Uj es aizraujos ar visām iespējamajām maskām. Sejai, matiem, zobiem :D
Matiem manas mīlākās: majonēze, koksriekstu ella, olas dzeletums + olīvell! Labi gatavs avakado.
Sejai: olas baltums, tad uzreiz dzeltenums, iekaisumiem-aspirīna tabelete medus, avakado, no grāmatas iespaidojos sejas brūnumam un svaigumam uz 20 min, svaigi spiesta burkānu sulā (var vnk uz rīves sarīvēt vienu burkānu un no vina citā blodinā sarīvētas masas ar rokām izspiez sulu) samērcē papīra sejas masku vai marli un uzklāj uz sejas - super, parasti lieku vakarā no rīta svaiga sejas āda.
Zobu baltumam pienemu abi kaitīgi, bet man super izbalināja zobus): dzeramā soda + parastā ūdenraža pārskābe, mazgājam ar birstīti, dzeramā soda + citronu sula, ar vates kocinu pastu liekam uz zobiem, vismaz minūti turam, man sanāca ilgāk kamē lēnam visu masu izliku uz zobiem) ieteicams itkā darī reizi mēnesī, bet es darīju reizi divās dienas pirms sētkiem, zobi vietā :D
Bet man vēl papildus ziemassvētkos uzdāvināja grāmatu, super, vēl jaunas idejas klāt :) tur ir visas iespējamās maskas, visam iespējamajam un no pieejamiem produktiem mums plauktos vai leduskapī.