6.janvāris-jau gandrīz nedēļa nodzīvota Jaunajā gadiņā!

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
Pavirši skatījos,bet ceru,ka nav izveidota dienas ''beztēma'',tāpēc uz fikso izlēmu uztaisīt un reizē arī iepazīstināt ar sevi..Saņēmos un beidzot uztaisīju arī profilu,lai varu piedalīties diskusijās,aktīvi lasu cosmo forumu jau kādu laiciņu,apbrīnoju cik gudras un simpātiskas sievietes ir latvietes,mums ar to ļoti vajadzētu lepoties!! Bieži nevaru aiziet gulēt pat līdz saulīte aust,tad nu,cosmo meitenes man palīdz pārvarēt krīzes,garlaicīgus un skumjus brīžus,kā arī nereti ļauj pasmaidīt.
Jauku šo dienu,Jums daiļavas! ;-)
06.01.2014 02:07 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pamēģini pirms gulētiešanas noskaņoties uz celšanos. Es iepriekšējā vakarā ar sevi domās parunāju: rīt man ir ļoti svarīga diena un jāceļās ir 6.00. Tā vairākas reizes. Rezultātā pamostos pirms modinātāja. Protams vienmēr man ir uzstādīts modinātājs ar visbriesmigāko ausim nepatīkamāko un skaļāko skaņu.
Studiju laiku draugs lika katliņā veco laiku modinātaju + istabas tālākaja stūrī. Rezultatā modinātājs kratoties uz sitoties rada briesmīgu troksni :D
06.01.2014 11:36 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Aenize - raugs tiešām ir diezgan kaitīgs organismam.
06.01.2014 11:36 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Angry to happy, ja Tev tā nav pirmā reize, bet vismaz 3, tad es Tavu priekšnieku saprotu:) Mums tā ir kā trauksme, ka darbinieks neievēro darba prasības, jo tas ir vispamanāmāk:) Es darbiniekam neaizrādu ne pirmo, ne otro reizi, bet ja 3. reizi viņš atnāks un pateiks, ka nedzirdēja modinātāju, es iecietīgi aizrādīšu :) Iespējams, ka pārspīlēju un neko neteiktu, bet zinu, ka ļoti kaitina, ja darbinieks saka, ka, piemēram, transports kavēja, bet pats darbinieks vienmēr brauc ar transportu, kurš iet pēdējais līdz 9.00, lai gan pirms tā kursē vēl 10. tie paši autobusi :)
06.01.2014 11:37 |

Reitings 2870
P.S. Piekrītu tam, ka nav korekti, ja pati vadība nav precīza. Es uzskatu, ka vadītājam ir jābūt piemēram.
06.01.2014 11:38 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Čača, launais naks atpakal un dubulta, nedari otram ko pati negribi, lai tev dara.
06.01.2014 11:41 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Zīle,
mēs kādu stundu to Vilku midzeni meklējām :D Sākumā vispār iepbraucām mežā no nepareizās puses :D

Apskatījām vēl Malborkas viduslaiku pili, "Ēģiptes piramīdu" (baisa vieta, vispār), pabridām pa mežiem, lai atrastu divus nekurienē esošus, diezgan spocīgus tiltus

Apskatījām piejūras pilsētiņas un daudz maldījāmies apkārt, meklēdami apskates objektus :D
06.01.2014 11:43 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Liene, piekrītu.

Šeit ir dažādi momenti, protams, ka arī pati esmu vainīga. Taču mani nedaudz kaitina arī mūsu priekšniecības noteiktais ātrāks darba laiks kā citiem darbiniekiem. Tāpēc situācija tāda kutelīga.
Taču apzinos, ka aŗī tā nav atruna. Gribi strādāt, esi laikā.

Cenšos, bet tas ir tik grūti.

tāpēc, šeit nevēlos apspriest vairs ap un par, bet to- kā piecelties laicīgi ;)
06.01.2014 11:46 |

Reitings 2870
Angry to happy, es iesaku noteikti vienmēr likt dubultos modinātājus, kā es to daru :) Nedaudz nežēlīgi pret manu draugu, bet viņš tāpat pēc tam guļ tālāk :) Respektīvi, vienmēr uzlieku 2 modinātājus. Tas samazina iespēju, ka varētu atspiest vai nedzirdēt.
Protams, censties laicīgi doties gulēt, neskatīties filmas līdz pusnaktij, kā mēs daudzas to mīlam darīt :D
06.01.2014 11:52 |

Reitings 10509
Libra.
Jā Malborka ir ļoti skaista vieta un uz Malborku aptuveni no Baldowo ved plats bruģēts lielceļš ( varbūt braucāt ). Tie tilti ir vecie dzelzceļa tilti, esmu kādas trīs reizes viņiem braukusi garām, bet nekad nav sanācis īsti laika piestāt.
Tajā galā ļoti skaista pilsēta ir Gdaņskas un cik noprotu jūs gan jau bijāt Elblagā ( kuģu kanāli ) un Fromborkā?
Mani intesē kas tā par " Ēģiptes piramīdu ", nekad par tādu nēsmu dzirdējusi!
06.01.2014 12:17 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čau!

Es ari slikti gulēju, vispār aizmigt nevaru, grozos, tad auksti, tad karsti,bveeeee. Speciāli nokavēju darbu, bet tāpat biju pirmā. :D

Brīvdienas gan bija superigas, bet tik ātri pagāja, ka apt atpūsties nesanāca. :D

Libra, man skauž, es arī gribu uz tiem Hitlera bunkuriem, man tāaaa patīk viss, kas saistīts par to tēmu. Atceros, ka, kad biju vidusskolā, vienmēr, ar draugiem braucot uz Rīgu, dīcu, lai pa ceļam iebraucam Salaspils koncentrāciajs nometnē. Liekas, ka šādās vēsturiski nozīmīgās vietās ir ļoti spēcīga aura.
06.01.2014 12:17 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
angry to happy Es arī pūce. Vakar (šodien) sanāca ļoti vēlu aiziet gulēt, bet pie vainas nebija ne filmas, ne internets, ne vēlas sarakstes, bija daudz darāmā, bet runa ne par to. Uzliku modinātāju uz 7:00, nākamo uz 7:10. Pirmo modinātāju dzirdēju, jo gāju izslēgt, tad telefonu paņēmu gultā, atliku visus pārējos modinātājus un vārtījos tālāk. Par laimi pamodos ~8:00 un labi, ka tā. :D Organisms laikam saprot, ka jāceļās un jāpošas uz darbu, jo cik ir sanācis aizgulēties, tad ~8:00 tomēr pamostos. 40-50 minūšu laikā sataisījos un uz tramvaju. Nokavēju 15 minūtes, bet mums te tāda kā nerakstīta, nekur neatrunāta noruna, ka līdz 15 minūtēm kavēt var un pārmetumu nebūs. Bet ja tā ir pusstunda un vairāk, tad gan jautā kāpēc kavē, lai gan cik es te strādāju, tad neesmu dzirdējusi, ka kāda būtu saņēmusi stingro rājienu.

Ieteikumi Tev un pašai sev:
*laicīgi iet gulēt
*uzlikt vairākus modinātājus - telefona, pulkstenī
*nolikt modinātājus patālāk un lai izlēgtu modinātāju būtu jāikāpj no gultas (lai gan īsti nepalīdz - atslēdzu, paņemu telefonu, aizčāpoju atpakaļ uz gultu, kur guļu tālāk :D )

Īsāk sakot, viss, kas vajadzīgs - disciplīna! Vajag sevi disciplinēt!
06.01.2014 12:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Iesaku, tad arī aizbraukt uz Līgatnē esošo bunkuru, ja nav būts. Līgatne jau pati par sevi ir skaista. Pēc šo bunkuru apmeklējuma, man ir pilna pārliecība, ka mūsdienās ir grandiozas patvertnes, gadījumā, ja nu kas...
06.01.2014 12:20 |

Reitings 10509
P.s. Polijā netālu no Čehijas robežas ir arī Hitlera pazemes rūpnīcas http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Riese
Kā ari šajā apcidū ir 2x sāls raktuvju pazemes baznīcas.
06.01.2014 12:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Zīle,
Elblagā mēs nakšņojām, tur mums sanāca minitusiņš un naksnīga pastaiga pa pilsētu. Ļoti skaisti - gribētu tur atgriezties :)
Tā "Ēģiptes piramīda" ir kapliča mežā, gandrīz pie Krievijas robežas. Man google to atrada kā Piramida Mazurska. Patiesībā, necila vieta. Tik vien kā pati kapliča, ielūrot pa logu, var redzēt 3 zārkus, un diezgan baisa sajūta, esot mežā, pie zārkiem :D

Back, tie bunkuri mūsdienās ir saspridzināti betona bluķi. Zem zemes tik nevar, dažos var tikai ieiet kādā virszemes tunelī. Piemēram, paša Hitlera "rezidencē" var tikt tikai uz durvju sliekšņa, iekšā iet nedrīkst, jo var visas tās atlūzas dabūt uz galvas.
06.01.2014 12:29 |

Reitings 2059

Vai šāds vel eksistē?
06.01.2014 12:33 |

Reitings 10509
Libra.
Skaidrs, tad jūs vairāk pa augšu. Cik ilgi ceļojāt pa Poliju? Plānojat vēl braukt?

Gurri.
Ir būts Līgatnes bunkurā, bet tas nav vienīgais, taču pēc cik zināms vislabāks saglabājies. Latvijā ir ļoti plašs kara mantojums.
Rīgā vien ir vairāki bunkuri.
06.01.2014 12:53 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Čau :)
Man brīvdienas vēl turpinās, vakardien saņēmu ēpastu no priekšniece, ka tikai trešdien jāsāk pie viņas strādāt.
Šodienas plānā ir iet sameklēt sev ģimenes ārstu un aiziet uz vietējo baseinu painteresēties par ūdens aerobikas nodarbībām. Jau ilgāku laiku plānoju to darīt, bet visu laiku atliku, atliku, atliku. Vairs nedrīkst! Jāsāk kaut kas darīt veselības labā, kamēr nav par vēlu.

Jāizdomā vēl, ko darīt trešdienas vakarā, savā dzimšanas dienā :D Gribas kaut ko divatā ar draugu padarīt, bet nenāk prātā nekādas idejas.

Jauku dienu ;)
06.01.2014 13:50 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
man atkal tieši nepatik raugs, un to pat saka dakteri man pazīstamie , ka ir kaitīgs .
man sausmigi pumpas sametas nevareju tikt vala 4 menesus , mati krita ara , nepatik raugs,
baudu tagad kafiju un tad darbiniem kersos klat :)
06.01.2014 13:50 |

Reitings 1571
Es joprojām uz slimības lapas, kad tikšu uz kājām laikam diennaktīm sēdēšu darbā, lai visu paspētu izdarīt. :(
Bet pagaidām cenšos nedomāt par to, ko nevaru mainīt, izvērtēju prioritātes un mana veselība ir svarīgāka par visiem dedlainiem.
Izmantoju brīvo laiku un noskatījos Heartkiller izslavēto seriālu Sherlock. Aaaaa, vienkārši kolosāls!!! Paldies, Heartkiller! Vienīgā škrobe, ka tik maz sēriju, bet šis ir gadījums, kad kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Skatos tagad 2.sezonu un pie sevis priecājos, ka jau 3.sezona sākusies. Neatceros, kad man pēdējo reizi tā paticis kāds seriāls. :)
06.01.2014 13:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, Šerloks ir labs. Jau noskatījos 3. sezona 1. sēriju.. Interesanti, kad 2. būs...
06.01.2014 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits