Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vienā mājā ar narkomānu!

 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kas zina kas nē, esmu sekojusi savai mīlai un devusies viņam lîdzi uz ārzemēm! No janvara bijam atradusi- jau esam samaksajusi naudu par dzivokli, bet ar visiem svetkiem un klapatam dzivokla saimnieks mums pazinoja, ka varesim ievakties tikai 20.janvari!ka pagaidu variantu mans draugs caur darba kolegiem uzzinaja, ka blakus darbam ir viena gimene ar milzigu maju un mekle irnieku istabai! Maja milziga, esmu saskaitijusi vismaz 5 gulamistabas pat neesot bijusi otra majas dalja! Vins seit dzivo kops decembra un es atbrraucu pirms svetkiem ar tadu domu, ka varesim tak janvara pirmajas dienas ievakties jaunaja maja... Par cik viss atkrita- japaliek mums vien ir shaja skaistaja istabinja! Shaja maja dzivo sieviete un virietis- majas saimnieki un vinju dels, ka ari vel kada meitene, kuru nekad neesmu ne redzejus ne dzirdejusi... Tatad nu dzivojam sheit visi viens otru neredzot lidz bridim kad-
Sodien iegaju vannas istaba ko it ka lietojam tikai mes abi un mana acu prieksha- karote un plastmasas uzgalis no slirces!!! Un izlietnes asins traips!!!! Tas nozime ka musu aizdomas par to, ka tas dels lieto narkotikas ir patiesas! Draugs teica-es parunasiu ar vina vecakiem- baac! Man lidz tam 20 datumam vel te jaizdziivo!
Sobrid es nesaprotu ka uzvesties- mes viens otru seit neredzam, nedzirdam, bet.... :(
09.01.2014 07:22 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Es domāju nevajag sākt ar sarunu no tēmas "jūsu dēls ir narkomāns". Vienkarši pārrunājiet vēlreiz to, kura tieši mājas istaba un palīgtelpa skaitās jūsu, un vai tas būtu iespējams, ka to apmeklējat tikai jūs. Tādā ziņā dodot mājienu.
Ne vienmēr vecāki grib, lai sveši cilvēki zin, ka viņu bērns ir narkomāns. Un domāju, ka viņi paši labi zin šo faktu, jo ja cilvēks lieto intravenozās narkotikas, to nevar nepamanīt. Izlidosiet vēl abi ar visiem čemodāniem.
09.01.2014 08:46 |
 
Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Piekritīšu bellakilla, es arī nebūtu uzreiz tā pa tiešo teikusi (kamēr tas nav skāris tieši jūs personīgi-piem, pazudusi nauda vai kas cits materiāls)
09.01.2014 08:50 |
 
10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Nepiekritīšu meitenēm, tā kā narkotiku lietošana Lielbritānijā ir aizliegta ar likumu un krimināli sodāma. Fakts, ka Jūs zināt, ka minētā persona lieto narkotikas un neziņošana atbildīgajām iestādēm, padara Jūs par līdzatbildīgiem. Saprotu, ka Jūs esat īrnieki, tāpēc, ja arī Jūs nevēršaties policijā, vismaz parunājiet ar vecākiem - no sērijas "Just for Your Information". Ja viņi zina, tad viņi ir līdzatbildīgi, ja ne - varbūt spēs delam palīdzēt (pāriet uz alkoholu... :D)
09.01.2014 09:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits