Gari mati

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Eh, savus garos matus nogriezu, jo nez kāpēc sagribējās karē. Nu, vismaz man likās, ka man gribas. No sākuma bija labi, ērti. Tagad nožēloju. Varbūt ir kādi padomi, lai mati ātrāk ataug?
05.01.2014 21:27 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Es vispaŗ parasti visas eļļiņas u.c. līdzekļus paturu matos ilgāk, kā norādījis ražotājs (izņemot dedzinošos un kodīgos, piparveidīgos u.t.t.).

Es arī. Tā kā man gribas no rīta svaigi tīrus matus, bet eļļu turēt nav laika, tad ielieku uz nakti:)
06.01.2014 13:24 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Man jau bērnībā arī bija līdz pakaļai, bet tad jau nedomāju par matiem- izmazgāju un gāju gulēt uz nakti,viss. Tad māsa aizveda uz Rīgu, un tad kļuvu par friziera upuri,es teicu,ka gribu lai garums īpaši nemainas, bet lai pati pakāpe veidojas no pleca, a šī aita man nogrieza garumu mazliet līdz plecam,jebal (atvainojos)kā bimbāju :D man attauga pēc vairākiem gadiem pāri pupiem, bet tad sākās taisnošana un palika virs pupiem :D
06.01.2014 13:24 |

Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Tā burkānu+citronu sulas maska derēs tikai gaišiem matiem. Manus tumšos tā smuki par pāris toņiem gaišāku padarīja
Gangsters- cik tumsi mati tev ir?, es ari velos tik uz gaisaku toni, varbut varu pameiginat tavu masku?
10.01.2014 22:38 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tā DNC pēc kkā smaržo? Pagrozīju rokās un noliku atpakaļ Drogu plauktā, jo man liekas, ka viņa varētu dīvaini ost.

Tās dažādi smaržo, atšķirībā no veida. Piemēram, pret matu šķelšanos smaržo saldi un patīkami, matu augšanai smaržo tā diezgan dabiski, specifiski pēc zālītēm (bet tur arī daudz nātru un ricīneļļas) bet ne stipri. katrā ziņā 100x labāk par Dzintara eļļu ar ķiplokiem & stuff
10.01.2014 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits