paralēlā dzīve

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
jeb sapņi.
Šonakt, kārtējo reizi nosapņoju ļoti dīvainu sapni jeb drīzāk murgu..
Avārija zemūdenē, no kuras mani teleportēja apļā, caurspīdīgā bumbā, uz kkādu lielu betona ēku un pirms ieiešanas vēl ņēma asins analīzes atzīmēšanai.. beigas līdz galam neatceros un labi,ka tā..nebija patīkamas..
Nekādas tādi tipa filmas neesmu skatijusies un itkā neredzu kaut kādu saikni ar zemapziņu..laikam...
Bet tie mugi vienkārši jau tracina... visu laiku redzu kaut kādu sviestu....
Kā ir ar Jums? Sapņojat, murgojat? Un vai to visu no rīta atceraties? :)
07.01.2014 14:14 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Undersun - logus varbūt atveriet? :D
07.01.2014 15:33 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Samaara ja? :D Laba doma, tikai var ļoti just, ka velk no loga.. Un draugs kā mazs bērns čīkst. Viņš labāk murgo.
07.01.2014 15:38 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Sapņoju daudz un interesanti. Cik reizes ir bijis tā, ka nosapņoju..bet pēc tam dzīvē piepildās. Vai arī tā, ka man kāds ko nestāsta, bet esmu apņēmusies uzzināt, kas notiek. Piemēram, nosapņoju vecāku šķiršanās iemeslu, mamma bija pārsteigta, kā es zinu :D
Arī pāris reizes esmu apjēgusi, ka sapņoju un vadījusi pati savu sapni.
07.01.2014 15:44 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Mēs vēdinām istabu pirms ejam gulēt ,logs stundu vala.... tĀ TIEŠĀM ir karsti ....

Es parasti nosapņoju nākotnes mazas vīzijas .KO ESMU REDZĒJusi ,peipildās .Un tas man ir dzivē piepildijies..... lai gan to nevienam nestāstu ,un viss ....
*tagad nesen redzeju ,ka vīra māsai kāzas bija ,ļoti skaistas ,vasarā .

*gribētu lai par sevi ko patikamu redzetu ,lai tas piepilditos.....
07.01.2014 15:45 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Undersun, man tiešām likās ģeniāla ideja :D
nākošā - reāli plānas segas vai vispār tikai ar pārvalku gulēt. Kā vasarā.
Mums ir tā pati problēma ar sildītājiem, bet gulēt pie atvērtiem logiem patīk. Vienīgi reizēm bail paliek, jo 1. stāvā dzīvojam :D
07.01.2014 15:50 |

Reitings 4224
Samaara :D nu ja ir norobežota teritorija, tad jau ok. Kaut gane s iepriekšējā dzīvoklī arī nespēju atvērt logus, tā paša iemesla dēļ.
Mums ir plāna sega. Bet mums tā ir problēma un būs. Man parasti ir auksti, bet draugs saka, ka esmu dabīgais radiators, ļoti karsējot gultu. Tad nu mēs nespējam vienoties. :D
Laikam visvienkāršākais ir paciesties līdz pavasarim, ja nu gadījumā maijā nebūs sniegs un -20 :D
07.01.2014 16:04 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es bieži sapņoju par to, ko iepriekšējā vakarā esmu iedomājusies.. Piemēram, vienvakar sociālajos tīklos ieraudzīju vienu cilvēku, kaut ko aizdomājos, un pēc tam redzēju viņu sapnī.
Pārsvarā gan sapņoju, nevis murgoju.
Šonakt bija dikti.. khm.. interesants sapnis, ko kauns būtu kādam stāstīt. :D
07.01.2014 16:06 |

Reitings 58
Reģ: 15.04.2013
Sapņoju bieži (atceros arī) un redzu interesantus sapņus (man patīk, ja dažreiz dzīvē nenotiek kā gribētos, tad vismaz sapņos gan) un man arī ir gadījies kā Valencia :D
Viena no labākajām lietām manā dzīvē viennozīmīgi ir sapņošana :D
07.01.2014 16:10 |

Reitings 479
undersun, wow nu gan traki Jums... kā Jūs pa ziemu izdzīvojat? Tā tak nav iespējams normāli atpūsties..izgulēties...

mjā..interesanti kādi ir sajūta sapņot sapnī un saprast,ka tu sapņo.... :)
07.01.2014 16:15 |

Reitings 214
Reģ: 29.11.2011
Sapņi var būt saistīti ar zemapziņu, dienā piedzīvoto, iepriekšējo dzīvju redzēšanu, nākotnes paredzēšanu, un ir tādas teorijas, kurās tiek uzskatīts, ka cilvēka dvēsele visa nav tikai uz Zemes bet darbojas paralēli citās dimensijās un mēs naktī to visspēcīgāk spējam sajust...
07.01.2014 16:23 |

Reitings 274
Sapņoju diezgan bieži, bet sliktos sapņus atmetu no prāta.
Palaikam ieraugu kādu no mirušajiem tuviniekiem. Varbūt savādi, bet man tas patīk. Pēdējais no labākajiem sapņiem bija tad, kad pamodos no tā, ka sapnī izdomāju sava bakalaura darba tēmu. :D
07.01.2014 16:31 |

Reitings 4224
unabunabrr Ja jāmurgo, tad jā grūti izgulēties, bet vispār nav tik traki. Vai ju ir daudz miega vai pilnīgs bezmiegs. Jau pierasts. Izguļamies bez apkures sezonā, kas kā mēs zinām Latvijā ir pietiekami gara :D
07.01.2014 16:51 |

Reitings 479
Izguļamies bez apkures sezonā, kas kā mēs zinām Latvijā ir pietiekami gara
sasmējos :D Jūs kā lāči, tikai vasaras miegā :D
07.01.2014 16:54 |

Reitings 417
Sapņoju daudz un bieži, arī murgot sanāk.
Sapņos esmu gan aprecējusies, gan vairākus bērnus piedzemdējusi (tā ka pamostos no nežēlīgām sāpēm), gan redzējusi pasauli aizejam bojā, gan sevi nomirstam, gan visus apkārtējos, plūdus, katastrofas, miroņus, bēres utt. Kā draudzene teica, mani sapņi ir filmu cienīgi.
Bieži sapņos dzirdu konkrētus vārdus, datumus, skaitļus. Tos vienmēr pierakstu, jo pēc kāda laika sanāk saskarties ar tiem.
Murgoju, ja esmu par kaut ko emocionāli nospiesta. No murgiem bieži sanāk pamosties ar auļojošu sirdi un elpas trūkumu. Vienreiz tā murgoju, ka pamodos un izrādās es raudu.
Un vienreiz mūžā mani pa miegam saķēra lietuvēns. Nenovēlu nevienam. Tik drausmīgas sajūtas, tāda bezspēcība.
Atceros gandrīz visu no rīta.
07.01.2014 18:49 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
sapnjoju katru reizi, kad iemiegu, sapnjus atceros. ir tádi, kuri atkártojas, ir táDI, kuri turpinás, ir tádi, péc kuriem zinu ka drízumá slimoshu, utt... reizém pamostos nogurusi, nevis ar atpútushos prátu, ká tam vajadzétu bút
07.01.2014 18:58 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Pēdējā laikā bieži sapņoju par šķiršanos, ka mans vīrietis mani vairs nemīl, iet pie citas un mani sāpina . :( Nepatīkami jūtos pēc tādiem sapņiem. Vēl ļoti dīvaini sapņi ir bijuši ar dzīvniekiem, ka man vilki skrien pakaļ, lauva grib apēst, vajā visu laiku, čūskas brūk virsū, gorillas un visādi tādi brīnumi.
07.01.2014 18:58 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Ko nozīmē, ja sapnī redz kapsētu? Konkrētāk, ka es staigāju pa kapsētu un meklēju kādu vārdu, bet sapnī nebija zināms, kadu...?
07.01.2014 19:00 |

Reitings 111
Reģ: 13.10.2013
Esmu no tām, kurai ir ļoti aizraujoši sapņi...

Atceros reiz viens sapnis bija sadalījies 3 daļās uz 3 dienām, un katru nakti pamodos toreiz precīzi 05:15 :D

Vakar pirms gulēt iešanas apskatīju sava bijušā klasesbiedra bildes un baigi sasmējos.
Šonakt sapņoju, ka viņš piesēžas klāt pie galdiņa, pie kura sēžu es, mans ex un mūsu mammas. Piesēžas kl.biedrs ar kaut kādu puķpodu savā tējas krūzē, jo tas esot ūber veselīgi, visi skatās dīvaini uz viņu, mamma sagaida, kad šis pabeidz dzert tēju un saka:"es kaut ko nesaprotu" un izņem to puķpodu no tējas un piesprauž tam pie krūts kā piespraudi. Pamodos riktīgi smiedamās. :D

Bet, jā, arī murgot sanāk, kā kāds mani cenšas nolaupīt,... Jeb kā, gan ome, gan tētis sapnī ir miruši.... briesmīgi :(
07.01.2014 19:21 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Es ļoti bieži sapņoju,visi sapņi ir savādi,pat ļoti.
Sapņoju par visu ko, visbiežāk par savu ģimeni,simpātijām un draugiem.
Dažkārt ir tā,ka kaut kas notiek ar mani un man ir sajūta,ka es jau to vienreiz esmu piedzīvojusi un tāpēc zinu ,kas notiks tālāk. Varbūt arī to es esmu nosapņojusi?
Es bieži kliedzu,bļaustos pa nakti. To uzzināju nometnē un bija baigais kauns,ka man pateica "tu naktī kliedz,lai glābj tevi". Nedēļu tiem nabagiem bija jāpacieš mani murgi. :D Tad gan neatcerējos par ko bija sapņi,likās, ka gulējusi esmu ļoti mierīgi un saldi.

Vasarā man bija tā,ka nosapņoju senus,nepatīkamus notikumus.(sen atpakaļ,kad biju maza, katru dienu gāju mājās no skolas pa vienu lauku ceļu un man kādu nedēļu sekoja viena un tā pati mašīna,kurā sēž vīrietis,kam ap 30) un es nosapņoju,ka atkal viņš mani meklē,piecēlos noraudājusties. Un tad nākamajā dienā es atcēlu visus plānus,jo bija nedrošības sajūta,ka kaut kas var notikt.

Varētu stāstīt un stāstīt,jo tie sapņi ir tik daudz un tik savādi..
07.01.2014 19:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mani sapņi arī ir pilnīgi crazy, vēl šonakt sapņoju par to, ka esmu slepenā aģente, piecēlos tieši pirms bumbas sprādziena tuneļos zem Ņujorkas, kurš notika vai nenotika (nezinu, vai kolēģis pārknieba pareizos vadus :D). Esmu saņēmusi oskaru, lidoju ļoooti bieži, dažreiz arī uz slotas :D bet pārsvarā, lai lidotu, man obligāti vajag peldriņķi. Bieži sapņos redzu savas bijušās simpātijas - tie tādi forši sapņi. Ir arī visādi murgi bijuši, bet nu jau retāk.
Gadās arī, ka nākošajā naktī turpinās kādā citā naktī nosapņotais. Tikai vienu reizi es esmu apzinājusies, ka es esmu sapnī, kad lidoju. Tā bija tiiiiiik forša sajūta, domāju varbūt tomēr jāpainteresējas par to lucid dreaming.

Vistizlākais sapnis bija, kad man draugs man pateica, ka ir gejs, bet mums jāizliekas, ka esam kopā vēl vienu gadu, jo tikai tad viņš būs gatavs to pateikt cilvēkiem. Piecēlos raudādama, labi ka mans negejs draugs gulēja blakus, varēju uzreiz samīļot :D
07.01.2014 19:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits