Man 19 gados sākās lielpilsētas dzīve, kad pārcēlos no lauku mazpilsētas :D uz Rīgu un sāku strādāt. Pa lielam viss bija ļoti labi, vienīgais ar šodienas skatījumu skatoties, es toreiz biju ļoti kautrīga un bailīga. Drausmīgi. :)
Vienīgais posms dzīvē, ko nožēloju bija pāris gadi vēlāk, kad sāku tusēties un nepabeidzu frizierskou, pašā kursa beigās izstājos. Tas mani grauž.. Kā es varēju kko tādu pieļaut, jo pēc rakstura esmu centīga un mērķtiecīga. Tuvākajā laikā ļoti ceru labot savu jaunības muļķibu un iestāties un pabeigt no jauna skolu. Pārējo neko nenožēloju, kautarī ir lietas un mirkļi, kas bijušas mazliet galīgi garām, bet visas tās kļūdas ir mani novedušas līdz tam, kas man ir tagad. Un tagad viss ir labi un esmu laimīga. :) ( palielam) :D
Un ja būtu zinājusi, ka Rīgā bez krievu valodas gandrīz nekādi, būtu vairāk viņu mācījusies. Skolā likās, ka Latvijā krievu valodu man tā nevajadzēs, jo manā miestā krievi nebija un nedomāju, ka Rīgā to ir tik daudz, un ka viņi nemāk runāt un nesaprot valst valodu. :( Valoda bija lielā problēma man sākot dzīvi Rīgā.