Kas zina kas nē, esmu sekojusi savai mīlai un devusies viņam lîdzi uz ārzemēm! No janvara bijam atradusi- jau esam samaksajusi naudu par dzivokli, bet ar visiem svetkiem un klapatam dzivokla saimnieks mums pazinoja, ka varesim ievakties tikai 20.janvari!ka pagaidu variantu mans draugs caur darba kolegiem uzzinaja, ka blakus darbam ir viena gimene ar milzigu maju un mekle irnieku istabai! Maja milziga, esmu saskaitijusi vismaz 5 gulamistabas pat neesot bijusi otra majas dalja! Vins seit dzivo kops decembra un es atbrraucu pirms svetkiem ar tadu domu, ka varesim tak janvara pirmajas dienas ievakties jaunaja maja... Par cik viss atkrita- japaliek mums vien ir shaja skaistaja istabinja! Shaja maja dzivo sieviete un virietis- majas saimnieki un vinju dels, ka ari vel kada meitene, kuru nekad neesmu ne redzejus ne dzirdejusi... Tatad nu dzivojam sheit visi viens otru neredzot lidz bridim kad-
Sodien iegaju vannas istaba ko it ka lietojam tikai mes abi un mana acu prieksha- karote un plastmasas uzgalis no slirces!!! Un izlietnes asins traips!!!! Tas nozime ka musu aizdomas par to, ka tas dels lieto narkotikas ir patiesas! Draugs teica-es parunasiu ar vina vecakiem- baac! Man lidz tam 20 datumam vel te jaizdziivo!
Sobrid es nesaprotu ka uzvesties- mes viens otru seit neredzam, nedzirdam, bet.... :(