Un es oficiāli pasludinu, ka teiciens, kā gads iesākas, tā tiks pavadīts, nepiepildīsies! Vismaz ne tām, kas gads iesācies slikti. Ok, tas vienkārši novēlējums pašai sev un citām!
Pēdējos mēnešus pavadu nu tāāaadāā emocionālā stāvokļa amplitūdā, ka no brīža, kad esmu optimisma kalngals, tā citā brīdī gribas visus vnk piekaut, kuri man tuvojas. Šausmas, pati līdzi sev netieku, un līdzcilvēki atraujas pa pilnai programmai. veeee.
Plus, manuprāt, skaistākais fakts, kuru pamanīju svētku brīvdienu laikā gan portālos, gan apkārtējo dzīvē - ir samērā daudz saderinājušies un paziņu lokā domā par bērniem, precēšanos, kopīgas ligzdas vīšanu (pat tie par kruiem teica, ka nu tie jau gan nekad nepieaugs, nekā!!!) Un tādēļ, es ceru, ka šīs gads būs ģimenes vērtības gads, kad daudzi, kuri vel svārstās apprecēsies, spers soli un ieņems bērniņu, kaut adoptēs dzīvniekus :) un tas viss būs harmonijā un prieks vairosies! Es nezinu lielāku laimi, kā būt kopā ar saviem mīļajiem.. redzet viņus priecīgus, veselus!
viss, pietiek te skricelēt :)