05.01.2014. par visu, visu, visu

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Labs rītiņš:)
05.01.2014 08:46 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Čaklās meitenes, eh... Lasu par jūsu paveikto un cenšos pielipināt sev iedvesmu beidzot sākt rakstīt - man līdz sestdienai vajag diezgan apjomīgu darbu+pasākumu sagatavot, a mūza klusē. Laikam beigta. :D (tpu tpu tpu!).

Es kā ome - redzēju Tv eklāmu, ka šovakar kaut kāds grāvējtrilleris ar Svonku. Jāiet skatīties, jāpakutina nervi, varbūt paspruks vaļā radošais. :)
05.01.2014 21:58 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Sanāks atkārtoties, bet visām Leo fanēm, nudien iesaku jaunāko filmu, kolosāla - The wolf of the Wall Streets.
Šodien atklāju ļoti labu merlot vīnu, kā es to agrāk neatklāju? Un vispār man šodien nenāk miegs.

P.S. Vai kāda ir redzējusi seriālu Boardwalk Empire?
05.01.2014 22:01 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Beidzot tika izlemta filma, kuru apmeklēt par laimētajām biļētēm, tiku uz Hobitu! Jāsaka, ka tā laikam bija pirmā 3 D filma, kuru redzēju, iepriekš tik uz muļķikiem biju. Spriedze uz urrā, es laikam tiesam esmu bailule, tik traki sanāca vienā vietā iespiegties, ka daudzi vnk pagriezās, lai nolupītu mani. njā. Redzēju treileri filmai, kas būs vasarā un ļoooti ieintriģēja - Godzilla! Jau gaidu :))

Veselību slimotājām! Es sāku domāt, ka dvīnēm (pēc horoskopa, protams, draudzenes man iegāztu, jo viņām besī, ka runāju par horoskopiem :D) ,šis gads nepavisam nav labi iesācies veselības jomā. Gan es, gan manas 3 draudzenes, kas arī ir dvīnes (:D) mokamies jau kopš vecā gada pēdējām dienām. Venai angīna, citai kājas, trešai zobi, a es ar savām ausīm.. un mani jau gaida nākamās antibiotikas rindā.. :( sāku domāt, ka manas veselības problēmas mazliet iet kopā arī ar to, ka nervi čupā, es nepārtraukti ar kaut ko slimoju, kaut cenšos dzert tējas ļoti daudz, vēdināt telpas, staigājos svaigā gaisā, vitamīnus uzņemu. Kaitina, kad laikā, kad man jādomā par tiesam cilvēku, kura veselība ir iedragāta, man jāņemas ar sevi un jādomā par to, kā sevi dabūt uz strīpas.
ā, un šobrīd tā vietā, lai aktīvi sesijotu un mācītos, es sēžu cosmo, cepums man, ka vismaz teikums minūtes laikā top arī mācībās :D
05.01.2014 22:05 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Tas, ko es šodien esmu sapratusi ir, ka cosmo tu nekad nevari zināt, kurā diskusijā ir "droši" iesaistīties vai par kādu tēmu veidot savas diskusijas, jo vienalga, vai tā būtu tēma par olimpisko lāpu, spermu vai diētu - tu vari ciest no cosmo emocionālo vampīru uzbrukuma. :(
05.01.2014 22:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Aj, Ance, nepievērš uzmanību! Manī joprojām vāras dusmas, izteicos tikko tur.. Mož nevajadzēja, bet nevarēju vairs to paciest.

Šodien man ir multfilmu vakars. Noskatījos Nejauko es 2 un tagad skatos vēl kaut kādu.. Jau paspēju aizmigt un pamosties!
05.01.2014 22:19 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
šis gads nepavisam nav labi iesācies veselības jomā

Nebiedē :D Neesmu Dvīņi, bet horoskops 2014. gadam man paredzēja sliktu gadu.. turklāt gandrīz visās jomās.. agrāk tādām lietām neticēju, bet pēdējā laikā esmu ļoti mainījusies.. ticu tam, par ko agrāk smējos.. baisi īstenībā :D
05.01.2014 22:21 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
meksikanka, nebiedēju :D es šoreiz īpaši, nelasīju pat horoskopus, lai nevadītos no tiem :D tas man tāds novērojums.. un savilku paralēles!
Es īstenībā vairs vispār nelasu pasen horoskopus periodiem, jo man šobrīd gribas pieķerties daudzām lietām un vainot pie likstām visādas pārdabiskas lietas. Ja vel izlasītu ko sliktu, vienīgais, ko nodomātu - nu ja, kam tad citam vel kādus sūdus uzkraut, ja ne man :) (šitā es sevi žēloju :D ) jācenšas kaut kā domāt labākas lietas, sliktās pašu atrod.
Tā, ka noteikti, notiksies labas lietas Tev!
05.01.2014 22:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits