cik jus varat nolikt cilvekus ? ne viesiem var but kip tik ideali vederi ka jums :d PA KO LOTI SMejos , gan jau ka dazasd kuras saka fuj, pasam tads ir, ta ir neciena, ja nepatik nesaki fuj vel pie tam publiski., jo viss dzive nav atpakal. ari sliktie vardi ko jus pasakat par kadu,
un man slimnica bija vienai meitene kura piedzemdeja ar kiezeru un veders tads bija nu neko , tas ir dabigi, jo pec kada laika viss savelkas kopa. un varbut daziem kuriem ir riepa, nevar nomest svaru, vai kadas veselibas problemas, tpc man paliek jus zel it ipsai tas kuras saka fuj utt ., nu kur jums kauna robezas paliek ? ne visi cilveki ir ideali, tpc nav jasemajas ar to jus paradat cik zemu jus esat kritusas un ka pasas neesat tik idealas ka izliekaties, ko var zinat kas sez aiz otra pus ekrana neviens.
un tas ka strijas grutniecibas laika tas ir normali, ne kura kattra pec tam var izlabot vinas .
Kauns kauns !
izskatas dazas , ka gimene nav iemacijusi, ka pa otru nevar smieties, lai vai kas, kada jums tur dala , vai kadai tur riepa, vai kas, ne kura katra var nomest svaru, un tas ir no jusu puses pazemojosi citu cilveku pa vederu apsmiet!
Es saderu 100% ka jus visas kuras raksta fuj nav idelas, jo IDEALU UN PEREFKTU CILVEKU NAV , vnm kadam vares piekasities un atrast nepilnibas.
un ari pa to, ka te puse cosmo raksta ka sver 49kg, 50 un ir garas 1,85 nu comon es neticu vnk jo dauzas man pazinas kuras ir garas nesver 50kg savos 25 gados,