu neprecizitāti var prasīt pilno refundu vai teikt, lai sūta citu bez maksas? - obligāti! izklāj kreklu uz plakanas virsmas, piestiķē klāt mērlenti un nobildē. ver vaļā disputu un bildi klāt. ja sellers piedāvā tev daļēju refund, nepiekrīti. ja saka, lai sūti atpakaļ un tad atgriezīs pilnu summu, nepiekrīti. man bija identiska situācija, tikai tie 10cm bija mīnusā nevis plusā. Ali atgrieza visu summu.