Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gaume

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
Čau, meitenes! :)
Varbūt mans jautājums liksies pat mazliet stulbs, bet es vēlētos zināt.. Kā jūs uztvertu to, ka viena no jūsu draudzenēm visu laiku pat nedaudz uzkrītoši iegādātos un stāstītu, ka vēlas tās pašas lietas, kas ir jums? Piemēram, jūs nopirktu jaunus zābakus, pulksteni, somu( nav svarīgi, ko), un jūsu draudzene, kura nekad neko tādu nav nēsājusi,kurai pat it kā gaume vienmēr bijusi atšķirīga no manējās,iegādātos to pašu, censtos jums līdzināties un pat viņas uzvedībā būtu saskatāmas pārmaiņas? Saprotu, ka tas ir jauki, ka kāds novērtē jūsu gaumi, izvēles, bet...laikam līdz zināmai robežai. Nu tas ir sācis mani pat ļoti tracināt, bet nevēlētos arī sabojāt draudzību... varbūt esmu tikai no mušas uzpūtusi ziloni, bet vairāku mēnešu garumā šis jautājums nepamet manas domas, un tā nu izdomāju, ka varētu pajautāt jūsu viedokļus :)

Varbūt kādai tā ir bijis?
05.01.2014 18:28 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Viņai tu vienkārši ļoti patīc, grib līdzināties:)
Ir man bijusi viena draudzene, kas regulāri darīja visu ko es..pat līdz izsmieklam, bet tev vnk jāpasaka viņai ka tas un tas(kas ir tev) vinjai nepiestāv. Varbūt aizdomāsies, ka tomēr visiem neder viss:)
05.01.2014 18:32 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man tas saistās ar pamatskolu/vidusskolu! :) Abas ar draudzeni bieži vien apzināti pirkām vienādas/līdzīgas drēbes vai nu identiski tādas, vai nu vienkārši citādākās krāsās! Ja vienai bija kaut kas foršs - otra pajautāja, kur pirka un nopirka to pašu un otrādi! Nezinu, man šķita tāds foršs periods dzīvē, bet nu skolas laikiem atbilstošs, vēlāk vairs ne :D :)
Bet nu jā, piekrītu, ka draudzene noteikti grib tev līdzināties, patīk kā ģērbies un tā :)
05.01.2014 18:36 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
ja tas nemainītos, attiecības lēnām nomirtu. man tas šķistu pārāk kaitinoši.
05.01.2014 18:38 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
liekas, ka draudzība jau lēnām tiešām sāk pamirt, jo mana attieksme, pašai īsti negribot, ir mainījusies, esmu kļuvusi vēsāka, nav vairs tās vēlēšanās kaut ko kopā pasākt, aiziet..
05.01.2014 19:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)