Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības no attāluma...

 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Labs vakars
Izlasīju jau meklētāja atrastas tēmas par šāda veida attiecībām, bet gribētos palasīt pieredzi unvarbūt pat ieteikumus.

Ar draugu pazīstami jau esam vairākus gadus, bet kopā kā pāris esam neilgi(nedzīvojam kopā). Viņš strādās ārzemēs un strādās tur vēl 2 gadus. Tiksimies uz pāris dienām reizi divos mēnešos, uz ilgāku laiku reizi pusgadā. Zinu, ka viņam ir nopietni nolūki uz mani, būtībā tāpat kā man, bet mani ļoti baida tas kā būs, kad es te viena un viņš tur. Iemesls kapēc nebraucu prom, jo man ir bērns, kuram negribu mainīt visu viņa dzīvi un arī savu dzīvi negribu pilnībā nomainīt, verbūt tā domāju tikai tagad kad reāli neesmu vēl izjutusi tās tikšanās reizi pāris mēnešos?
Kā arī es nezinu valodas, tātad man tur būtu vēl grūtāk iedzīvoties, un dzīvot mājās un gaidīt viņu no darba es noteikti negribu, zinu, ka dēļ tā vien kašķi būtu.
Bet kā lai dzīvoju te lv? Vai ir viegli izturēt tos pāris gadus? Sazinoties skype, sms un tās tikšanās? Vai tas maz ir reāli?
06.01.2014 22:10 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
man zināmie paziņas, kuri ir aizbraukusi prom, pirms tam bij attiecības, ir vai nu atraduši citas pusītes, vai attiecības ir pajukušas.
06.01.2014 22:14 |
 
Reitings 53
Reģ: 26.11.2013
Mīļā meitene, Tev pavisam noteikti to nevajag! Sabojāti nervi, iztērēts laiks un beigās vēl, iespējams, naids. Nerekomendēju.
06.01.2014 22:19 |
 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Vai
07.01.2014 08:14 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vienmēr viss ir iespējams, bet bieži vien arī stiprākie salūzt. tas nenozīmē, ka viņš tevi uzreiz krāps, bet pārāk ilgstoša atšķirtība attālina, nevis satuvina. lai gan 2 gadi nav 10 gadi. kā tu zini, ka viņš pēc šiem 2 gafiem atgriezīsies?
tu teici, ka gaidot tur citā valstī viņu mājās, jums būs tikai kašķi. bet arī veidojot attāluma attiecības jums tie kašķi būs. lielākoties tāpēc, ka jūs nevarēsiet satikties. labi, es nemēģināšu pārliecināt tevi, bet veikšu nelielu ieskatu. citā valsī dzīvojot svešvalodu iemācīties ir daudz vieglāk, nekā dirnot Latvijā uz dīvāna. ja tavam draugam ir pietiekoša alga, lai uzturētu jūs visus trīs (vai viņš to ir piedāvājis?), tad es tavā vietā noteikti izietu valodu kursus tur uz vietas un tad jau paveras pavisam citas perspektīvas. ir jau, protams, tādas, kas tikai mājās sēž ar bērniem, bet tā ir katra paša izvēle. ja meklēsi iespējas, tev tās būs.
es darītu tā, ka padzīvotu kādu laiku Latvijā, lai attiecības nostiprinās (cik nu tās var nostiprināties no attāluma) un tad pārvāktos pie drauga. Protams, tas gadījumā, ja viņš tev to vsp ir piedāvājis un ir iespēja dzīvot tur. un, tici man, bērni apstākļiem pielāgojas daudz labāk un ātrāk, nekā pieaugušie.
tas, ka tu saki, ka negribi pārvērst bērna dzīvi un arī savējo, manuprāt, ir tikai bailes no nezināmā. kā arī no tā - kas notiks tad, ja jūs tur svešumā izšķirsieties?tas, ka jums ir nopietni nolūki abiem, negarantē to, ka jūsu attiecības būs veiksmīgas. un,jo ilgāk būvēsiet šīs ilūzijas viens par otru attālumā, jo lielāka būs nesaprašana.
07.01.2014 08:41 |
 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Jā, piedāvā, bet mazliet vēlāk, ne tagad uzreiz, jo irlietas kas jānokārto tur.
Mani baida tas, ka neesam dzīvojuši kopā un pa lielam es gaidu nezināmo, ja nu pēc tiem gadiem tās būs bijušas ilūzijas, un sanāks beigās tā, ka nomocījos un nekas nesanāca.
Vai ja aizbraucam pie viņa un tur nekas nesanāk, tad ko? Nav ne darba kur atgriezties, ne bērnudārzs, ne mājas.
Nezinu...
07.01.2014 19:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits