6.janvāris-jau gandrīz nedēļa nodzīvota Jaunajā gadiņā!

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
Pavirši skatījos,bet ceru,ka nav izveidota dienas ''beztēma'',tāpēc uz fikso izlēmu uztaisīt un reizē arī iepazīstināt ar sevi..Saņēmos un beidzot uztaisīju arī profilu,lai varu piedalīties diskusijās,aktīvi lasu cosmo forumu jau kādu laiciņu,apbrīnoju cik gudras un simpātiskas sievietes ir latvietes,mums ar to ļoti vajadzētu lepoties!! Bieži nevaru aiziet gulēt pat līdz saulīte aust,tad nu,cosmo meitenes man palīdz pārvarēt krīzes,garlaicīgus un skumjus brīžus,kā arī nereti ļauj pasmaidīt.
Jauku šo dienu,Jums daiļavas! ;-)
06.01.2014 02:07 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Un es oficiāli pasludinu, ka teiciens, kā gads iesākas, tā tiks pavadīts, nepiepildīsies! Vismaz ne tām, kas gads iesācies slikti. Ok, tas vienkārši novēlējums pašai sev un citām!
Pēdējos mēnešus pavadu nu tāāaadāā emocionālā stāvokļa amplitūdā, ka no brīža, kad esmu optimisma kalngals, tā citā brīdī gribas visus vnk piekaut, kuri man tuvojas. Šausmas, pati līdzi sev netieku, un līdzcilvēki atraujas pa pilnai programmai. veeee.

Plus, manuprāt, skaistākais fakts, kuru pamanīju svētku brīvdienu laikā gan portālos, gan apkārtējo dzīvē - ir samērā daudz saderinājušies un paziņu lokā domā par bērniem, precēšanos, kopīgas ligzdas vīšanu (pat tie par kruiem teica, ka nu tie jau gan nekad nepieaugs, nekā!!!) Un tādēļ, es ceru, ka šīs gads būs ģimenes vērtības gads, kad daudzi, kuri vel svārstās apprecēsies, spers soli un ieņems bērniņu, kaut adoptēs dzīvniekus :) un tas viss būs harmonijā un prieks vairosies! Es nezinu lielāku laimi, kā būt kopā ar saviem mīļajiem.. redzet viņus priecīgus, veselus!
viss, pietiek te skricelēt :)
06.01.2014 17:55 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
veikala nosaukums maxima nav pie ta vainiga.
Īsti nepiekritīšu:
Tirzniecības centrs piederēja maksimas mātes kompānijai + trauksmes laikā netika evakuēti cilvēki...
06.01.2014 18:03 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Beidzat, tak atkal nesāksiet par Maximu!
06.01.2014 18:06 |

Reitings 111
Reģ: 13.10.2013
Man darbs beidzot galā, tagad lēnām jātaisas un jāaizlaiž uz "randiņu", ja tā var teikt. Paziņa, kuru jau pazīstu 8 gadus. Bet tikai pusgadu atpakaļ sākām kaut cik kontaktēties. :D
Redzēs kā būs, cerams mans randiņš neparādīsies diskusijā "Katastrofālākais randiņš" vai kā tur bija... :p :D
06.01.2014 18:45 |

Reitings 68
Reģ: 10.12.2013
Tās, kas par vēsturiskajiem mantojumiem, iesaku izstaigāt un aplūkot Skrundas pamesto pilsētu, viens no spilgtākajiem padomju mantojumiem. Dzīvojamās mājas, slimnīca, sporta halle, cietums (karceri ar visām lāvām, pastaigu zona). Tiešām interesanti, lai gan baisi arī. Vietām pat saglabājušās tādas lietas kā dāmu kurpes, vīriešu zābaki (laba kvalitāte, ha!), sadzīves iekārtas un citas lietas. Kā tādā Černobiļā sajūta. Ieteikumam - līdzi apavi, kas nelaiž cauri mitrumu (bridām pa ūdeņainām vietām arī), lukturītis, lai pilnvērtīgi aplūkotu iekštelpas + uzmanība (skatīties zem kājām un virs galvas!

Liene,
paldies par nesen ieteikto filmu Metro, man patika + asaras vairākkārt! :)
06.01.2014 18:50 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Sveika! Es arī kādu laiciņu atpakaļ sāku lasīt kas te notiek, bet sava profila vēl nebija. Piereģistrējos, jo vajadzēja steidzami uzzināt citus viedokļus pirmajā diskusijā, un tad jau tāarīnespēju no šejienes atrauties un cosmo ir mans apmeklētākais saits! :D
06.01.2014 18:51 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Labrīt.
Visu laiku vislabākā cosmo padoma balva tiek piešķirta Churchill par ieteikumu ar cauto zobu un krustnagliņu. Esmu pilnīgi cits cilvēks. Ja neskaita to, ka man vakardien naktī uzpampa žoklis, bet arī tas nu ir cauri, jo tiku pie suprastīna un ibumetīna.

Šodien draugam atgadījās interesants atgadījums. Decembrī viņam bija jāiet uz NVA uz bezdarbnieku semināru, lai saglabātu statusu, viņš aizbrauca. Kāds tur bija nolažojis un šodien atnāca ziņa, ka viņam statuss tiek atņemts (no sākuma nobijās, ka kāds uzodis, ka viņš piestrādā), jo viņš neesot ieradies tajā dienā, kad viņš bija ieradies. Aizbrauca (kopā 120 km turp un atpakaļ) un to jautājumu nokārtoja, bet reāli zaudēja 4 dienas pabalstu, jo statuss atjaunots tik ar šodienu, plus vēl iztērēja naudu, protams, benzīnā. Nu, sviests. Saprotams, kļūdās visi, bet, ja tas būtu privātais sektors, viņam gan jau tiktu piedāvāta kāda kompensācija vai tamlīdzīgi, bet ierēdniecība var kļūdīties bez sekām. Ok, nav jau tā nauda liela, ko pakāsa, bet tik un tā - princips, ka viena aizmirsta paraksta dēļ vispār bez iespējām izskaidrot situāciju un bez brīdinājuma tiek vienpersoniski nolemts, ka tu vari iet ieskrieties.
06.01.2014 19:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es varu teikt ,ka mana pusee ir "paradiize",saliidzinosi ar daudzaam vietaam,kur ir mezoniigi auksts tagad...Gruuti tagad iedomaaties tos cilveekus citos Statos...
Man veel 9am,+8C!Tuuliit skriesu savus 5km!Sasniegums ir,jo varu jau noskriet diezgan labi ,25min!Tas man ir sasniegums!Man ir meerkis-noskriet 4miles savaa dzimsanas dienaa!:)
06.01.2014 19:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es varu teikt ,ka mana pusee ir "paradiize",saliidzinosi ar daudzaam vietaam,kur ir mezoniigi auksts tagad...Gruuti tagad iedomaaties tos cilveekus citos Statos...

Es esmu galiigi aizputinaata. Shodien augstskola ir sleegta, skolu autobusi nokursee, puse no uznjeemumiem atpuushaas. Draudzene, kura dziivo stundu no maniim Michiganaa ir ieputinaata taa, ka netiek pat liidz veikalam, jo neviens pat nemeegina tiiriit ielas, kur nu veel nomaljaakus celjus.
06.01.2014 19:15 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Krista, auksts ? Cik graadi ?
06.01.2014 19:18 |

Reitings 5516
Ai, Krista, savā ziņā apskaužu tevi. Tas tomēr kaut kādā ziņā ir tik forši, nedaudz romantiski - ieputināties kaut kur un pavadīt laiku kopā ar tuvajiem. :)

Atceros vienu ziemu, kad Latvijā bija baigais sniegs. No rīta netiku no mājas ārā, vajadzēja šķūrēt 3 h, kamēr līdz vārtiņiem aizrakāmies, līdz ar to uz skolu, protams nebraucu. Un tad sākās otrais putenis, ar mammu izrakām mašīnu, aizbraucām līdz veikalam, sapirkāmies gardumus un tad, kad atgriezāmies mājās, pazuda elektrība. Tā mēs sēdējām, dzērām karstvīnu un spēlējām monopolu un pļāpājām. Tā bija lieliska diena. :)
06.01.2014 19:19 |

Reitings 9169
Patreiz raada -15, bet naktii sola -30 un dazi kanaali pat visus -40.
06.01.2014 19:20 |

Reitings 16208
Krista-es tiesi iedomaajos par tevi un Neonu ,Dominiku arii...!Turies!:)
06.01.2014 19:20 |

Reitings 11429
Uuuuu ziema :)
06.01.2014 19:22 |

Reitings 9169
Kameer ledusskapis ir pilns un snow blower straadaa, viss ir ok.
06.01.2014 19:24 |

Reitings 16208
Krista un mums pat kalnos veel nav sniega!Pasaule galiigi saskobiijusies!Mees jau parasti sleepojam un tagad nekaa!
Brauc pie manis sildiities:)
06.01.2014 19:28 |

Reitings 11429
Sad tad cosmo komentaros noveeroju cik daudzaam ir bijushas nelaimiigas miilestiibas. Kaada tagad nozheelo, ka pametusi miiljoto, kaada atkal pati pamesta. Taa vienpuseejaa miilestiiba.
Cik jokaini dziivee viss iekaartots. Kaa cilveeks miil vairaakas reizes. Un taa milestiiba vienkaarshi beidzas, kaut kaada stulba iemesla deelj.
Vispaar , laikam jau katram kaadreiz ir bijusi nelaimiiga miilestiiba.

Aizdomaajos... :)
06.01.2014 19:36 |

Reitings 5516
Es nevaru sagaidīt, kad būs bērnam gulētejamais laiks. Pašai neko citu negribās, kā iegāzties gultiņā, ierušināties un čučiņāt, bet vēl vismaz 2,5 h līdz svētlaimīgajam brīdim, kad mājās iestājas klusums. Ko, lai sadara, kā nosist laiku, ja bērns pat ar mani nespēlējas?
06.01.2014 19:39 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Emīlija, cik jauki, man prieks :)

Es gan neilgojos pēc ziemas. Esmu būtu tik laimīga, ja tas nebūtu vispār :D Kā var priecāties par sasalušām rokām, kājām, slideniem ceļiem, milzīgiem apkures rēķiniem, dienām, kas 16.00 paliek tumšas, kažokiem, zem kuriem ir 6 džemperi un visiem tiem šņukstētājiem, kuri saķēruši vīrusus :D Nē,es to nekad nesapratīšu :D Vienīgi slidot un slēpot man patīk ziemā, tas ir vienīgais.

Sēžu, mācos angļu valodu. British Council vienreizējs saits. Draugs aizbrauca uz veikalu apvainojies, ka es aizmirsu, ka viņam rīt Ziemassvētki. Nu, bāc, kā var atcerēties visus pareizticīgu svētkus!:(
06.01.2014 19:41 |

Reitings 11429
Ance, es jau kopsh pusdienlaika gaidu, kad mazais aizmigs, lai varu pagulet pusdienlaiku, bet vins negulj un viss ! Paeed, paraud, paspaardaas un tad slauj ara knupi un chiikst. Eeehhh
Tagad gandriz iemiga, bet saaka zhagoties un atkal ir augshaa...
06.01.2014 19:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits