Es brauktu, bet nodrošinātos-
1. Lūgtu precīzu viņa mājas adresi
2.Iemestu google.maps kas un kā, lai zinātu kur tā atrodās, apskatītu to pilsētu un apskatītu, kur ir tuvākais policijas iecirknis + noskaidrotu kāds numurs ir policijai Holandē un Latvijas vēstniecības numuru, ja tāda tur ir.
3. Ņmetu līdzi mobilo telefonu ar starptautisko pieslēgumu un piezvanītu mammai (vai tēvam), kad esmu klāt + katru dienu, ka viss o.k. To es arī pateiktu tam puisim, ka man ģimene ļoti uztrauksies un tāpēc ņemšū līdzi telefonu un man vajadzēs mammai piezvanīt, kad būšu galā u.tt.
3. Informētu vecākus (un draugus), kur dodos, kad lidoju turp, kad atpakaļ, pie kā dodos (vārds, uzvārds, adrese). Šo faktu pateiktu arī pašam puisim, ka mammai (piemēram) esmu pateikusi kur, kad, kas pie kā.
Un mestos piedzīvojumā! Esmu braukusi šādi pie latviešu puiša, tiešām biju izdarījusi iepriekš minēto un nekas slikts nenotika. Bija jaukas "attiecības no attāluma", kas beidzās, Nenožēloju, ka noriskēju :) BET galvenais ir parūpēties par savu drošību, lai, ja nu, kas, Tev ir "plāns B". Jo nekas nav svarīgāks par to, lai Tu veiksmīgi aizlidotu un veiksmīgi atgrieztos mājās!